עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני קניתי ב4 דולר 100 כדורים של 200 מ"ג אבל צירפתי את זה ךמשלוח שקיים גם ככה בתוספת משלוח יצא לך באיזור ה40 שקל שזה גם כלום כסף וזה מספיק להמון זמןבחיים לא נסיתי את הכדורי קפאין, למעשה הno explode זה הpre workout הראשון שלי, כמה עולים הכדורי קפאין? זה משתלם? שווה את הכסף?
אפשר לדעת מאיזה אתר הזמנת?אני קניתי ב4 דולר 100 כדורים של 200 מ"ג אבל צירפתי את זה ךמשלוח שקיים גם ככה בתוספת משלוח יצא לך באיזור ה40 שקל שזה גם כלום כסף וזה מספיק להמון זמן
אפשר לדעת מאיזה אתר הזמנת?
הממריצים לפני אימון לא נועדו רק לתת את הערנות והאנרגיה כמו כדורי הקפאין אלא גם לעזור בדברים אחרים כמו סיבולת, ריכוז ופאמפ במהלך האימון. אם אתה רוצה רק את הערנות והאנרגיה, כדורי הקפאין יהיו יותר מועילים בזה, אבל בעיניי ההעמסה שהם עושים על הלב שלך לא שווה את זה.
ב pre workout יש לרוב בין 200 ל 300 מ"ג קפאין, אז איפה בדיוק ההבדל מכדורי קפאין?
מאיפה הבאת שהם מעמיסים על הלב שלך?
אם אתה צורך את זה ולא צורך קפאין ממקורות אחרים ושומר על כמות שמתאימה למשקל שלך כל יום, מה הבעיה?
נכון, אין הבדל, לכן, אני אישית מזמין פרה-וורקאוט שהקפאין בו הוא לא בכמויות כאלה אלא פחות.
אפשר לקרוא באינטרנט על השפעת הקפאין על הלב, אבל בכל מקרה, תחושב בצורה פשוטה, אתה לוקח 200-300 מ"ג קפאין שזה שווה לכ-3-4 כוסות קפה והולך לעשות אימון שבו קצב הלב שלך יהיה גבוה מהרגיל גם ככה. אז 3-4 כוסות קפה + דופק גבוה מהרגיל יגרמו ללב שלך להתאמץ עוד יותר. האם זה שווה ונחוץ? שכל אחד יעשה את הבחירה שהוא חושב שהיא נכונה.