הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך זה יכול להיות?

matanshati

משתמש מתחיל
132
10
נק' מוניטין:
3
132
10
היי,
קצת רגע:
בן 24, גובה 1.80 משקל 80

עד לפני שנה וחצי הייתי שוקל 70. היום אני שוקל 80 עובד ABC . איך זה יכול להיות שעליתי 10 קילו והתזונה שלי הייתה בפח. (משהו שעכשיו אני בשלבי תיקון)
ה-BMR שלי הוא 3000 ואני כל יום מגיע למשהו בסביבות ה-2000 קלוריות. עם כל זה ועדין עליתי במשקל. איך?

נ.ב אם חסר לכם עוד מידע תגיבו.

השאלה מה אכלת?
קשה לי להאמין שעם דגים וחזה עוף ובשר רזה עליתה 10 קילו בשנה וחצי.
תראה זה תלוי כמה שומנים כמה פעילות ספורטיבית אירובית ואנאירובית ביצעת.
לדעתי תמזער נזקים ותתחיל נקי, לחזור שנה וחצי אחורה עכשיו זה קצת בעייתי

• פותח/ת השרשור
השאלה מה אכלת?
קשה לי להאמין שעם דגים וחזה עוף ובשר רזה עליתה 10 קילו בשנה וחצי.
תראה זה תלוי כמה שומנים כמה פעילות ספורטיבית אירובית ואנאירובית ביצעת.
לדעתי תמזער נזקים ותתחיל נקי, לחזור שנה וחצי אחורה עכשיו זה קצת בעייתי

אנארובית אני עושה תוכנית ABC של בין 5-4 פעמים בשבוע.
אירובית - כלום כבר 8 חודשים
ואני לא כל כך הקפדתי על חלבונים ופחמימות ושומנים זה פשוט איכשהו קרה...

ואגב, ה-10 קילו שעליתי זה הרוב בשריר וקצת יחסית שומן שהצטבר בבטן.

לא קשה לעבור את הrmr בלי לשים לב לא סתם יש כל כך הרבה אנשים עם עודף משקל כנראה שאיכשהו התזונה שלך הסתדרה והרווחת

2000 קלוריות לבן אדם מתאמן זה ממש כלום אין סיכוי שלא עברת את זה

• פותח/ת השרשור
לא קשה לעבור את הrmr בלי לשים לב לא סתם יש כל כך הרבה אנשים עם עודף משקל כנראה שאיכשהו התזונה שלך הסתדרה והרווחת

2000 קלוריות לבן אדם מתאמן זה ממש כלום אין סיכוי שלא עברת את זה

שמע, אני עכשיו בונה תפריט תזונה והכל, ואני שם לב שממש קשה להגיע ל-2000 קלוריות, אני היגעתי לזה עם ממש הרבה עבודה.
ואני כמעט בטוח שרוב הפעמים לא עברתי את ה-2500. וגם אם כן, אני צריך בכללל לעבור את ה-3,000

אפשר בקלות להגיע ל-3000 עם ממתקים וחטיפים שבן אדם שלא שומר על תזונה אוכל מהם במשך היום יום שלו

זה הקטע, הורדתי כמעט לגמריי שתיה מתוקה וחטיפים.
מחשבוני BMR הם לא מדויקים. זה שיצא לך 3000 קלוריות לא אומר שזה מה שאתה באמת שורף, זה יכול להיות יותר/פחות(כנראה שבמקרה שלך פחות).
ככל הנראה בכל זאת אכלת יותר מהX קלוריות שאתה שורף, אחרת אין סיבה מוצדקת שתעלה במשקל סתם ככה.
תעקוב אחרי הכמויות שאתה אוכל.

שמע, אני עכשיו בונה תפריט תזונה והכל, ואני שם לב שממש קשה להגיע ל-2000 קלוריות, אני היגעתי לזה עם ממש הרבה עבודה.
ואני כמעט בטוח שרוב הפעמים לא עברתי את ה-2500. וגם אם כן, אני צריך בכללל לעבור את ה-3,000

אני אוכל גרם וחצי ביום ומגיע ל 1600 ונגמר מהחיטוב ואתה אומר לי שקשה להגיע ל 2000?

שמע,
מספיק שתוסיף 50 גרם חמאת בוטנים, 50 גרם טחינה גולמית ועוד 30 גרם שקדים וכבר יש לך איזה 800 קלוריות.
סתם זרקתי כמות כזאת, כן?
שתבין כמה קל להגדיל את התפריט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית