הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ לסייקל ראשון

vadim_ft

משתמש פעיל
301
55
נק' מוניטין:
99
301
55
טוב אחרי שחרשתי קצת כאן ובאינטרנט אני מרגיש שאני מוכן להכנס לעולם האפל .
קצת נתונים עליי בן 21 מתאמן שנתיים וקצת משקל 74 גובה 178 . אש - לפי העין 12 די חטוב .
כמובן שעוד לא סיימתי את שיעורי הבית שלי רק מבקש עזרה .

התיכנון הוא סייקל ראשון בסיסי -

טסט אננתת - 1-10 500 ew .
פרנגיל - 500 יחידות 3-10 .

Pct - נובלדקס - 40 40 20 20 ed . 12-14 .

1. יש צורך להוסיף ארמידקס במהלך הסייקל או לפחות להביא שיהיה בצד ?
2. באחד הסירטונים של ריץ פיאטה הוא אמר שאין צורך בפרנגיל במהלך הסייקל כי הטסט שלך גם ככה גבוה אז אין צורך להעלות את הטסט הטבעי שלך בנוסף לזה ורק אחרי זה .
מה דעתכם על זה ?
3. יש צורך להוסיף כלומיד לpct ?

יום רביעי נפגש אם בן אדם צריך לדעת מה אני צריך לבקש מימנו ..
תודה רבה לעוזרים. !

סייקל קליל למדי בכדי להוסיף שם ארמידקס. נולבה אמור להספיק במקרה הצורך. לא צריך לקחת סתם. גם נולבה (טמוקסיפן...) מביא איתו צרות משלו. אם יש רגישות קלה בפיטמות לא נורא. אם נפוח וכואב תתחיל טמוקסיפן כדור לפני השינה. אם כל זה לא יעזור... ארמידקס ושקול להפסיק את הסייקל כי אתה ממש רגיש לג'ינו וצריך לחשוב מה עושים.

• פותח/ת השרשור
סייקל קליל למדי בכדי להוסיף שם ארמידקס. נולבה אמור להספיק במקרה הצורך. לא צריך לקחת סתם. גם נולבה (טמוקסיפן...) מביא איתו צרות משלו. אם יש רגישות קלה בפיטמות לא נורא. אם נפוח וכואב תתחיל טמוקסיפן כדור לפני השינה. אם כל זה לא יעזור... ארמידקס ושקול להפסיק את הסייקל כי אתה ממש רגיש לג'ינו וצריך לחשוב מה עושים.
לא ידוע לי על רגישות כלשהי ... אני פשוט רוצה להיות בטוח מי כל הבחינות פשוט בגלל זה שואל ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית