הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת ציוד ליפטינג מחו''ל

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
הי,

יוצא לי לא מעט להסתכל באתרים מחו"ל על מוטות/פלטות/ספות וכו'...
רציתי לשאול, בהנחה ובנאדם עושה הזמנה כל כך כבדה של מוט טקסס ופלטות, כמה העלות של דבר כזה יוצאת ?
האם בסופו של דבר זה יצא יותר משתלם מהזמנה בארץ ?

אני חושב שדיברת על זה פעם
@incin

@PowerLifting הזמין לאחרונה מוט טקסס
בכל מקרה צריך לקחת בחשבון תהליך שחרור מהמכס שבארצנו, תמיד יכלול הפתעות לרעה.

• פותח/ת השרשור
@PowerLifting הזמין לאחרונה מוט טקסס
בכל מקרה צריך לקחת בחשבון תהליך שחרור מהמכס שבארצנו, תמיד יכלול הפתעות לרעה.

נכון, אבל פעם שמעתי כאן שגם אחרי עלות המכס זה עדיין יוצא משתלם.
דרך אגב, האם אתה מכיר משטח איכותי לריצפה לדדליפט? שגם ישמור על הריצפה+לא ימנע את ההתנגדות של הריצפה?

נכון, אבל פעם שמעתי כאן שגם אחרי עלות המכס זה עדיין יוצא משתלם.
דרך אגב, האם אתה מכיר משטח איכותי לריצפה לדדליפט? שגם ישמור על הריצפה+לא ימנע את ההתנגדות של הריצפה?
לא מכיר משטחים

לגבי ההזמנה, אין לי דעה בעד או נגד, רק רציתי להסב את תשומת לבך שבקלות יכולה להתווסף עלות לא מתוכננת של כמה מאות שקלים מעבר למחיר המחושב. אין לי מושג כמה עולה מוט בארץ וכמה בחו׳ל
אתה יכול לנסות לבדוק דרך buy2usa

• פותח/ת השרשור
לא מכיר משטחים

לגבי ההזמנה, אין לי דעה בעד או נגד, רק רציתי להסב את תשומת לבך שבקלות יכולה להתווסף עלות לא מתוכננת של כמה מאות שקלים מעבר למחיר המחושב. אין לי מושג כמה עולה מוט בארץ וכמה בחו׳ל
אתה יכול לנסות לבדוק דרך buy2usa

אני חושב שאם אתה מזמין ציוד כל כך יקר, הם מתפשרים במשלוח ושולחים לכל העולם.(החברת שילוח) ולכן לא בטוח שאצטרך את buy2usa.
דרך אגב, אדיפאוור לקחתי מידה 5.5 כמו האולסטאר ויצא בול. תודה על העזרה.

אני חושב שאם אתה מזמין ציוד כל כך יקר, הם מתפשרים במשלוח ושולחים לכל העולם.(החברת שילוח) ולכן לא בטוח שאצטרך את buy2usa.
דרך אגב, אדיפאוור לקחתי מידה 5.5 כמו האולסטאר ויצא בול. תודה על העזרה.
שמח לשמוע לגבי הנעליים
לגבי השילוח, הם אמורים לתת עלות סופית למשלוח ולכן רשמתי אותם כאופציה לבדיקה ראשונית.
ואם אתה מדבר על רכישה באלפי שקלים, אני בטוח שלאנשים בתחום יש הנחות מסוימות אצל הספקים בארץ.

אתה בטח מתכוון להודעה שכתבתי בעבר שכללה חישוב מוט+משלוח ימי דרך buy2usa, כשיבוא היום ואני אזמין מוט זה התכנון 😃

• פותח/ת השרשור
אתה בטח מתכוון להודעה שכתבתי בעבר שכללה חישוב מוט+משלוח ימי דרך buy2usa, כשיבוא היום ואני אזמין מוט זה התכנון 😃

אפשר המלצה למוט איכותי? והחברה לא תעשה משלוח לארץ? למה buy2usa

@SmokingSnake נשמח לעצות.

נערך לאחרונה:
אני קניתי מוט יד שניה (חדש,לא היה בשימוש) של רוג פיטנס,טקסס מושחר,הבחור שקניתי ממנו יבא אותו מחו''ל ביחד עם באמפרים,שגם אותם קניתי.

• פותח/ת השרשור
אני קניתי מוט יד שניה (חדש,לא היה בשימוש) של רוג פיטנס,טקסס מושחר,הבחור שקניתי ממנו יבא אותו מחו''ל ביחד עם באמפרים,שגם אותם קניתי.

יש לך עוד פרטים בנושא?

כנס לאתר הרשמי של ROGUE, תמלא עגלה במה שאתה רוצה ובצ'קאאוט תבחר get a custom shipping quote. אל תשכח לעדכן אותנו

• פותח/ת השרשור
כנס לאתר הרשמי של ROGUE, תמלא עגלה במה שאתה רוצה ובצ'קאאוט תבחר get a custom shipping quote. אל תשכח לעדכן אותנו

עדיין לא קונה, שלב בירורים 😃
אחכה גם לתגובה של הנחש המעשן הוא לדעתי גם מבין בזה לא מעט.

אז תברר גם שם לא עולה לך כסף...
אני גם מתכנן לעשות קנייה פעם הבאה שאני בסין אבל זה לא דוגמא כי אנחנו מביאים מכולות בערך 3 פעמים בשנה בסין, אעדכן כשאהיה שם

יש לך עוד פרטים בנושא?
הבנתי שהוא ייבא כמות גדולה של ציון כושר,כלוב,ספות,מוטות,באמפרים,יש לו עסק מתחום הספורט לכן זה נרשם תחת העסק.
יצא לי מוט+180 ק''ג פלטות באמפר+2 סוגרים+סט פלטות קטנות 0.25,0.50,0.75,1 +1 מ''ר גומי 8 ס''מ(כן כן) לרצפה ב3200 בערך.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שהוא ייבא כמות גדולה של ציון כושר,כלוב,ספות,מוטות,באמפרים,יש לו עסק מתחום הספורט לכן זה נרשם תחת העסק.
יצא לי מוט+180 ק''ג פלטות באמפר+2 סוגרים+סט פלטות קטנות 0.25,0.50,0.75,1 +1 מ''ר גומי 8 ס''מ(כן כן) לרצפה ב3200 בערך.

איזה מוט? הטקסס לדדליפט?
מי הבחור הזה ?

מוט רוג' פיטנס מושחר,דגם טקסס לדדליפט.
הציוד שהוא הזמין היה לחד''כ שהוא בנה,הוא פירק אותו ובנה חד''כ גדול אחר לנשים,רכשתי את הציוד שהיה לו.
אוכל לשאול אותו אם הוא עושה הזמנה בקרוב,אולי יוכל להוסיף מוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית