הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת PCT

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
שלום לכולם,

בשעה טובה הגעתי לשלב ה PCT, אם תשאלו אותי תופעת הלוואי הכי חמורה בסייקל היא שהסייקל נגמר.

אני לאחר סייקל ראשון בסיסי :

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/week
1-3 Dianabol 30mgs/ED
turinabol 40mgs/ED 6-10
3-10 HCG 500iu/week

בתחילת הסייקל שקלתי 79 ק"ג עם 12% שומן בקירוב, נכון להיום אני שוקל 92 ק"ג מעריך עם 18% שומן - אני יודע שירדת הנוזלים עדיין לא נתנה אותותיה כמו שצריך. הגובה שלי 1.79 אם זה מעניין מישהו.

אז כאמור היום אני מתחיל את ה PCT

• 12-16 Nolvadex 40/40/20/20
  • Clomid 100/100/50/50 12-16
  • Clen 0.02mg/ED 12-16

והצטיידתי במבחר תוספי תזונה שאני בטוח שחלקכם לא היו שמים את הכסף שלהם עליהם, אבל מבחינתי FUCK IT אני מנסה לראות עד כמה אני אוכל לשמור על תוצאות הסייקל.
  • Beta - Alanine
  • Omega 3
  • Vitamin D-3
  • Multi : Calcium Magnesium Zinc
  • Creatin
את הכלומיד והנולבה אני מחלק לבוקר/ערב ומבחינת תזונה נכון לעכשיו הורדתי קצת פחמימה ושומן כי הרגשתי נפיחות כבר לא נעימה והרגשתי צורך לאזן.

שאלתי היא פשוטה, האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות על מנת לשמר תוצאות ולהתאושש טוב ומהר יותר ?

תודה מראש לעונים.

נערך לאחרונה:
שלום לכולם,

בשעה טובה הגעתי לשלב ה PCT, אם תשאלו אותי תופעת הלוואי הכי חמורה בסייקל היא שהסייקל נגמר.

1-3 Dianabol 30mgs/ED
turinabol 40mgs/ED 6-10
3-10 HCG 500iu/week

בתחילת הסייקל שקלתי 79 ק"ג עם 12% שומן בקירוב, נכון להיום אני שוקל 92 ק"ג מעריך עם 18% שומן - אני יודע שירדת הנוזלים עדיין לא נתנה אותותיה כמו שצריך. הגובה שלי 1.79 אם זה מעניין מישהו.

• Clen 20mg/ED 12-16

והצטיידתי במבחר תוספי תזונה שאני בטוח שחלקכם לא היו שמים את הכסף שלהם עליהם, אבל מבחינתי FUCK IT אני מנסה לראות עד כמה אני אוכל לשמור על תוצאות הסייקל.
  • Beta - Alanine
  • Omega 3
  • Vitamin D-3
  • Creatin
את הכלומיד והנולבה אני מחלק לבוקר/ערב ומבחינת תזונה נכון לעכשיו הורדתי קצת פחמימה ושומן כי הרגשתי נפיחות כבר לא נעימה והרגשתי צורך לאזן.

שאלתי היא פשוטה, האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות על מנת לשמר תוצאות ולהתאושש טוב ומהר יותר ?

תודה מראש לעונים.

קודם כל, כנראה התבלבלת ואתה לא משלב 20 מ"ג קלן אולי 0.02. אם כבר קלן, זה 0.04.

אין צורך שתעשה כלום, הנפיחות מהפחמימה והדיבול תרד במהרה ותרגיש יותר נורמלי.

שלום לכולם,

1-3 Dianabol 30mgs/ED
turinabol 40mgs/ED 6-10
3-10 HCG 500iu/week

• Clen 0.02mg/ED 12-16

• Beta - Alanine
  • Omega 3
  • Vitamin D-3
  • Creatin

תודה מראש לעונים.

אתה יכול להוסיף ג'ינסנג קוריאני/דקל ננסי/MACA.

כל התוספים האלה מלבד הקריאטין הם חארטה..
אומגה 3 זה גם טוב אבל לא קשור לשימור שריר, זה אמור להיות חלק מהתפריט היומי שלך..
מה שאתה כן יכול לעשות זה להמשיך להתאמן חזק ולהרים כבד, תוריד קצת את הנפח ותאכל הרבה חלבון ופחמימה מלאה, תישן לפחות 8 שעות בלילה.. תחשוב כאילו אתה עדיין בסייקל ותשמור על ההרגלים שלך מהסייקל. מה שקורה לרוב האלו שמתפנצ'רים אחרי הסייקל זה שהם חושבים שהם בתקופת המתנה עד הסייקל הבא ובינתיים אפשר לזרוק זין. אל תשכח שאתה יכול עוד לעלות מסה גם אחרי הסייקל באופן טבעי אומנם לא באותה המהירות אבל זה אפשרי מאוד.
סייקל ראשון אתה אמור להתאושש כבר שבועיים אחרי תחילת הפיסיטי..

היית 79 ק"ג עם 12% שומן זאת אומרת שהיה עליך 9.48 ק"ג שומן
עכשיו אתה 92 ק"ג עם 18% שומן זאת אומרת שעכשיו יש לך 16.56 ק"ג שומן
עלית כ7.08 ק"ג שומן בסייקל הזה, ובסה"כ עלית 13 קילו, יותר מחצי ממה שעלית זה שומן

היית 79 ק"ג עם 12% שומן זאת אומרת שהיה עליך 9.48 ק"ג שומן
עכשיו אתה 92 ק"ג עם 18% שומן זאת אומרת שעכשיו יש לך 16.56 ק"ג שומן
עלית כ7.08 ק"ג שומן בסייקל הזה, ובסה"כ עלית 13 קילו, יותר מחצי ממה שעלית זה שומן

איך הגעת לחישוב הזה ? מעניין אותי .
ובאמת נשמע קצת לסייקל ראשון - 12 קילו
רואים שינוי בעין מבחינת המסה והיקפים ?

12 ק"ג זה מעט? איפה אתם חיים? זה עלייה מטורפת ואני בטוח שרואים עליו..

אמרתי שזה מלא?
אבל שים לב כמה שומן העלאה, זה מטורף

איך הגעת לחישוב הזה ? מעניין אותי .
ובאמת נשמע קצת לסייקל ראשון - 12 קילו
רואים שינוי בעין מבחינת המסה והיקפים ?

חישבתי כמה זה 12% מ79 וחיברתי וחיסרתי דברים

• פותח/ת השרשור
ראשית כל אני אציין שעליית המשקל של 13 ק"ג עבורי הייתה משמעותית מאוד. כל הסביבה שלי העירה לי על השינוי בגוף, הגדילה הייתה מסיבית מאוד! החלפתי את כל המלתחה! הדיבול בהתחלה ניפח אותי בצורה מטורפת בנוזלים ובגלל זה ירדתי ממנו. לאחר מכן הוספתי טורינה בשביל לקבל עוד קצת כוח ואכן אני יכול להגיד שנדלקתי עליו. הוא אמנם חלש יחסית והגוף מתרגל אליו מהר, מה שגורם להעלאת מינון כל שבוע, אבל נהניתי ממנו לגמרי. אני מברך על העלייה הזאת, למדתי בה המון, שמח מאוד שלא עליתי מעבר לזה בטח ובטח בגלל שזה סייקל ראשון שהוא היה ועדיין מבחינת לימוד עצמי עבורי.

@Asi פחמימות 350 גרם חלבון 260 גרם שומן 120 גרם

@ניר המחדיר, התחלתי 79 ק"ג עם 12.8% שומן בערך... לצורך העניין 4 קוביות בולטות וקצת שומן בצדדים. אל תתפוס אותי על המספר שאמרתי שעכשיו אני 92 ק"ג עם 18% שומן כי לא מדדתי עם קליפר, ככה זה היה נראה לי אתמול. אל תשכח שאני עדיין לא הורדתי את כל הניפוח של הנוזלים והפחמימה וזה יכול לתעתע מאוד למראית עין. יכול להיות שזה יותר לכיוון 16% לפי מה שבחנתי היום בבוקר.
בכל אופן אחרי ה PCT ושכל הנוזלים ירדו אני אוכל לבדוק בצורה מדויקת יותר את אחוזי השומן.

בכל מקרה ידעתי שתהיה עליה בשומן, אין לי בעיה עם זה בכלל. זה לא שאני עם כרס וסנטר כפול 🤯.

ראשית כל אני אציין שעליית המשקל של 13 ק"ג עבורי הייתה משמעותית מאוד. כל הסביבה שלי העירה לי על השינוי בגוף, הגדילה הייתה מסיבית מאוד! החלפתי את כל המלתחה! הדיבול בהתחלה ניפח אותי בצורה מטורפת בנוזלים ובגלל זה ירדתי ממנו. לאחר מכן הוספתי טורינה בשביל לקבל עוד קצת כוח ואכן אני יכול להגיד שנדלקתי עליו. הוא אמנם חלש יחסית והגוף מתרגל אליו מהר, מה שגורם להעלאת מינון כל שבוע, אבל נהניתי ממנו לגמרי. אני מברך על העלייה הזאת, למדתי בה המון, שמח מאוד שלא עליתי מעבר לזה בטח ובטח בגלל שזה סייקל ראשון שהוא היה ועדיין מבחינת לימוד עצמי עבורי.

@Asi פחמימות 350 גרם חלבון 260 גרם שומן 120 גרם

@ניר המחדיר, התחלתי 79 ק"ג עם 12.8% שומן בערך... לצורך העניין 4 קוביות בולטות וקצת שומן בצדדים. אל תתפוס אותי על המספר שאמרתי שעכשיו אני 92 ק"ג עם 18% שומן כי לא מדדתי עם קליפר, ככה זה היה נראה לי אתמול. אל תשכח שאני עדיין לא הורדתי את כל הניפוח של הנוזלים והפחמימה וזה יכול לתעתע מאוד למראית עין. יכול להיות שזה יותר לכיוון 16% לפי מה שבחנתי היום בבוקר.
בכל אופן אחרי ה PCT ושכל הנוזלים ירדו אני אוכל לבדוק בצורה מדויקת יותר את אחוזי השומן.

בכל מקרה ידעתי שתהיה עליה בשומן, אין לי בעיה עם זה בכלל. זה לא שאני עם כרס וסנטר כפול 🤯.

כן, שיערתי שזה לא יכול להיות 18%
אבל יפה כל הכבוד ;)

אם הנתונים שנתת נכונים , אז דעתי הכנה :

לא אכלת נכון
לא התאמנת מספיק חזק

בסייקל של טסט עם תזונה נכונה ומדוייקת בשילוב אימון חזק ואינטסיבי (קריעה) אתה יכול לעשות את הבלתי אפשר - להעלות משקל ולהוריד שומן. הנוזלים המצטברים הם לא יותר מ 3 קילו.
הפחמימות - נכנס ויוצא באימון. בוא נגיד שעל ה 300 גרם פחמימה שלך אתה מחזיק 1.5-1.8 קילו נוזלים.
הדיבול מנפח, אבל מאחר והצאת אותו אחרי שלוש שבועות - הנוזלים ממנו כבר התנקזו.

אני מקווה שתיקח את מה שאני אומר ברוח טובה ובונה, במטרה לשפר בסייקלים הבאים. הסייקל הראשון הוא ממש למטרת למידה והבנה איך הגוף שלך מגיב. מן הסתם תרצה להתנסות בעוד חומרים בעתיד, אבל העקרונות פה לא ממש ישתנו.

בנוסף, שבועים גג שלוש אחרי הזריקה האחרונה אתה כבר תאבד את רוב הנוזלים.
לא ממליץ לך להתאמן חזק וכבד כאילו אתה בסייקל - תן לגוף איזה שבועיים של הורדת נפח ועומס.

• פותח/ת השרשור

לא אכלת נכון
לא התאמנת מספיק חזק

בסייקל של טסט עם תזונה נכונה ומדוייקת בשילוב אימון חזק ואינטסיבי (קריעה) אתה יכול לעשות את הבלתי אפשר - להעלות משקל ולהוריד שומן. הנוזלים המצטברים הם לא יותר מ 3 קילו.
הפחמימות - נכנס ויוצא באימון. בוא נגיד שעל ה 300 גרם פחמימה שלך אתה מחזיק 1.5-1.8 קילו נוזלים.

אני מקווה שתיקח את מה שאני אומר ברוח טובה ובונה, במטרה לשפר בסייקלים הבאים. הסייקל הראשון הוא ממש למטרת למידה והבנה איך הגוף שלך מגיב. מן הסתם תרצה להתנסות בעוד חומרים בעתיד, אבל העקרונות פה לא ממש ישתנו.

לא ממליץ לך להתאמן חזק וכבד כאילו אתה בסייקל - תן לגוף איזה שבועיים של הורדת נפח ועומס.

ברור לך שאני לוקח את מה שאתה רושם ברוח טובה, סך הכל יש לך ניסיון משמעותי ואני מחזיק מהדברים שאתה אומר. בכל זאת הייתי רוצה שתגיד לי למה לדעתך לא אכלתי נכון ?
אם כבר לדעתי אולי אכלתי יותר מדיי ולא פחות מדיי. לאחר שבעה שבועות הרגשתי כאילו הגוף שלי כבר הסתגל לסייקל ושהמינון נמוך, התייעצתי עם חבר והחלטתי לסיים את הסייקל במינון הנוכחי.

לגבי נוזלים, אני סיימתי את הסייקל על 93 ק"ג מאז עברו שבועיים וקצת וירדתי ק"ג. יכול להיות שאתה צודק לגבי הנוזלים של הדיבול.
לגבי להתאמן מספיק חזק, התאמנתי כמה שהגוף יכול לתת +. יש לי מקום ל 4 אימונים בשבוע ולא מעבר לזה.

בסך הכל אני מרוצה מהתוצאות, אני גם נזכר שתום רשם לא מזמן שעלייה גדולה ומהירה מדיי גם לא בריאה לגוף ויש בזה הרבה הגיון.

לא אכלת נכון
לא התאמנת מספיק חזק

מה זאת אומרת להוריד שומן?
הכוונה באחוז שומן או במסת שומן שיש לך בגוף?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת להוריד שומן?
הכוונה באחוז שומן או במסת שומן שיש לך בגוף?

אחוז שומן או מסת שומן זה פועל של אותה הנגזרת. הוא אומר שלכאורה אם יש לך 10% שומן ואתה מעלה מסת שריר אז אחוז השומן בגוף קטן ביחס למשקל הכולל.

אחוז שומן או מסת שומן זה פועל של אותה הנגזרת. הוא אומר שלכאורה אם יש לך 10% שומן ואתה מעלה מסת שריר אז אחוז השומן בגוף קטן ביחס למשקל הכולל.

לא
אתה לא מוריד את מסת השומן שלך, ה9ק"ג שומן שיש לך בגוף נשאר, הוא לא משתנה אלא אם כן אתה מוריד
אבל אחוז שומן יכול לרדת ואתה עדין תשאר עם 9ק"ג שומן.
מה ששאלתי זה אם הוא התכוון שאפשר להוריד מסת שומן מהגוף ולעלות מסת שריר בסייקל, אבל סביר להניח שזה לא אפשרי

התכוונתי שאפשר להעלות מסה ולשרוף שומן מהגוף בזמן שעושים זאת על חומרים.
אני מבין שיש שטוענים שזה בלתי אפשרי...
טסט שורף שומן. לא נכנס לזה יותר מדי אבל זה נכון.
אכילה נקיה בזמן סייקל ואימונים אינטסיביים יעשו זאת.
סייקל ראשון שלי על אנטט ... עליתי מ 98 קילו 22.5 אחוז שומן ל 117 קילו 17 אחוז שומן. אחרי חודש גשר / pct ירדתי ל 113 ואחוז השומן היה 15.5.
אכלתי 4000 קלוריות ביום... 400 חלבון 100 שומן. חמש אימונים בשבוע של שעתיים. בלי אירובי בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית