הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לינארית של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור sbni
  • פורסם בתאריך

sbni

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
האם אפשר לשלב עם התכנית הזאת את המתכונת לחיצות של טקסס מתוד? כלומר להתקדם בדדליפט ובסקוואט איך שמתקדמים בלינארית ומצד שני להתקדם בבנץ' ובפרס כמו בטקסס מתוד.
אם כן אז כיצד?
תודה לעוזרים.

אפשרי בהחלט, אבל למה לא לעשות פשוט טקסס מת'וד? התוכנית קשה, זה נכון, אבל התוצאות שלה טובות יותר.

• פותח/ת השרשור
אפשרי בהחלט, אבל למה לא לעשות פשוט טקסס מת'וד? התוכנית קשה, זה נכון, אבל התוצאות שלה טובות יותר.
כי אני מרגיש ממש טוב עם איך שמתקדמים בסקוואט (שלשה כבדה בסוף שבוע ובתחילת שבוע אותו משקל לחמישייה), ופשוט להעלות בדדליפט כל שבוע ב5 קילו. והבנץ' שלי לא מתקדם מאותה מתכונת של הסקוואט ואני מרגיש שאני דורך במקום, והרבה אנשים ממליצים לשלב מתכונת טקסס של בנץ' ופרס לתכניות אחרות, וזה למה אני רוצה לשלב את זה עם הלינארית.
אפשר בבקשה לדעת איך תכנית כזאת תראה?

כי אני מרגיש ממש טוב עם איך שמתקדמים בסקוואט (שלשה כבדה בסוף שבוע ובתחילת שבוע אותו משקל לחמישייה), ופשוט להעלות בדדליפט כל שבוע ב5 קילו. והבנץ' שלי לא מתקדם מאותה מתכונת של הסקוואט ואני מרגיש שאני דורך במקום, והרבה אנשים ממליצים לשלב מתכונת טקסס של בנץ' ופרס לתכניות אחרות, וזה למה אני רוצה לשלב את זה עם הלינארית.
אפשר בבקשה לדעת איך תכנית כזאת תראה?
הכל אותו דבר, פשוט בלחיצות אתה מבצע באימון הראשון 5X5 בפרס \ בנץ', באימון השני 3X5 בלחיצה שלא ביצעת באימון הקודם, ובאימון האחרון 1X3-5 בלחיצה שביצעת בה השבוע 5X5.
בשבוע הבא אתה מחליף בין הלחיצות, ככה ששבוע אחד אתה עובד פעמיים על הפרס, ובשבוע השני אתה עובד פעמיים על הבנץ'.

• פותח/ת השרשור
הכל אותו דבר, פשוט בלחיצות אתה מבצע באימון הראשון 5X5 בפרס \ בנץ', באימון השני 3X5 בלחיצה שלא ביצעת באימון הקודם, ובאימון האחרון 1X3-5 בלחיצה שביצעת בה השבוע 5X5.
בשבוע הבא אתה מחליף בין הלחיצות, ככה ששבוע אחד אתה עובד פעמיים על הפרס, ובשבוע השני אתה עובד פעמיים על הבנץ'.
אוקיי הבנתי, תודה רבה.
רק משהו אחד לא ברור, הסט הכבד של ה1X3-5, לא אמור להיות בעצם 1X1-3? ככה קראתי באיזה שהוא מאמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית