הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ אנאבר + קלן

• פותח/ת השרשור Nivin
  • פורסם בתאריך

Nivin

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי ,

רציתי להתייעץ איתכם בקשר לסייקל ראשון אנאבר + קלן .

אני בת 26 , 63 קילו , 21 אחוזי שומן , 1.63 . אני בתקופת מסה , מקפידה על תזונה נקייה . 2500 קלוריות , 270 פימימות , 180 חלבון , 60 שומן . אני מתאמנת כבר שנתיים , ורק לאחרונה ממש הארדקור( 4 אימוני כח ממש קשים ו 3 אירובי מתון ) . עליתי במסת שריר אבל גם בשומן .
אני כבר שבוע על אנאבר 30 מ״ג ( סייקל ל 6 שבועות ) ורוצה לשלב עם זה קלן ( שבועיים כן ושבועיים לא ) .
השאלה שלי היא :
האם השילוב הזה יחד עם התזונה והאימונים יעלה במסה נקייה ?

אשמח להמלצות ....

היי ,

רציתי להתייעץ איתכם בקשר לסייקל ראשון אנאבר + קלן .

אני בת 26 , 63 קילו , 21 אחוזי שומן , 1.63 . אני בתקופת מסה , מקפידה על תזונה נקייה . 2500 קלוריות , 270 פימימות , 180 חלבון , 60 שומן . אני מתאמנת כבר שנתיים , ורק לאחרונה ממש הארדקור( 4 אימוני כח ממש קשים ו 3 אירובי מתון ) . עליתי במסת שריר אבל גם בשומן .
אני כבר שבוע על אנאבר 30 מ״ג ( סייקל ל 6 שבועות ) ורוצה לשלב עם זה קלן ( שבועיים כן ושבועיים לא ) .
השאלה שלי היא :
האם השילוב הזה יחד עם התזונה והאימונים יעלה במסה נקייה ?

אשמח להמלצות ....

תרדי מה"אנוואר" הזה או שתעשי לעצמך נזק בלתי הפיך.

• פותח/ת השרשור
אני חקרתי טוב את הנושא לפני שהחלטתי להכנס לזה . הנזק הוא ממש מזערי לכמויות קטנות אם בכלל . בנתיים אני מרגישה עלייה משמעותית בכח ואין תופעות לוואי . מה שאני רוצה זה עלייה נקייה והתקשות השרירים . זה יהיה סייקל ממש קצר כך שאני כן אתן לגוף להתאושש לאחר 6 שבועות .

אני חקרתי טוב את הנושא לפני שהחלטתי להכנס לזה . הנזק הוא ממש מזערי לכמויות קטנות אם בכלל . בנתיים אני מרגישה עלייה משמעותית בכח ואין תופעות לוואי . מה שאני רוצה זה עלייה נקייה והתקשות השרירים . זה יהיה סייקל ממש קצר כך שאני כן אתן לגוף להתאושש לאחר 6 שבועות .
אנאבר הוא אכן כפי שאת מתארת אותו. הבעייה שהאנאבר של וורמודג' נבדק לא מעט פעמים ונמצא כמכיל ווינסטרול. עבור נשים עומדות רק האפשרויות לשימוש באנאבר רפואי שהוא יקר מאוד או הצטיידות בערכת בדיקה ביתית (כ-250$ לכ-20 בדיקות) המאפשרת להבדיל בין אנאבר לווינסטרול. האפשרות השלישית היא סיכון לא מחושב, מאחר וכמו שהחומר מכיל לרוב ווינסטרול הוא גם עלול להכיל מטיל-טסט למשל ולקדם מאוד ויריליזציה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך על המידע .
אז אתה מציע להפסיק עם זה ? (למרות שחברה לקחה שני סייקלים ורואים תוצאות ממש יפות ) .
ומה אתה מציע במקום ? איך ניתן להשיג את הבדיקה הביתית ?

תודה רבה לך על המידע .
אז אתה מציע להפסיק עם זה ? (למרות שחברה לקחה שני סייקלים ורואים תוצאות ממש יפות ) .
ומה אתה מציע במקום ? איך ניתן להשיג את הבדיקה הביתית ?

את באמת הולכת לשלם כל כך הרבה כסף בשביל הבדיקות האלה? הם לא 100 אחוז רק שתדעי. הם עובדות לפי שנוי צבע. את לא תוכלי עדיין לדעת אם יש 100 אחוז אוקסנדרולון בפנים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי ....
גם אם האנאבר לא 100 % זה נורא ?
אני כבר מיואשת , חיפשתי וחקרתי כל כך הרבה . והרפואי עולה הון . לא נראה לי שזה שווה את הכסף .
אני רוצה סייקל עדין , לעלות במסה נקייה אבל לא להיות גברית . אני כמעט באמצע הדרך , אני רק צריכה את הפוש האחרון .
avi16243 יש לך המלצות לסייקל ?

א-י-ן אנוואר רפואי בארץ. הפסיקו לייבא אנוואר כבר לפני שנים.
כן בשבילך אם האנוואר לא 100 אחוז אנוואר זה לא טוב.

@LiorKim לא מצאתי בדיקה לאנוור בלאבמקס וחשבתי להביא אנוור וורמודג׳ה מקורי ולבדוק אם מה שטום אמר נכון עדיין. זה מעצבן אני חייב למצוא איך לבדוק.

@LiorKim לא מצאתי בדיקה לאנוור בלאבמקס וחשבתי להביא אנוור וורמודג׳ה מקורי ולבדוק אם מה שטום אמר נכון עדיין. זה מעצבן אני חייב למצוא איך לבדוק.

אין לך מה לבדוק אנוואר של וורמודגה זה לא אנוואר. אם היית יודע כמה עולה אנוואר אמיתי היית מתפלא מה באמת נמצא בתוך כל האנוואר של חברות האנדרגראונד.

אני יודע את המחירים... וגם של החומרי גלם הוא יקר רצח
ומה שמוכרים בארץ זה כמו להזמין מהספק עצמו כמעט אז תעשה חשבון
תיקון הוא הכי יקר

אני יודע את המחירים... וגם של החומרי גלם הוא יקר רצח
ומה שמוכרים בארץ זה כמו להזמין מהספק עצמו כמעט אז תעשה חשבון
תיקון הוא הכי יקר

נכון הוא החומר הכי יקר. תסתכל על האנוואר הרפואי האמריקאי מהיחידים שנשארו נראה לי. מחיר של כדור 2.5 מ"ג זה אפילו כפול ממחיר של 10 מ"ג אנוואר אנדרגראונד. גם כשהיה את האנוואר בארץ בכדורים של 2.5 מ"ג אותו דבר אפילו עם מרשם רופא.

איך לא מצאת , תרשום בגוגל
labmax anavar וזה נותן לך בדיקה גם על אנבר וגם על וויני , ומי שטען שאין בדיקה על אנבר אז הוא טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית