הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת Dexa לאחוזי שומן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
@Moshe @incin @Eyal

אשמח לשמוע ממכם כמה הבדיקה הזאת יעילה(אם בכלל...)?

החברה המתחרה בארץ מציעים אותה בשיתוף פעולה עם המרכז לבריאות האישה ברמת אביב(אין לי מושג איך זה קשור אחד לשני...)

אם תיתנו לי אוקיי אעלה גם קישור.

זו הבדיקה הכי נוחה/יעילה כיום לבדיקת אחוז שומן. שקילה תת מימית היא היעילה ביותר, אך לא נוחה ויחסית יקרה.
הבעיה העיקרית ב DEXA זה שהמכונה משתמשת במודל מתמטי שיכול להניב סטיות כאלו ואחרות, אבל זה עדיין הרבה יותר טוב ממשקלי טאניטה, קליפר או כל מכשיר אחר שמחזיקים בידיים והוא בודק את % השומן בהולכה חשמלית (יתכנו סטיות של עד 30-50%).

איזה סיבה יש לאיזשהו בן אדם בעולם לעשות בדיקה מדויקת לאחוזי שומן ?
(כמובן שלא למטרות ניסוי,מחקר או כדומה)

@Moshe @incin @Eyal

אשמח לשמוע ממכם כמה הבדיקה הזאת יעילה(אם בכלל...)?

החברה המתחרה בארץ מציעים אותה בשיתוף פעולה עם המרכז לבריאות האישה ברמת אביב(אין לי מושג איך זה קשור אחד לשני...)

אם תיתנו לי אוקיי אעלה גם קישור.

אתה יכול להעלות קישור.
אני מדדתי את אחוזי השומן שלי כמה פעמים בבוד פוד לפני כארבע שנים, לא יכול לומר שעשיתי הרבה עם המספר הזה.

הם הציעו לך חלבון סיינטרקס עם הבדיקה?

• פותח/ת השרשור
איזה סיבה יש לאיזשהו בן אדם בעולם לעשות בדיקה מדויקת לאחוזי שומן ?
(כמובן שלא למטרות ניסוי,מחקר או כדומה)

אנשים כמוני כמוך שרוצים לדעת איפה הם עומדים מבחינת התקדמות לעבר אחוז שומן ספציפי או לחלופין לעבר קוביות.

אנשים כמוני כמוך שרוצים לדעת איפה הם עומדים מבחינת התקדמות לעבר אחוז שומן ספציפי או לחלופין לעבר קוביות.
לא מבין איך זה יעזור לך או יתרום לך אבל סבבה.

בדיקה לא הכי זולה, במיוחד אם מבצעים כל כמה חודשים ולא חד פעמי.

חד פעמי זה לגמרי בזבוז זמן, השימוש היעיל והנכון בכלי כזה, זה למדוד התקדמות לאורך זמן, גם בחיטוב / מאסה.

בדיקה לא הכי זולה, במיוחד אם מבצעים כל כמה חודשים ולא חד פעמי.

חד פעמי זה לגמרי בזבוז זמן, השימוש היעיל והנכון בכלי כזה, זה למדוד התקדמות לאורך זמן, גם בחיטוב / מאסה.

נזכרת לענות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית