הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה שחשובה לי..

• פותח/ת השרשור Yoni1o
  • פורסם בתאריך

Yoni1o

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
0
50
0
אני מתאמן כבר 3 שבועות ואני מרגיש שאני יכול ליותר פשוט אין לי אנרגיה כי לפעמים אני מתאמן ישר אחרי העבודה וגם כי אני מחטב קצת ואני רוצה אחרי זה לעלות במסה נקייה וחלק מזה שאין אנרגיה זה שאני במאזן קלוריות שלילי ולא משנה אם אני שותה קפה שחור או תמר לפני האימון אני מרגיש עייף כזה חחח
בקיצור קראתי על קריאטין שמוכרים אני צריך שתמליצו לי על משו שאני ירגיש עם כוח מתפרץ כי אני יודע שאני יכול ליותר וזה מבאס אותי

נערך לאחרונה:
אני מתאמן כבר 3 שבועות ואני מרגיש שאני יכול ליותר פשוט אין לי אנרגיה כי לפעמים אני מתאמן ישר אחרי העבודה וגם כי אני מחטב קצת ואני רוצה אחרי זה לעלות במסה נקייה וחלק מזה שאין אנרגיה זה שאני במאזן קלוריות שלילי ולא משנה אם אני שותה קפה שחור או תמר לפני האימון אני מרגיש עייף כזה חחח
בקיצור קראתי על קריאטין שמוכרים אני צריך שתמליצו לי על משו שאני ירגיש עם כוח מתפרץ כי אני יודע שאני יכול ליותר וזה מבאס אותי
קריאטין לא יעזור לך זה לא קשור בכלל
איך נראה התפריט שלך? מה הערכים בסוף היום?

להבא תתחיל לפסק כי קשה נורא לקרוא את מה שאתה כותב

• פותח/ת השרשור
קריאטין לא יעזור לך זה לא קשור בכלל
איך נראה התפריט שלך? מה הערכים בסוף היום?

להבא תתחיל לפסק כי קשה נורא לקרוא את מה שאתה כותב
אין לי תפריט קבוע אני מגיע לגרם חלבון שאני צריך ביום , ומגיע ל-1800 קלוריות ביום שמתוכם 700 קלוריות זה הגרם חלבון שאני צורך ביום ככה שנשאר לי רק 1100 קלוריות של אוכל שאני אוכל מאשר אבות המזון.
מה שקורה שאין לי מספיק אנרגיה באימון אולי מה שאני יעשה אני יאכל את ארוחה גדולה עם פחמימות שעה לפני האימון וככה יהיה לי אנרגיה ?
נ.ב
אני מתאמן רק חודש אז אני לא כ״כ מבין גדול בנושא של כל התזונה וכו..

אין לי תפריט קבוע אני מגיע לגרם חלבון שאני צריך ביום , ומגיע ל-1800 קלוריות ביום שמתוכם 700 קלוריות זה הגרם חלבון שאני צורך ביום ככה שנשאר לי רק 1100 קלוריות של אוכל שאני אוכל מאשר אבות המזון.
מה שקורה שאין לי מספיק אנרגיה באימון אולי מה שאני יעשה אני יאכל את ארוחה גדולה עם פחמימות שעה לפני האימון וככה יהיה לי אנרגיה ?
נ.ב
אני מתאמן רק חודש אז אני לא כ״כ מבין גדול בנושא של כל התזונה וכו..

אם אתה לא מבין גדול אני ממליץ לך להתחיל לקרוא בנושא, יש לך מאמרים מצויינים גם בפורטל קילוגרם וגם בהרבה מקומות ברשת.
ללא תפריט מסודר איך אתה יודע כמה קלוריות אתה צורך ? ואם אתה צורך 700 קלוריות של חלבון שזה שווה ערך ל 175 גרם חלבון - כמה שוקל ומה הגובה שלך?! וגיל כמובן. כי זה המון חלבון.

שעה לפני האימון אתה יכול לאכול פחמימה מורכבת כלשהי (אורז\שיבולת שועל וכו') ואפשרי גם לצרוך כדורי קפאין לפני האימון אם יש בעיה בחוסר אנרגיה.

כמה שעות אתה ישן בממוצע?

אם אתה יושן 8 שעות ויותר, העבודה שלך היא לא פיזית(בניין,סבל),ואתה צורך מספיק פחמימות מורכבות אחרי ולפני אימון. אתה יכול לנסות את הנוסחא הישנה של JACK3D או את הEXTREME SHOCK. או קפה שחור.
בכל מקרה אתה באמת צריך להיות בטוח שאין חוסר בשינה\בתזונה\במנוחה- כי אם אחד מהם חסר שום תוסף בשוק(הלבן) לא יעזור לך.

בהמשך למה שליאון אמר, אני בעצמי צורך Assault של MusclePharm וזה לא רע בכלל.
בהחלט מעורר.
(אבל אל תבנה על זה יותר מידיי אלא אם אתה מתנזר מקפאין בתקופה הזו חוץ מהמשקה הזה)

יש לך אופציה להתאמן לפני העבודה, בבוקר?
להתאמן אחרי העבודה, תלוי איפה אתה עובד זה מאוד קשה, כי חוזרים גמורים
לפחות אני

יש לך אופציה להתאמן לפני העבודה, בבוקר?
להתאמן אחרי העבודה, תלוי איפה אתה עובד זה מאוד קשה, כי חוזרים גמורים
לפחות אני
כולם גמורים... יש ברירה? אתה יכול לשכב ולמות. לוותר על תחביבים ומשפחה בכלל שאתה עייף ולשים זיין על הכל. או פשוט להאבק ברצון לישון ולא לעשות כלום, לקחת קצת קפאין - לראות סירטון, לחשוב על מה שחשוב בשבילך באותו רגע ובכללי וללכת לעשות אימון. אם אתה תפסיד אימון הערך שלך ירד(אלא אם אתה ותרן) כלפי עצמך אם אתה תסיים אתה תרגיש כאילו כבשת את העולם ושום דבר לא יכול לעצור אותך. עד שאתה צריך לקום לעבודה בבוקר אחרי ולא יכול בגלל סקוואטים- אבל אז אתה חוזר על התהליך ואם הזמן מתרגלים.

• פותח/ת השרשור
בהמשך למה שליאון אמר, אני בעצמי צורך Assault של MusclePharm וזה לא רע בכלל.
בהחלט מעורר.
(אבל אל תבנה על זה יותר מידיי אלא אם אתה מתנזר מקפאין בתקופה הזו חוץ מהמשקה הזה)
גבר אתה חושב שהתוסף assault musclepharm ייתן לי אנרגיה באימון ?
ואם כן אז כמה הוא עולה ?
ולכמה זמן זה מספיק ?
ולוקחים את זה לפני כל אימון?

כי אני מרגיש שאני יכול ליותר!!

בלי ניסיון עם התוסף של מורן. אבל אקסטרים שוק נותן לי הרגשה כמעט כמו JACK3D שנחשב פעם לתוסף מספר 1 PREWORKOUT.
עולה 200-250, מספיק לחודשיים. שווה את הכסף אם אתה עייף הרבה\לא מצליח לקבל את הכח\הריכוז. ראה באינטרט דברים טובים עליו.
הצעתי לו להעביר את האימון לבוקר לפני העבודה,לא לוותר עליו מה הקשר?
אצלי זה עובד אחלה.
יש לך עבודה פיזית? אם כן כל הכבוד. אני מעדיף לישון עד השניה אחרונה. מצד אחד אתה צודק, תוסף לא פותר את הבעיה(ללכת לישון מוקדם כן) אבל זה עדיף מללכת ממורמר ועייף.

גבר אתה חושב שהתוסף assault musclepharm ייתן לי אנרגיה באימון ?
ואם כן אז כמה הוא עולה ?
ולכמה זמן זה מספיק ?
ולוקחים את זה לפני כל אימון?

כי אני מרגיש שאני יכול ליותר!!

שמע
אם בתקופה שתיקח אותו אתה לא תצרוך קפאין ממקורות אחרים הוא יהיה לך מעולה.
אני כן צרכתי...ולכן ההשפעה הייתה עליי קטנה נורא.. אבל עדיין מה שטוב בו הוא שאין נפילת אנרגיה וזה שומר על האנרגיה שיש לך לאורך
כל האימון.
גם היא קטנה יחסית, אבל עייפות לא הייתה לי לרגע (פעם הייתי מפהק חח)

אבל היא עולה לא מעט כשקונים אותה מחו"ל...בגלל המשלוח, ואז זה מצריך ממך להזמין עוד דברים כדי שלא תשלם סתם הרבה משלוח.
בארץ אני לא יודע כמה היא עולה לא בדקתי, אולי שווה לבדוק.

קופסא אחת מספיקה ל 20 מנות (אימונים בעצם) ולוקחים את זה 30 דקות לפני האימון, זאת אבקה..הכמות בערך 15 גרם ושותים את זה עם 16oz מים (מומלץ). טעם סבבה.

אם אתה רוצה לחסוך, קנה כדורי קפאין וזהו.
לא תמיד ההפרש במחיר של ה pre workout שווה את הכסף.
גם קפאין ייתן לך בוסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית