עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא,חומר אנבולי מבחינתי זה חומרים.
למדתי משהו לצערי בתחום הזה
או שאתה גדול ושמנמן
או שאתה קטן וחטוב
אלא במידה ובחרת בטסט חיצוני
מהבחינה של רק אנבולי זה חומרים הרבה לא יסכימו למרות שאני בדעה שלך שכל השורפי שומן הלא חוקיים אני עוד מחשיב כטבעילא,חומר אנבולי מבחינתי זה חומרים.
למדתי משהו לצערי בתחום הזה
או שאתה גדול ושמנמן
או שאתה קטן וחטוב
אלא במידה ובחרת בטסט חיצוני
נו אני איתך.מהבחינה של רק אנבולי זה חומרים הרבה לא יסכימו למרות שאני בדעה שלך שכל השורפי שומן הלא חוקיים אני עוד מחשיב כטבעי
טבעי ללא ספק טבעי ! אפשר לראות את ההבדלים העצומים בינו לבין מישהו שהוא לא טבעי כמו..
alon gabbay :
![]()
jeff seid :
![]()
marc fitt :
![]()
ללא ספק טבעי רואים שזאת נתו עבודה נקייה של שניים בלי נגיע בחומרים..
ופה בסרטון אתם יכולים לצפות בפוזישנים של marc fitt עם כל החברים jeff/אלון ועווד...
סתכלו גם פה סוף סרטון שלו עם jeff
מה אתה מבלבל? קודם כל השאלה האמיתית פה זה האם אפשר להגיע לזה טבעי ויש על זה חילוקי דעות, אתה בכלל עונה פה על שאלה אחרת שזה האם marc fitt טבעי, שזאת שאלה שבכלל אי אפשר לענות עליה כי גם אם אפשר להגיע לרמה שלו בלי חומרים מאיפה לך שהוא לא השתמש בחומרים? גם אני מאמין שאפשר להגיע לרמה שלו בלי חומרים אבל אני לא מכיר תבנאדם ויש גם אנשים הרבה פחות טובים ממנו שהם על חומרים, אז אל תהיה כל כך בטוח.
זה בידיוק מה שאמרתי, אולי אתה יכול להגיע לרמה שלו טבעי אבל מי אמר שככה הוא עשה?מה אני מבלבל מה אתה מבלבל אתה יודע לאיזה גודל אתה יכול להגיע כטבעי ?? לגלדים מטורפים אתה יכול להתפתח ולהיות מפלצת גם טבעי.. אני מכיר הרבה אנשים יותר גדולים ממנו מפלצות טבעים פשוט זה שנים על גביי שניים של אימונים ואנשים מעדיפים את הדרך הקלה יותר ויותר המהירה אז לוקחים חומרים..
ופותח האשכול אמר ושאל עם marc fitt טבעי אז עניתי במה שחשבתי שכן שהוא טבעי זאת דעתי מה אתה רוצה ??
איך אתה בטוח שהוא טבעי?סתם להמחשה, מתחרה טבעי
![]()
איך אתה בטוח שהוא טבעי?
הוא מתאמן הרבה זמן למה איך אתם חושבים שהוא הוא הראה שמן כמוכם ?
זה בידיוק מה שאמרתי, אולי אתה יכול להגיע לרמה שלו טבעי אבל מי אמר שככה הוא עשה?
זה גם נכון מאוד.אני לא חושב שאפשר להשוות. אלון גבאי מתאמן יותר זמן. לא משנה אם הם משתמשים במשהו או לא.
טבעי כמו מתקן המים כבדים בבושהר.סתם להמחשה, מתחרה טבעי
![]()