הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התאוששות של רצפטורים (שורפי שומן)

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
אני מסיים היום סייקל קלן של 40 יום ולא השגתי את התוצאות שרציתי להשיג.
כרגע בסביבות ה18% שומן ורוצה להגיע ל12%.
אני יודע שלא מומלץ להריץ אפדרין מיד אחרי קלן כי הרצפטורים צריכים להתאושש. אך האם אפדרין מהווה העמסה כל כך גדולה על הרצפטורים שיכול להיגרם נזק בלתי הפיך? אני רוצה לקחת אפדרין ל20 יום בערך ולא לרדת "טבעי" כי עם אפדרין התאבון שלי יורד פלאים.

אפדרין למיטב ידעתי אפשר לקחת כל השנה.
אחרי שימוש רציף האפקט של ה "קיק" נעלם (משהו כמו חודש) אבל מבחינת התכונה הטרמוגנית שלו (שביזכותה אתה שורף שומן) אתה יכול להשתמש כל השנה ולהינות ממנה.

במידה והאפדרין היה נלקח לפני הקלן אז כן ההשפעה שלו הייתה נמוכה על הרצפטורי בטא אבל ברגע שעשית סייקל 40 יום של קלן אני בטוח שהרצפטורים צריכים להתאושש ואני לא רואה שום טעם בלקחת אפדרין שהם בהתאוששות. חכה חודש חודש וחצי ותתחיל.

זה לא רק עומס על הרצפטורים, אפדרין אחרי קלן יהיה פשוט חסר תועלת.

אתה על 18% שומן. יכולת לקחת אפדרין עד 10-15% ואז לנצל בסוף את הקלן. במקום זה גם השתמשת בזה בא"ש כשזה מיותר, גם אתה לא תוכל להשתמש באף אחד מהם בחודש הקרוב. וגם לקחת למשך חודש? בלי קטוטיפן? הייתי דואג במקומך...

• פותח/ת השרשור
זה לא רק עומס על הרצפטורים, אפדרין אחרי קלן יהיה פשוט חסר תועלת.

אתה על 18% שומן. יכולת לקחת אפדרין עד 10-15% ואז לנצל בסוף את הקלן. במקום זה גם השתמשת בזה בא"ש כשזה מיותר, גם אתה לא תוכל להשתמש באף אחד מהם בחודש הקרוב. וגם לקחת למשך חודש? בלי קטוטיפן? הייתי דואג במקומך...
פחות חשוב העיניין של השריפת שומן. בשביל שריפת שומן עדיף לקחת קלן שהוא חזק פי 2 מאפדרין (זה למה הרצתי קלן).
לגבי העיניין של לרדת "טבעי" באחוז שומן גובה. לא מבין למה זה משנה, קלן מזרז את חילוף החומרים ב10% הוא בסך הכל מזרז את הירידה אז למה לי לבזבז זמן מיותר?

כל העיניין הוא שאני רוצה את האפקט של דיכוי הרעב כי אני אוהב נורא לאכול. אני כולה צריך 20 מ"ג כי זה מה שמספיק בשביל לדכא לי את התיאבון ליום שלם.

אבל אני מבין שאף אחד לא יודע באמת מה הסכנות שלא לתת לרצפטורים להתחדש אז אני אדחה את זה עד שכבר אני אשבר.

אתה משלב קטוטיפן נכון?

מציע לך לבחון את הכיוון הבא:
להמשיך לקחת קטוטיפן לעוד שלושה שבועות בערך ולשלב איתו אפדרין.
ממה שקראתי איפשהו (לא פה) קטוטיפן מחזק את השפעת האפדרין על הגוף, אבל אני לא בטוח שזה יהיה אפקטיבי אחרי ארבעים יום של שימוש בקלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית