הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מבצע על האדיפאוור באתר של אדידס

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
יש 25%
קופון extrasummer
על האדומות יש הנחה נוספת ורק במידות 11 ומעלה ויוצא 135 דולר
שאר הצבעים במחיר הרגיל - 200 (פחות 50 של הקופון) ויש מידות
מי שתכנן או מתכנן לקנות זה הזמן 😃

ממליץ לשלוח עם buy2usa
שלחתי דרכם את הפאוורליפט 2 והשירות מדהים

• פותח/ת השרשור
בדקת שהקופון עובד לפני שכתבת את זה?
כן. היה קישור במייל למוצרים שנמצאים במבצע והאדיפאוור היו שם
בדקתי על האדומות ונתן את ההנחה

כמה עולה כל העסק דרך buy2usa?

משלוח 20 דולר
מיסים במחיר הזה צריך להיות רק מעמ אמור להיות משהו כמו 25 דולר
והם מטפלים לך בהכל, אם צריך לשחרר מהמכס וכו ומשלוח עד הבית עם שליח

מחיר מעולה, לצערי (לשמחתי?) כבר יש לי אותן 😃

adipower.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה ( או מישהו שיש לו אותן ) יכול לתת הערכה איזו מידה צריך לרכוש מישהו עם מידה מסויימת בנעל ריצה רגילה? מידה/חצי מידה יותר/פחות או אותו דבר?

לי יש את ה PL 2.0 לא יודע כמה הן דומות
מדדתי בארץ נעלי ספורט של אדידס ולקחתי בדיוק אותה מידה בפאוורליפט ויושב טוב

יש בנעוץ דיון מלא במידע על נעליים תנסה שם

אתה ( או מישהו שיש לו אותן ) יכול לתת הערכה איזו מידה צריך לרכוש מישהו עם מידה מסויימת בנעל ריצה רגילה? מידה/חצי מידה יותר/פחות או אותו דבר?

כמובן שאני יכול:

מידה צבאית: 48
מידה באולסטאר: 48 (13)
מידה באדיפאוור: 13.5 (48.7), התלבטתי בזמנו בין 13.5 ל-14 ובגלל שאין לי יותר מדי אפשרויות לבדוק מידות נעליים (לא מצאתי אדידס במידה שלי בארץ) הזמנתי את האולסטאר בתור ניסוי מאמזון (גם כן לא מצאתי במידה שלי בארץ). ה-13 יושב עלי בול אז החלטתי ללכת על ה13.5 אחרי המלצות רבות ברחבי האינטרנט של לבחור חצי מידה מעל האולסטאר.

הנעל מתאימה כמו כפפה, שמח שבחרתי ב-13.5 ולא ב-14.

בנעלי ריצה של נייקי אני 49 אבל לא הייתי מסתמך על המידה הזו.

המידות של אדידס תואמות למידות של הנעליים הרגילות שלהם. ככה שאם אתה 45 בנעל אדידס רגילה, אתה 45 בנעל המשקולות. הייתי לוקח אבל חצי מידה פחות בשביל שהעקב יהיה מקובע ושהרגל לא תזוז בתוך הנעל.

כמובן שאני יכול:

מידה צבאית: 48
מידה באולסטאר: 48 (13)
מידה באדיפאוור: 13.5 (48.7), התלבטתי בזמנו בין 13.5 ל-14 ובגלל שאין לי יותר מדי אפשרויות לבדוק מידות נעליים (לא מצאתי אדידס במידה שלי בארץ) הזמנתי את האולסטאר בתור ניסוי מאמזון (גם כן לא מצאתי במידה שלי בארץ). ה-13 יושב עלי בול אז החלטתי ללכת על ה13.5 אחרי המלצות רבות ברחבי האינטרנט של לבחור חצי מידה מעל האולסטאר.

הנעל מתאימה כמו כפפה, שמח שבחרתי ב-13.5 ולא ב-14.

בנעלי ריצה של נייקי אני 49 אבל לא הייתי מסתמך על המידה הזו.
המידות של אדידס תואמות למידות של הנעליים הרגילות שלהם. ככה שאם אתה 45 בנעל אדידס רגילה, אתה 45 בנעל המשקולות. הייתי לוקח אבל חצי מידה פחות בשביל שהעקב יהיה מקובע ושהרגל לא תזוז בתוך הנעל.

תודה.
עוד דבר - עד כמה הן צרות באימום שלהן? בדר"כ הנעליים של אדידס צרות יחסית , ויש לי כף רגל יחסית רחבה.

תודה.
עוד דבר - עד כמה הן צרות באימום שלהן? בדר"כ הנעליים של אדידס צרות יחסית , ויש לי כף רגל יחסית רחבה.

בהחלט צרות, אבל אם אתה מצליח להיכנס לאולסטאר לא תהיה לך בעיה.
מעולם לא מדדתי נעליים אחרות של אדידס אז אני לא יכול להשוות.

אפשר לשאול מה ההבדל בין הנעל הזו לנעליים אחרות של אדידס (לדוגמא POWERLIFT TRAINER שיש לי)
באמת שווה להשקיע עוד מאה ומשהו דולר בשביל הנעל הזו?

אפשר לשאול מה ההבדל בין הנעל הזו לנעליים אחרות של אדידס (לדוגמא POWERLIFT TRAINER שיש לי)
באמת שווה להשקיע עוד מאה ומשהו דולר בשביל הנעל הזו?
אם כבר יש לך נעל טובה ואתה לא משקולן מקצועי, אני לא רואה טעם לשדרג

יוצא בערך 630 ש"ח על האדומות , כולל מעמ ומשלוח מBUY2USA . משתלם ? והאם מתאמן ממוצע צריך נעלים כאלה ?
שאלה של צעיר חחח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית