הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל הספקנים

המינימום הפקדה זה 400 שקל ועוד 20 שקל ההטענה...
אני לא הולך להוציא עוד סכום כזה בזמן הקרוב
נמצא איזה משהו להסתדר :]

במקום כל השעות שתשרפו בלהתעסק על זה עדיף כבר לעבוד בטורייה ולהרוויח כמה גרושים אמיתיים ולא וירטואליים חחח

במקום כל השעות שתשרפו בלהתעסק על זה עדיף כבר לעבוד בטורייה ולהרוויח כמה גרושים אמיתיים ולא וירטואליים חחח

אני רואה שעדיין לא הבנת את הקטע חחחח..
הקטע זה שאתה שם כסף משקיע דקה שתיים ביום (בעיקר לבדוק כמה כבר הרווחת)
והכסף כמעט מוכפל תוך חודש ואחרי זה אתה מקבל עוד.

ואל תדאג עובדים עם הטוריה, אבל למה לא להפוך 100$ ליותר מ200$ ?

• פותח/ת השרשור
יש לי בעיה עם הפרסומות
רוב הפרסומות נפתחות לי, אבל אין לי את השעון שסופר.. אני מחכה הרבה ואין שום שעון 😣

• פותח/ת השרשור
יש פרסומות שהאתר בהן בכלל לא עולה
יעני דף לבן איזה חצי שעה

זה יופי של כסף בקלות אני יחכה כמה שנים עכשיו מה זה אין לי כוח להתעסק עם זה

עריכה:

סתם שאלה, זה חוקי כל הדבר הזה?

אני אף פעם לא הבנתי מה הרווח של האתר.
אתה אישית רואה את הפירסומות אז :
1. מה המפרסמים מרוויחים מזה שהם מאלצים אותך לראות פירסומות?
2. אם אתה משקיע באתר 100$ ואחרי 3 חודשים מקבל 300$ מה הרווח בסופו של דבר לאתר? המפרסמים? אבל זה פירסום לא פיקטיבי זה פירסום למען רווח של כסף קצת דפוק או שלא הבנתי את מהות כל העניין

• פותח/ת השרשור
האתר עושה כסף מאוד טוב.
תחשוב שעל כל פרסומת שאתה צופה בעל הפרסומת משלם לבעל האתר נגיד 5 סנט. בעל האתר מביא לך 1.5 סנט ו1 סנט למי שמעליך = רווח נקי על כל פרסומת 2.5 סנט. יכול להיות שפחות יכול להיות שיותר.
בעל הפרסומת גם מרוויח כי יש אלפי כניסות ביום לפרסומות הללו, נגיד 1000 כניסות ביום, הוא שם 5000 סנט שזה 50 דולר, אבל תחשוב שהוא מקבל בן זונה של פירסום. לא כל מי שפותח את הפרסומת סתם פותח אותה וממזער, יכול להיות שמשעמם אז אתה קורא את הפרסומת [קרה לי כבר] ואז אם זה מעניין אותך וואלה אתה נכנס..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית