הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טבעי או לא? מה אתם חושבים?

• פותח/ת השרשור TKgym
  • פורסם בתאריך
לא,חומר אנבולי מבחינתי זה חומרים.
למדתי משהו לצערי בתחום הזה
או שאתה גדול ושמנמן
או שאתה קטן וחטוב
אלא במידה ובחרת בטסט חיצוני

או שאתה גדול ושמנמן
או שאתה קטן וחטוב

תלוי מה אתה ההגדרה שלך לגדול, שמנמן, קטן, חטוב וכו'

• פותח/ת השרשור
או שאתה גדול ושמנמן
או שאתה קטן וחטוב
מהבחינה של רק אנבולי זה חומרים הרבה לא יסכימו למרות שאני בדעה שלך שכל השורפי שומן הלא חוקיים אני עוד מחשיב כטבעי

מהבחינה של רק אנבולי זה חומרים הרבה לא יסכימו למרות שאני בדעה שלך שכל השורפי שומן הלא חוקיים אני עוד מחשיב כטבעי
נו אני איתך.
שורפי שומן לא משנים מבנה גנטי או צורה
או שמביא עוד בשר או עובי.
טסט וכל שאר החומרים כן

בטח שזה לא טבעי מי שלוקח שורפי שומן (כאלה אמיתיים לא ליפו 6 שח!ר) אתה יורד בשומן בזמן קצר בלי לאבד כמעט שריר ככה שיש אחלה יתרון על מתאמן טבעי שיכול למצוא את עצמו ב"מסה" ו"חיטוב" כמו יו-יו ולמעשה לדרוך במקום (אני לא מדבר על כוח).

המסה שלו כנראה טבעית לחלוטין, לגבי האחוז שומן אי אפשר לדעת..
בכל מקרה היד שלו 39 אז אני לא רואה פה משהו יוצא דופן...

טבעי ללא ספק טבעי ! אפשר לראות את ההבדלים העצומים בינו לבין מישהו שהוא לא טבעי כמו..

alon gabbay :
tumblr_mp2bq1pbr51s1s0slo1_500.jpg

jeff seid :
1209244_434878453284258_1761477301_n.jpg

marc fitt :
marc-fitt-steroids.jpg

ללא ספק טבעי רואים שזאת נתו עבודה נקייה של שניים בלי נגיע בחומרים..

ופה בסרטון אתם יכולים לצפות בפוזישנים של marc fitt עם כל החברים jeff/אלון ועווד...

סתכלו גם פה סוף סרטון שלו עם jeff

מה אתה מבלבל? קודם כל השאלה האמיתית פה זה האם אפשר להגיע לזה טבעי ויש על זה חילוקי דעות, אתה בכלל עונה פה על שאלה אחרת שזה האם marc fitt טבעי, שזאת שאלה שבכלל אי אפשר לענות עליה כי גם אם אפשר להגיע לרמה שלו בלי חומרים מאיפה לך שהוא לא השתמש בחומרים? גם אני מאמין שאפשר להגיע לרמה שלו בלי חומרים אבל אני לא מכיר תבנאדם ויש גם אנשים הרבה פחות טובים ממנו שהם על חומרים, אז אל תהיה כל כך בטוח.

מה אתה מבלבל? קודם כל השאלה האמיתית פה זה האם אפשר להגיע לזה טבעי ויש על זה חילוקי דעות, אתה בכלל עונה פה על שאלה אחרת שזה האם marc fitt טבעי, שזאת שאלה שבכלל אי אפשר לענות עליה כי גם אם אפשר להגיע לרמה שלו בלי חומרים מאיפה לך שהוא לא השתמש בחומרים? גם אני מאמין שאפשר להגיע לרמה שלו בלי חומרים אבל אני לא מכיר תבנאדם ויש גם אנשים הרבה פחות טובים ממנו שהם על חומרים, אז אל תהיה כל כך בטוח.

מה אני מבלבל מה אתה מבלבל אתה יודע לאיזה גודל אתה יכול להגיע כטבעי ?? לגלדים מטורפים אתה יכול להתפתח ולהיות מפלצת גם טבעי.. אני מכיר הרבה אנשים יותר גדולים ממנו מפלצות טבעים פשוט זה שנים על גביי שניים של אימונים ואנשים מעדיפים את הדרך הקלה יותר ויותר המהירה אז לוקחים חומרים..

ופותח האשכול אמר ושאל עם marc fitt טבעי אז עניתי במה שחשבתי שכן שהוא טבעי זאת דעתי מה אתה רוצה ??

מה אני מבלבל מה אתה מבלבל אתה יודע לאיזה גודל אתה יכול להגיע כטבעי ?? לגלדים מטורפים אתה יכול להתפתח ולהיות מפלצת גם טבעי.. אני מכיר הרבה אנשים יותר גדולים ממנו מפלצות טבעים פשוט זה שנים על גביי שניים של אימונים ואנשים מעדיפים את הדרך הקלה יותר ויותר המהירה אז לוקחים חומרים..

ופותח האשכול אמר ושאל עם marc fitt טבעי אז עניתי במה שחשבתי שכן שהוא טבעי זאת דעתי מה אתה רוצה ??
זה בידיוק מה שאמרתי, אולי אתה יכול להגיע לרמה שלו טבעי אבל מי אמר שככה הוא עשה?

ברור שהוא טבעי למה מה אתם חושבים אין לא איזה מסה מטורפת ,אתם חושבים כול מי שנראה טוב לא טבעי הוא מתאמן הרבה זמן למה איך אתם חושבים שהוא הוא הראה שמן כמוכם ?

זה בידיוק מה שאמרתי, אולי אתה יכול להגיע לרמה שלו טבעי אבל מי אמר שככה הוא עשה?

כי זה מה שאני חושב תסתכל בתמונות שאבתי תסתכל על ההפרש העצום בין אלון גבאי jeff seid וmarc תראה איזה הבדל עצום וגם בסרטונים פשוט רואים שם גם בסרטונים וגם בתמונות רואים את ההבדל בין בנאדם שלוקח לבנאדם שלא לוקח טוב לפחות ככה אני רואה את זה וחושב שהוא נקיי

אני לא חושב שאפשר להשוות. אלון גבאי מתאמן יותר זמן. לא משנה אם הם משתמשים במשהו או לא.

אני לא חושב שאפשר להשוות. אלון גבאי מתאמן יותר זמן. לא משנה אם הם משתמשים במשהו או לא.
זה גם נכון מאוד.
אבל נוצרה פה איזה בעיה של חברים פה בפורום שחושבים שאפשר להשיג תוצאה כמו של סייד הזה. או המתאמן הזה שנראה להם טבעי.אני אומר לכם רק את האמת אין שום סיכוי
יש פה בפורום אנשים שעשו מספר סייקלים ולא נראים ככה ולא קרובים
אז כל החברה של סייד וכדומה זה אפקט של אימונים של שנים כולל לפחות סייקל אחד בשנה

הוא רק בן 23 (חוגג 24 בעוד עשרה ימים), מסתובב עם אלון גבאי, ג'ף סייד ושאר הילדודס ונראה משורטט. לכן אני מאמין שהוא כן ניסה דברים. אם כי לא יותר מדי, יש לציין. הוא עדיין קטן מאוד יחסית והכתפיים\טרפזים (אזורים שמגיבים יפה מאוד לאנדרוגניים) שלו חלשים.
לא חסרים אנשים בארץ (ואפילו כאן באתר) שהגיעו למסה כשלו בלי אנאבוליים. השאלה היא מי נשאר על כזה אחוז שומן? שימוש בשורפי שומן יש בוודאות, אני מאמין שגם בטסט', בעיקר כדי לשמר את מסת השריר.

Back
למעלה תחתית