- פותח/ת השרשור
חחחחח לא הבנתי... ? יש שלוש תמונות שאנמצא בהם בן אדם מאוד שמן וזה אני 😃רק לוודא כי אני לא בטוח, מי אתה מבין השניים מהתמונות של פעם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח לא הבנתי... ? יש שלוש תמונות שאנמצא בהם בן אדם מאוד שמן וזה אני 😃רק לוודא כי אני לא בטוח, מי אתה מבין השניים מהתמונות של פעם?
אה כן זה דניאל מליבובסקי במקרה חחחח הייתי גר בכרכור עד לא מזמן עכשיו עברתי לגור לבד בחדרההשינוי יפה מאד... אבל השתנה גם צבע העור שלך? חחחח היית פעם חום-תימני עכשיו אתה לבן-מרוקאי
אגב מאיפה אתה? הבן אדם שלידך בתמונה של הBEFORE זה דניאל מליבובסקי במקרה?
ידעתי שאתה מוכר לי מאיפשהו 😛 למדת בחקלאי?אה כן זה דניאל מליבובסקי במקרה חחחח הייתי גר בכרכור עד לא מזמן עכשיו עברתי לגור לבד בחדרה
חחחחח כן אחי שנתון 96 אבל לא למדתי במללכתי אם אתה מתעקש להבין מאיפה אני ניראלך מוכר זאת אולי מהסיבה הפשוטה שגרתי ממש לידך באחוזה 😛 ותודה רבה חבר'ה על הפרגון באמת שהרבה יותר כיף לישמוע תגובות כאלה מאנשים שיודעים להעריך מזה גוף יפה מאשר מפליצות בים שמתלהבות מקצת ריבועיםאז בממלכתי כרכור למדת? כי פשוט נראה לי שלמדת מתישהו איתי באותו בצפר. ואיזה שנתון אתה? 96?