הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון no explode

• פותח/ת השרשור שלו
  • פורסם בתאריך
אני השתמשתי במוצר הזה
הגיע שלב שלקחתי 2 כפות במנה אחת.
לפי דעתי המוצר לא שווה את המחיר שלו, עלי אישית לא השפיע בצורה רצינית

אני ניסיתי בעבר,
בפעם הראשונה הרגשתי קיק רציני (זה היה באמצע שיעור בכלכלה והיה מאוד מייסר הדקות האחרונות בשיעור הזה)
אך לאחר מספר פעמים כבר התחושה של הטירוף ירדה (חבל) והמוצר לא היה מורגש בכלל.
אני לא ממליץ,
כדורי קפאין אני לוקח עכשיו, נותן עירנות מסויימת בימים שקש ללכת להתאמן מעייפות אך בגלל שאני צרכן של קפה מאוד כבד המוצר לא עובד עלי כמו שיעבוד
על מישהוא ששותה קפה אחד או שניים ביום.

• פותח/ת השרשור
בחיים לא נסיתי את הכדורי קפאין, למעשה הno explode זה הpre workout הראשון שלי, כמה עולים הכדורי קפאין? זה משתלם? שווה את הכסף?

בחיים לא נסיתי את הכדורי קפאין, למעשה הno explode זה הpre workout הראשון שלי, כמה עולים הכדורי קפאין? זה משתלם? שווה את הכסף?
אני קניתי ב4 דולר 100 כדורים של 200 מ"ג אבל צירפתי את זה ךמשלוח שקיים גם ככה בתוספת משלוח יצא לך באיזור ה40 שקל שזה גם כלום כסף וזה מספיק להמון זמן

תכלס אם כבר pre workout אז muscle pharm assault
אבל כל מה שאמרו נכון - לא שווה ביחס למחיר.
זה נשמע הרבה טוב בחבילה מגניבה...ומעט תועלת.
יש השפעה, ברור..
אבל תקבל אותה גם עם כדורי קפאין.
ובמחיר מצחיק

הממריצים לפני אימון לא נועדו רק לתת את הערנות והאנרגיה כמו כדורי הקפאין אלא גם לעזור בדברים אחרים כמו סיבולת, ריכוז ופאמפ במהלך האימון. אם אתה רוצה רק את הערנות והאנרגיה, כדורי הקפאין יהיו יותר מועילים בזה, אבל בעיניי ההעמסה שהם עושים על הלב שלך לא שווה את זה.

הממריצים לפני אימון לא נועדו רק לתת את הערנות והאנרגיה כמו כדורי הקפאין אלא גם לעזור בדברים אחרים כמו סיבולת, ריכוז ופאמפ במהלך האימון. אם אתה רוצה רק את הערנות והאנרגיה, כדורי הקפאין יהיו יותר מועילים בזה, אבל בעיניי ההעמסה שהם עושים על הלב שלך לא שווה את זה.

ב pre workout יש לרוב בין 200 ל 300 מ"ג קפאין, אז איפה בדיוק ההבדל מכדורי קפאין?
מאיפה הבאת שהם מעמיסים על הלב שלך?
אם אתה צורך את זה ולא צורך קפאין ממקורות אחרים ושומר על כמות שמתאימה למשקל שלך כל יום, מה הבעיה?

ב pre workout יש לרוב בין 200 ל 300 מ"ג קפאין, אז איפה בדיוק ההבדל מכדורי קפאין?
מאיפה הבאת שהם מעמיסים על הלב שלך?
אם אתה צורך את זה ולא צורך קפאין ממקורות אחרים ושומר על כמות שמתאימה למשקל שלך כל יום, מה הבעיה?

נכון, אין הבדל, לכן, אני אישית מזמין פרה-וורקאוט שהקפאין בו הוא לא בכמויות כאלה אלא פחות.
אפשר לקרוא באינטרנט על השפעת הקפאין על הלב, אבל בכל מקרה, תחושב בצורה פשוטה, אתה לוקח 200-300 מ"ג קפאין שזה שווה לכ-3-4 כוסות קפה והולך לעשות אימון שבו קצב הלב שלך יהיה גבוה מהרגיל גם ככה. אז 3-4 כוסות קפה + דופק גבוה מהרגיל יגרמו ללב שלך להתאמץ עוד יותר. האם זה שווה ונחוץ? שכל אחד יעשה את הבחירה שהוא חושב שהיא נכונה.

נכון, אין הבדל, לכן, אני אישית מזמין פרה-וורקאוט שהקפאין בו הוא לא בכמויות כאלה אלא פחות.
אפשר לקרוא באינטרנט על השפעת הקפאין על הלב, אבל בכל מקרה, תחושב בצורה פשוטה, אתה לוקח 200-300 מ"ג קפאין שזה שווה לכ-3-4 כוסות קפה והולך לעשות אימון שבו קצב הלב שלך יהיה גבוה מהרגיל גם ככה. אז 3-4 כוסות קפה + דופק גבוה מהרגיל יגרמו ללב שלך להתאמץ עוד יותר. האם זה שווה ונחוץ? שכל אחד יעשה את הבחירה שהוא חושב שהיא נכונה.

יש דברים בגו.
אל תשכח גם שלוקחים את זה לא כל יום..
אני ממליץ על pre workout בשם assault של mucsle pharm.

אם כבר,
הייתי מרוצה ממנו.
עכשיו שנגמר לי, אני בהחלט שם לב להבדל מבחינת הריכוז והפאמפ שהביא לי.

פתאום אין לי כח להתאמן :(
(אני בחיטוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית