הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לדעת אם ה CLEN אמיתי?

• פותח/ת השרשור Scre
  • פורסם בתאריך

Scre

משתמש מתחיל
131
8
נק' מוניטין:
-62
131
8
איך אני יכול לדעת אם הCLEN שיש לי זה אמיתי ולא זיוף?
הכדורים ורודים כאלו ממש קצת האם מדובר במוצר מזוייף ?
לצערי אין ברשותי מצלמה כרגע ככה שלצלם אי אפשר.

לא מכיר קלן וורוד. רשום לך של איזה חברה הוא? השם לו ? ומינון ? באיזה צורה זה בה ? קופסה? בריסטול רפואי או סתם הביאו לך שקית אם כדורים בפנים ?
בגדול אחרי לקיחת כדור אפשר להרגיש רעידות קצת בידיים/בגוף דופק חזק יותר ומזיעים יותר.

גם לי יש את הקלן הזה לא יודע ממי קנית אבל אני הרגשתי אותו הרעידות בידיים בהתחלה כאילו יש לך מינימום פרקינסון אחרי זה כבר פחות

איך אני יכול לדעת אם הCLEN שיש לי זה אמיתי ולא זיוף?
הכדורים ורודים כאלו ממש קצת האם מדובר במוצר מזוייף ?
לצערי אין ברשותי מצלמה כרגע ככה שלצלם אי אפשר.
קלן די זול ולכן לרוב לא נתון לזיופים (למרות שמזייפים הכל...). קלן גם מאוד ניכר בתופעות הלוואי, רעידות (בעיקר) וכאבי ראש מינוריים מורגשים כמעט תמיד.

• פותח/ת השרשור
קלן די זול ולכן לרוב לא נתון לזיופים (למרות שמזייפים הכל...). קלן גם מאוד ניכר בתופעות הלוואי, רעידות (בעיקר) וכאבי ראש מינוריים מורגשים כמעט תמיד.
לא מכיר קלן וורוד. רשום לך של איזה חברה הוא? השם לו ? ומינון ? באיזה צורה זה בה ? קופסה? בריסטול רפואי או סתם הביאו לך שקית אם כדורים בפנים ?
בגדול אחרי לקיחת כדור אפשר להרגיש רעידות קצת בידיים/בגוף דופק חזק יותר ומזיעים יותר.
מצאתי ורשום VIOUX משהו כזה על הקופסא
מיוצר בקנדה.. 40 MCG
אחרי שלקחתי תכדור אחרי שעה הרגשתי רעידות בכל הגוף ובמיוחד בידיים, אבל אני לא יודע אם זה מהכדור או בגלל שקר לי..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית