נגן MP3

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט.
עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי).
יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ).
אני מתלבט בין:

Cowon i7 4GB
או
Sandisk Sansa FUZE 4GB
או
Sandisk Sansa Clip 4GB

אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות דאמבל והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות.
אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקציב לא ממש בעייתי אך לא מוגזם למדי כי אין לי צורך בכך אני מחפש קומפקטי ואיכותי בנפח של כ-4GB זה מספיק לי,

תודה

למה לא להשתמש בפלאפון?לפי דעתי לא שווה השקעה מיותרת אם יש לך פלאפון שאתה יכול להוסיף לו קיבולת

• פותח/ת השרשור
כי אני צריך משהו חסין מים וזיעה ופלאפון זה לא בדיוק המקרה, אם היית מכיר אותי ורואה איך אני יוצא אחרי אימון היית מבין.
מה גם האיכות בפלאפון על הפנים לעומת נגן איכותי, אם תשמע פעם באמת נגן איכותי עם אוזניות איכותיות תבין שזה הבדל של שמים וארץ, מה גם שפלאפון מספיק בלחץ ל3-4 שעות ניגון כשנגן לדוגמא ה I7 עם סוללה מטורפת שמספיקה ל55 שעות ניגון, אז בשביל 350 ש"ח אני צריך לסבול?

משה.. יש לי משהו אחד להגיד לך וזה ללכת על אייפוד שאפל.
נגן בגודל הכי זעיר שתמצא, הכי קל שתמצא, עם שליטה מאוד נוחה דרך האוזניות (ללא מסך).
וכמובן הוא של אפל, אז בוא ניהיה מציאותיים כי זה מה שאני אציע לך, משהו של אפל 🙌
ואל תגיד לי שיש נגן יותר יפה מהנגנים של אפל או יותר אייכותי מהנגנים של אפל.
http://www.apple.com/ipodshuffle/

אני משתמש בו ואני מרוצה מאוד.
אם אתה רוצה משהו יותר רציני יש לך את האייפוד נאנו שמגיע בקיבולת של 8-16gb אבל אני לא הייתי ממליץ עליו כנגן לחדר כושר, גם יש לו מסך וצריך להוציא אותו מהכיס כדי להעביר שיר.
באייפוד שאפל הלחצנים ממוקמים על הכבל של האוזניות ככה שבזמן ריצה או בזמן אימון בשקולות אין בעיה להעביר יש לאיזור הצוואר ולהעביר שיר.
בנוסף אתה יכול לסדר אותו לפי פלייליסטים ולחיצה ארוכה אומרת לך את שם הפלייליסט. מאוד נוח.

בהצלחה בחיפוש

נגן בגודל הכי זעיר שתמצא, הכי קל שתמצא, עם שליטה מאוד נוחה דרך האוזניות (ללא מסך).

אם אתה רוצה משהו יותר רציני יש לך את האייפוד נאנו שמגיע בקיבולת של 8-16gb אבל אני לא הייתי ממליץ עליו כנגן לחדר כושר, גם יש לו מסך וצריך להוציא אותו מהכיס כדי להעביר שיר.
באייפוד שאפל הלחצנים ממוקמים על הכבל של האוזניות ככה שבזמן ריצה או בזמן אימון בשקולות אין בעיה להעביר יש לאיזור הצוואר ולהעביר שיר.
בנוסף אתה יכול לסדר אותו לפי פלייליסטים ולחיצה ארוכה אומרת לך את שם הפלייליסט. מאוד נוח.

בהצלחה בחיפוש

נגן מוזיקה בלי מסך זה דבר דפוק לאללה

• פותח/ת השרשור

בהצלחה בחיפוש
אתה משווה את האיכות שמע שיש לנגן iaudio לאפל? תגיד אתה רציני? Cowon לא רואים ממטר את אפל בכל מה שקשור לסוללה ואיכות שמע, בעיצוב אפל לוקח אבל למי אכפת עיצוב הוא מתמלא בזיעה כל יום ואני לא מסתכל עליו
נ.ב גם בממשק אפל לוקח, אבל שוב גם ככה מתנגד פלייליסט זה לא פלאפון שממשק הוא כזה חשוב.

אתה משווה את האיכות שמע שיש לנגן iaudio לאפל? תגיד אתה רציני? Cowon לא רואים ממטר את אפל בכל מה שקשור לסוללה ואיכות שמע, בעיצוב אפל לוקח אבל למי אכפת עיצוב הוא מתמלא בזיעה כל יום ואני לא מסתכל עליו
נ.ב גם בממשק אפל לוקח, אבל שוב גם ככה מתנגד פלייליסט זה לא פלאפון שממשק הוא כזה חשוב.

צודק ב100%,
יש לי את הCowon D2 ואני מרוצה עד הגג.

CLIP. קטן, מסך יעיל, ויש קליפ מובנה. גם אני נוטה להזיע באימון, ואני מקליפ אותו לשולי החולצה כדי שיהיה זמין לשינויי ווליום.
נגן בלי DISPLAY מוציא אותך מהכלים מהר מאד, וזה של אפל מחייב אותך להשתמש באוזניות שלהם, כי הבקרים על החוט שלהן!

הפיוז זה כבר מכשיר די גדול (יחסית...), ויאלץ אותך להשתמש ברצועות האחיזה האלה סביב הזרוע - טוב לאימונים האלה שמגבילים את זרימת הדם:P

שמעתי המון ביקורות טובות על הסנסה, לגבי הדגם אני חושב שזה האחרון ברשימה

וגם המחיר זול

הרבה ממליצים על ה sansa fuze וגם יש לו אפשרות הרחבה ..
גם ה zune 30gb או כל מכשיר של החברה הזאת סבבה וגם אתה יכול לקנות לו נרתיק פלסטיק קשיח כזה 😃

אין נגן מוזיקה באיכות יותר גבוה מהנגנים של אפל. משה תפסיק להיות כזה נגד אפל, אתה סתם מפסיד אייכות.

ונגן מוזיקה בלי מסך זה דבר חכם מאוד במיוחד שאתה יודע להפעיל אותו

• פותח/ת השרשור
אין נגן מוזיקה באיכות יותר גבוה מהנגנים של אפל. משה תפסיק להיות כזה נגד אפל, אתה סתם מפסיד אייכות.
תפסיק להיות פרו אפל כל כך כי יש מוצרים הרבה יותר איכותיים חוץ ממותג חסר ביצועים עם צבעים מוזרים ומסך יפה.

תפסיק להיות פרו אפל כל כך כי יש מוצרים הרבה יותר איכותיים חוץ ממותג חסר ביצועים עם צבעים מוזרים ומסך יפה.

תן לי שם של נגן מוסיקה באיכות של ה-ipod nano החדש ובטווח מחירים שלו שמציע את אותן האפשרויות.
(הגודל הקטן שלו ונוחות הפעלה זה דבר חשוב מאוד במיוחד שאתה מסדר את כל השירים שלך באייטונס לפי אמן - אלבום - סגנון - דירוג בכוכבים וכדומה)

• פותח/ת השרשור
קבל REVIEW של דגמים אחרים
http://www.pocketables.net/2009/03/apple-ipod-touch-2g-vs-cowon-s9-vs-samsung-p3.html

מבחינת סאונד COWON לקח בענק, מבחינת פיצ'רים ובולשיט בטח שאפל יקח כי רק בזה הוא טוב בלהיות פאקצה ולא תאחלס.

ובכלל תחפש כל REVIEW באינטרנט בחיים לא תראה שAPPLE ניצח את COWON באיכות סאונד, אולי בממשק ופיצ'רים כן כל השאר לא.

היית מת שהנוחות הפעלה שלו תיהיה כמו של האייפוד של אפל, באייפוד הרבה יותר נוח לארגן את השירים ולהעביר אותם. האוזניות שמגיעות לך ביחד עם המכשיר הרבה יותר איכותייות ובנוסף כל הנגני mp3 המחורבנים האלה תומכים רק בפורמט mp3 ובאפשרות של גריררה לתקייה. באייפוד אתה מסדר את כל השירים דרך האייטונס ואתה יכול לנגן כל פורמט אחרי שהאייטוס אוטומטית ממיר אותו לacc ושומר על האיכות

נגני הMP3 "המחורבנים" תומכים גם בOGG, FLAC, WAV, WMV ולא זוכר מה עוד, אבל למה לבדוק כשאתה, כנראה, סוחר של מוצרי אפל, או סתם פנאט אפל מצוי.
המרה לAAC בלי לאבד איכות זה רק בLOSSLESS = קבצי ענק.
הנגנים תומכים, מזמן, בקריאת TAGS מהקבצים וסידורם גם לפיהם. באפל אתה מוגבל לTAGS בלבד.
הנגנים תומכים בPODCASTS, AUDIO BOOKS - מציעים מצבי ניווט ייחודיים שמתאימים לצרכים השונים. יש לך את זה בשאפל או בנאנו?

אם כל הנגנים ששמעתי אפל אם האיכות סאונד הכי טובה וגם שומר על האיכות בעוצמות הכי גבוהה (לא באוזניות של אפל) האזונוית שלהם חרא אחד גדול ..
יש לי את ה30 ג'יגה הננו והשאפל הישן שהוא בן זונה חוץ מהדבר אחד שצריך להעביר שיר אחר שיר עד שאתה מגיע למה שאתה רוצה חח אבל בקטנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית