ליפטינג לארג'

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
איפה ? איך קוראים לה ?
אם אתה עומד עם הגב ללב המפרץ, אתה עובר את הכביש ויש לך שם כביש שממשיך ישר (כלומר ניצב לכביש הראשי מול לב המפרץ). אתה ממשיך שם קצת (באוטו אולי דקה) ובצד ימין יש חנות קטנה, נראה לי "סיטי ספורט" זה השם, בטוח משהו עם "ספורט" כי ככה במקרה מצאתי אותה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עומד עם הגב ללב המפרץ, אתה עובר את הכביש ויש לך שם כביש שממשיך ישר (כלומר ניצב לכביש הראשי מול לב המפרץ). אתה ממשיך שם קצת (באוטו אולי דקה) ובצד ימין יש חנות קטנה, נראה לי "סיטי ספורט" זה השם, בטוח משהו עם "ספורט" כי ככה במקרה מצאתי אותה.
בוא תכווין אותי לפי מועדוני חשפנות סתם לא חחח לא הבנתי . אתה מדבר על הרחוב שממול לב המפרץ איפה שיש שווארמה חאזן אני חושב ? לאיזה כיון ללכת ? שמע אם אני אמצא את זה אני אסיר תוגה

בוא תכווין אותי לפי מועדוני חשפנות סתם לא חחח לא הבנתי . אתה מדבר על הרחוב שממול לב המפרץ איפה שיש שווארמה חאזן אני חושב ? לאיזה כיון ללכת ? שמע אם אני אמצא את זה אני אסיר תוגה
אתה עומד עם הפנים לחיפה, כך שלב המפרץ מצד ימין שלך, בצד השני של הכביש . יש כביש שהולך שמאלה (אם אתה מתחיל ללכת בכביש אז לב המפרץ נמצא מאחוריך). אז באותו כביש אתה ממשיך קצת ויש לך את החנות בצד ימין

• פותח/ת השרשור
אתה עומד עם הפנים לחיפה, כך שלב המפרץ מצד ימין שלך, בצד השני של הכביש . יש כביש שהולך שמאלה (אם אתה מתחיל ללכת בכביש אז לב המפרץ נמצא מאחוריך). אז באותו כביש אתה ממשיך קצת ויש לך את החנות בצד ימין
God damn it אני ילך מחר תודה לך

• פותח/ת השרשור
תעדכן אם מצאת, אם לא אז נראה איך אפשר לעזור לך 😃
וואי אם אני הולך ולא מוצא איזה באסה חח
ליפטינג לארג' ענו לי ורק בעוד 6 שבועות יהיה להם לונגהורן לארג' בסטוק וואו זונות טוב נחכה בסבלנות

לא יכולת לציין שהם עובדים עד 5 כדי שאני לא יגיע ב5 וחצי 🤬🤬
אופס... האמת לא היה לי מושג עד מתי הם עובדים, אבל עכשיו אתה יודע איפה זה... וטוב שאמרת, פעם הבאה אני אדע גם לבוא לפני 5 😁

• פותח/ת השרשור
אופס... האמת לא היה לי מושג עד מתי הם עובדים, אבל עכשיו אתה יודע איפה זה... וטוב שאמרת, פעם הבאה אני אדע גם לבוא לפני 5 😁
זה רשום על הדלת..עכשיו על אחריותך להגיע ללב המפרץ לקנות ולסוע לקריית אתא להביא לי
בזבזתי שעה מחיי על זה 😭
יש שם עוד דברים מגניבים או שמגנזיום זה האטרקציה היחידה

זה רשום על הדלת..עכשיו על אחריותך להגיע ללב המפרץ לקנות ולסוע לקריית אתא להביא לי
בזבזתי שעה מחיי על זה 😭
יש שם עוד דברים מגניבים או שמגנזיום זה האטרקציה היחידה
אין לי מושג, הייתי פעם אחת שם, שאלתי אם יש מגנזיום, קפצתי משמחה כששמעתי כן, קניתי ויצאתי (והבטחתי לו I'LL BE BACK)

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, הייתי פעם אחת שם, שאלתי אם יש מגנזיום, קפצתי משמחה כששמעתי כן, קניתי ויצאתי (והבטחתי לו I'LL BE BACK)
הגעתי היום ציפיתי לחנות גדולה ונורמלית קניתי 2 קוביות ב36 שקל היו שם נעליים מדהימות גם חולצות ספורט לא רעות ראיתי שם אדידס סופרסטאר נעלי ספורט של נייק וממש אהבתי הרבה משם ואני שונא את רוב הנעליים יש לי טעם מיוחד מאוד קיצר חנות תותחית אבל היא לא נראית כאילו היא מכבדת את עצמה כל כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית