הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל הזמן מתייאש.. משבר מוטיבציה

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
כבר לא יכול להגיד את הכמות פעמים שויתרתי והרמתי ידיים במהלך הדיאטות..
לפני 6-8 חודשים לקחתי את עצמי בידיים אחרי 8 חודשים של הזנחה עצמית, נרשמתי למשהו שהיה חלום שלי (MMA), הגעתי לשם עם קצת פחות מ30% שומן, בלי כושר, בלי כלום..
על ההתחלה התאמנתי 4 פעמים בשבוע ואז גם הוספתי 3 אימוני כוח בשבוע והשקעתי בתזונה וראיתי תוצאות.. אבל אחרי חודשיים התחלתי להרים ידיים,
ואז שוב ניסיתי, ושוב התייאשתי, אני מבואס על הגנטיקה שלי (אנדומורף), כל החיים הייתי שמן ואני פשוט לא מצליח לעצור את עצמי מפיתויים ולא מצליח לגרום לעצמי ללכת ולהתאמן שוב מכל הלב כמו פעם..

זה חלום שלי להגיע לגוף כמו שצריך, ויש לי את המטרה הסופית, וניסיתי לעשות תפריטים אצל מקצוענים ושום דבר לא גרם לי לחזור לעצמי ולהצליח להשאר במסגרת..
היום התחלתי שוב, נקווה שהפעם ילך בסדר..
איך אפשר להעביר את זה? אני ממש בדיכאון מזה..

ורק אל תגידו סרטוני מוטיבציה כי אני רואה ים וזה עוזר בדיוק ל5 דק' חחח..
אני כבר מתבייש לצאת מהבית עם איך שאני נראה =\
תודה לעוזרים

אני יכול לתת לך את מה שאני עושה - שם תמונה של עצמי בסמארטפון מהתקופה הכי שמנה שלי.

רק ככה אתה תדורבן ותרצה לשנות את עצמך - ברגע שזה יבוא מרגע של כאב אתה בקלות מאוד יכול לתעל את הכאב הזה למוטיבציה להתאמן

ובעצם התמונה והכאב הזה ישמשו כ"דלק" שלך לאימונים.

תוסיף לך ארוחת צ'יט אחת לשבועיים שלוש.
לי אישית זה מאוד עוזר שאני חורג מהתפריט וזה נותן לי מוטיבציה לחזור חזרה לשגרה.

אנחנו לא יכולים להיכנס לך לראש ולחייב אותך להתמיד , אולי כדאי שתלך לייעוץ נפשי מקצועי אם אתה חושב שזה לא ילך וישתפר.
מה שכן , קח תמונה שלך ממצב שאתה לא מרוצה ממנו [ נגיד שהיית ממש שמן ] , ופשוט תראה אותה לעצמך רגע לפני שאתה עושה משהו שאתה תצטער עליו , תקח תמונות או פתקים קטנים שתוכל להראות לעצמך רגע לפני שאתה 'חוטא' .

מצטרף להמלצות של לקחת תמונות שלך. בנוסף אתה צריך להשלים עם זה שהגנטיקה שלך כמו שהיא, אל תנסה להגיע לגוף "כמו אצל...", תנסה להשתפר יחסית לעצמך, למה שאתה עכשיו ולמה שהיית אתמול. אולי אתה גם עושה דיאטות קשות מדי שלא לצורך, ואז אתה נשאר רעב תמיד ונשבר מהר. ממליץ לך לקרוא כאן, יש מידע מועיל:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

ועוד משהו בקשר לתזונה, אני מצטרף להמלצה להוסיף ארוחת צ'יט אחת לכמה זמן, וגם אם לפעמים אתה נשבר ואוכל משהו מחוץ לתפריט או אוכל יותר מדי אל תתן לזה לשבור אותך לגמרי, פשוט תשאיר את המעידה מאחוריך ותמשיך הלאה

מחזק את הרעיון של התמונה, אבל גם תנסה כל פעם שאתה רואה שיש לך התקדמות במראה לצלם ולתלות ליד, ככה שתראה שאתה מתקדם וזה יעודד אותך
וארוחת ציט זה משהו שבאמת עוזר, תזכור ארוחה אחת לא טובה לא עושה אותך שמן כמו שאימון אחד לא עושה אותך באדיבילדר
אז כל עוד אתה עושה ציט פעם בשבועיים שלוש זה לא נורא
בהצלחה

אני הייתי מכניס כל שבוע ארוחת ציט... מנסיון לא פוגע בדיאטה כל עוד תקפיד על השאר כמו שעון.
הבעיה בחטאים במיוחד בתחילת הדיאטה היא שנשברים אחכ וחוזרים לאכול הכל ובכמויות.
מנסיון כל שבוע ציט עוזר מנטלית לצלוח את השבועות הראשונים ואז שכבר תראה קצת תוצאות הסיפור יראה אחרת ותוכל להתמיד גם עם פעם בשבועיים שלוש .

• פותח/ת השרשור
אני יכול לתת לך את מה שאני עושה - שם תמונה של עצמי בסמארטפון מהתקופה הכי שמנה שלי.

רק ככה אתה תדורבן ותרצה לשנות את עצמך - ברגע שזה יבוא מרגע של כאב אתה בקלות מאוד יכול לתעל את הכאב הזה למוטיבציה להתאמן

ובעצם התמונה והכאב הזה ישמשו כ"דלק" שלך לאימונים.

תוסיף לך ארוחת צ'יט אחת לשבועיים שלוש.
לי אישית זה מאוד עוזר שאני חורג מהתפריט וזה נותן לי מוטיבציה לחזור חזרה לשגרה.

אנחנו לא יכולים להיכנס לך לראש ולחייב אותך להתמיד , אולי כדאי שתלך לייעוץ נפשי מקצועי אם אתה חושב שזה לא ילך וישתפר.
מה שכן , קח תמונה שלך ממצב שאתה לא מרוצה ממנו [ נגיד שהיית ממש שמן ] , ופשוט תראה אותה לעצמך רגע לפני שאתה עושה משהו שאתה תצטער עליו , תקח תמונות או פתקים קטנים שתוכל להראות לעצמך רגע לפני שאתה 'חוטא' .

מצטרף להמלצות של לקחת תמונות שלך. בנוסף אתה צריך להשלים עם זה שהגנטיקה שלך כמו שהיא, אל תנסה להגיע לגוף "כמו אצל...", תנסה להשתפר יחסית לעצמך, למה שאתה עכשיו ולמה שהיית אתמול. אולי אתה גם עושה דיאטות קשות מדי שלא לצורך, ואז אתה נשאר רעב תמיד ונשבר מהר. ממליץ לך לקרוא כאן, יש מידע מועיל:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

ועוד משהו בקשר לתזונה, אני מצטרף להמלצה להוסיף ארוחת צ'יט אחת לכמה זמן, וגם אם לפעמים אתה נשבר ואוכל משהו מחוץ לתפריט או אוכל יותר מדי אל תתן לזה לשבור אותך לגמרי, פשוט תשאיר את המעידה מאחוריך ותמשיך הלאה

מחזק את הרעיון של התמונה, אבל גם תנסה כל פעם שאתה רואה שיש לך התקדמות במראה לצלם ולתלות ליד, ככה שתראה שאתה מתקדם וזה יעודד אותך
וארוחת ציט זה משהו שבאמת עוזר, תזכור ארוחה אחת לא טובה לא עושה אותך שמן כמו שאימון אחד לא עושה אותך באדיבילדר
אז כל עוד אתה עושה ציט פעם בשבועיים שלוש זה לא נורא
בהצלחה

אני הייתי מכניס כל שבוע ארוחת ציט... מנסיון לא פוגע בדיאטה כל עוד תקפיד על השאר כמו שעון.
הבעיה בחטאים במיוחד בתחילת הדיאטה היא שנשברים אחכ וחוזרים לאכול הכל ובכמויות.
מנסיון כל שבוע ציט עוזר מנטלית לצלוח את השבועות הראשונים ואז שכבר תראה קצת תוצאות הסיפור יראה אחרת ותוכל להתמיד גם עם פעם בשבועיים שלוש .
חברים תודה רבה לכם.. נכנסתי לזה, אתמול היה אימון ראשון אחרי איזה שבועיים, והתחלתי לשמור תזונה ממש טוב וזה לא קרה כבר הרבה זמן..
מה שכן, יש לי בעיה מוזרה.. ב3 אימונים אחרונים שלי (2 היו לפני שבועיים שלוש, הם היו באותו שבוע, ואחד אתמול) הקאתי ממש לקראת סוף האימון כוח ולא יכלתי להמשיך אירובי.. ממה זה לעזאזל נובע? אני עובד חזרות גבוהות משקלים קלים (רגיל מפעם לעבוד כבד אבל היועץ תזונה שלי המליץ לי כרגע חזרות גבוהות עד שאגיע ל18% שומן ואז אוכל לחזור לכבד), אני מרגיש את הדופק עולה אבל הבחילה והקיא בא לי בבום..
מה עושים? אני אוכל שעתיים שלוש לפני האימון ואשכרה מקיא את הארוחה הזאת (שהיא לא כבדה), זה גם מבאס כי אני לא מצליח לסיים אימון ולא מגיע לאירובי שזה הכי חשוב כרגע נראה לי, וגם הרבה מהחלבון שאכלתי בטח מתבזבז לי בקיא ואז כבר מאוחר מדי להשלים הכל חזרה כי אני קרוב לשינה.. מה עושים? =\
ואם אני לא מצליח לעשות אירובי בגלל סיבה כזו או אחרת, תופס להשלים את האירובי ביום נפרד? או שחובה ישר אחרי אימון כוח?
תודה רבה

חברים תודה רבה לכם.. נכנסתי לזה, אתמול היה אימון ראשון אחרי איזה שבועיים, והתחלתי לשמור תזונה ממש טוב וזה לא קרה כבר הרבה זמן..
מה שכן, יש לי בעיה מוזרה.. ב3 אימונים אחרונים שלי (2 היו לפני שבועיים שלוש, הם היו באותו שבוע, ואחד אתמול) הקאתי ממש לקראת סוף האימון כוח ולא יכלתי להמשיך אירובי.. ממה זה לעזאזל נובע? אני עובד חזרות גבוהות משקלים קלים (רגיל מפעם לעבוד כבד אבל היועץ תזונה שלי המליץ לי כרגע חזרות גבוהות עד שאגיע ל18% שומן ואז אוכל לחזור לכבד), אני מרגיש את הדופק עולה אבל הבחילה והקיא בא לי בבום..
מה עושים? אני אוכל שעתיים שלוש לפני האימון ואשכרה מקיא את הארוחה הזאת (שהיא לא כבדה), זה גם מבאס כי אני לא מצליח לסיים אימון ולא מגיע לאירובי שזה הכי חשוב כרגע נראה לי, וגם הרבה מהחלבון שאכלתי בטח מתבזבז לי בקיא ואז כבר מאוחר מדי להשלים הכל חזרה כי אני קרוב לשינה.. מה עושים? =\
ואם אני לא מצליח לעשות אירובי בגלל סיבה כזו או אחרת, תופס להשלים את האירובי ביום נפרד? או שחובה ישר אחרי אימון כוח?
תודה רבה

תאכל חזרה את הקיא!
לך לרופא להיבדק יכול להיות שיש לך ווירוס או שאתה אוכל משהו שגורם לך להקיא לפני האימון, תבדוק את זה.

• פותח/ת השרשור
תאכל חזרה את הקיא!
לך לרופא להיבדק יכול להיות שיש לך ווירוס או שאתה אוכל משהו שגורם לך להקיא לפני האימון, תבדוק את זה.
האמת שכל פעם שאני חוזר לשמור ברוטינה של שייק חלבון-חזה עוף-אורז-ביצים אני שם לב שיש לי קצת כאבי בטן ובחילות.. יכול להיות שאני רגיש לאחד מהם? כי פעם זה לא היה, אבל גם פעם לא אכלתי בכמויות של היום

האמת שכל פעם שאני חוזר לשמור ברוטינה של שייק חלבון-חזה עוף-אורז-ביצים אני שם לב שיש לי קצת כאבי בטן ובחילות.. יכול להיות שאני רגיש לאחד מהם? כי פעם זה לא היה, אבל גם פעם לא אכלתי בכמויות של היום
מכיר כמה אנשים שאבקת חלבון עושה להם כאבי בטן ( גזים ) וגם לי פעם זה קרה..
תנסה לתקופה מסויימת להוריד ותראה אם זה זה.

רגישות ללקטוז ? רגישות לאבקה שלא עושה לך טוב ? כמו שאמרו כאן - נסה כמה פעמים לא לשתות את האבקה ותראה איך אתה מרגיש.

• פותח/ת השרשור
מכיר כמה אנשים שאבקת חלבון עושה להם כאבי בטן ( גזים ) וגם לי פעם זה קרה..
תנסה לתקופה מסויימת להוריד ותראה אם זה זה.
אמרו לי משהו מדאיג עכשיו..
נזכרתי שבשני האימונים הראשונים לקחתי אפדרין+קפאין (מינונים נמוכים) ושבגלל שזה מעלה דופק הקאתי, ושיש מצב שדפקתי את הלב אם אני כבר שבוע + בלי אפדרין ואני עדיין מקיא..
פעם הייתי לוקח מינונים יותר גבוהיים למשך תקופה ארוכה + 2 אימונים עצימים ביום ולא קרה לי כלום..
האפדרין שלקחתי מאז שהתחילו ההקאות היה באוטו בשמש איזה שבועיים שלוש בתוך תיק, יש מצב עשיתי נזק בלתי הפיך?

עדיף שתשאל את השאלה שמתקשרת לחומרים בפורום "סטרואידים ותרופות".

• פותח/ת השרשור
עדיף שתשאל את השאלה שמתקשרת לחומרים בפורום "סטרואידים ותרופות".
תודה רבה
אין רגישות ללוקטוז.. יש מצב שזה בגלל החלבון הספציפי שאני שותה עכשיו?
אף פעם לא שתיתי אותו לפני ועכשיו אני שם לב שגם לא היו בחילות כ"כ לפני..
אני שותה עכשיו מאסלפארם קומבט בטעם בננה, בעבר הייתי שותה סיינטרקס תות ופרובודי וניל עוגיות, שניהם מי גבינה והמאסלפארם חלבון משולב

אף פעם לא שתיתי אותו לפני ועכשיו אני שם לב שגם לא היו בחילות כ"כ לפני..
אם ככה אז יכול מאוד להיות שאתה רגיש לאיזה מרכיב באבקה הזאת. אני גם ממליץ לא לקחת אותה כמה זמן ולראות מה קורה...
בקשר לשאלה שלך לגבי אם אתה לא עושה את האירובי, אז כן אפשר לעשות אותו גם ביום אחר, תראה אם זה לא פוגע לך בהתאוששות, או שאתה יכול לא להשלים את האירובי אלא לאכול פחות באותו יום.
לגבי זה שאמרו לך לעבוד בחזרות גבוהות, זה לא הכרחי בכלל בשביל להוריד שומן. אתה יורד בגלל גירעון קלורי שאתה יוצר על ידי תזונה/אירובי/שניהם, ולא בגלל כמות חזרות כזו או אחרת (אני עכשיו בחיטוב, ירדתי 4.5 קילו בשבועיים הראשונים ואני עובד בתכנית כוח, 5 חזרות, ויש בפורום לא מעט כאלה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית