הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טיפולי trt

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
אני חייב להבין כמה דברים
איך מלא משתמשים פה על טיפוח trt?
הרי כולם פה מתאמנים בצורה כלשהיא.איך אתם יודעים שהטסט שלכם נמוך ? מה סתם מנסים את מזלם ומבקשים בדיקת הורמונלית ?
שאתם הולכים לרופא הוא לא שם לב שאתם מתאמנים ? זה לא נראה לו מוזר שמי שמתאמן וגם נראה ככה מגיע לנסות לבקש טיפול כזה ?
ומי שבאמת צריך איך הוא יודע ??
עייפות? לא גודל יותר מידי ?

אני חייב להבין כמה דברים
איך מלא משתמשים פה על טיפוח trt?
הרי כולם פה מתאמנים בצורה כלשהיא.איך אתם יודעים שהטסט שלכם נמוך ? מה סתם מנסים את מזלם ומבקשים בדיקת הורמונלית ?
שאתם הולכים לרופא הוא לא שם לב שאתם מתאמנים ? זה לא נראה לו מוזר שמי שמתאמן וגם נראה ככה מגיע לנסות לבקש טיפול כזה ?
ומי שבאמת צריך איך הוא יודע ??
עייפות? לא גודל יותר מידי ?
מקבלים טיפולים כאלה רק מבדיקות שעושים וזה קשור לרמות LH FSH ועוד כמה בדיקות טסט , וגם קשור לחשק מיני ירוד , הבדיקות הללו אני מדבר איתך על רמות ממש נמוכות באיזור ה 0.3-0.7 שהנורמה הוא בין 4-8

• פותח/ת השרשור
אוקיי אבל שאלתי שם מספר דברים
כמו
איך דווקא מתאמנים בחדר כושר הולכים לעשות בדיקה כזאת ?
הרופא לא חושד שפתאום הוא רואה מישהו שמתאמן מבקש תמונה כזאת ?
רק חשק מיני ירוד או גם חוסר גדילה?

ברור שהרופא חושד אבל זה לא המטרה שלו לחשוד, האמת שלא ממש אכפת לרופא עם אתה מתאמן .
אבל יש כאלה רופאים שנותנים ויש כאלה שלא .

מה אכפת לרופא אם אתה מתאמן או להפך אתה יכול לבוא אליו בטענה שלקחת בעבר סטרואידים ואתה רוצה לעשות בדיקות טסט ואת כל הבדיקות שאתה רוצה והוא ייתן לך , או שגם אתה פשוט אומר לו שאתה מתכנן להביא ילדים ותאמין לי הוא ייתן לך מה שאתה רוצה

תכלס הקטע של הילדים חזק. אתה צודק.
צריך יום לפני לא להתאמן ?
זה בדיקת דם פשוטה ?
אני בכללית פשוט קובע תור דרך האינטרנט ומגיע לרופא שלוקח דם ואומר לו איזה בדיקות
צריך להיות בצום 12 שעות לפני הבדיקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית