הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לסדר את הארוחות בקורס?!

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
שלום לכולם.
פתחתי לפני שבועיים נושא שבו שיתפתי אותכם בחששותי שלא אצליח להגיע לערך הקלורי המומלץ לי (2400-2600) עקב יציאה לקורס שלוקח חצי שנה.
הערפל המרכזי היה בנושא הארוחות שם איך הם מתבצעות ולאחר שהייתי בהכנה לקורס ראיתי איך העניין מתנהל.

ארוחת בוקר 07:00
יש מבחר לא רע של סלטים וגבינות ביצים ולחם וכ'ו בכלל לא שונה מהארוחת בוקר הנוכחית שלי מעולה.

ארוחת צהריים 11:30
יש מנה אחת של קרע עוף, או 2 קציצות דגים או בשר גולש למשל וכ'ו.
אורז , תפוא חופשי כיד המלך כמה שאתה רוצה
וגם פה מגוון רחב של לחם וסלטים

ארוחת ערב 17:30
שקשוקה, פסטה, ירקות מוקפצים וגם כן סלטים ולחם וכ'ו.

*כעיקרון לא שונה בהרבה מצבא, רק טעים יותר.

אז מבחינת פחממה לדעתי אני יכול לסגור את הטווח הקלורי שלי (אורז, תפוא, לחם וכ'ו), מבחינת חלבון ובשר יש מעט בעיה לכן חשבתי אולי לקחת מנת חלבון אחת גם ביום שאני לא מתאמן ובכך להוסיף ערכים של חלבון לתפריט מפני שמנת בשר אחת לא תביא אותי למספיק.
הנתונים למי שרוצה לדעת:
גיל 22
גובה 178
משקל 77.5
13 א.ש
הבעיה הנוספת כמו שאתם רואים זה שעות האוכל, מאוד מוקדמות וכאשר אתפנה בסביבות שעה 19:00 אוכל ללכת להתאמן אבל אחכ אין לי שום אפשרות לאכול משהו מפני שמסתיימות הארוחות ואני יודע בוודאות ששעתיים אחרי אימון אני יהיה רעב וקשה להסחב כל פעם עם סטוקים של טונה וכ'ו.
איך לדעתכם אפשר לחפר על 2 הבעיות המוצגות?

אבקת חלבון תהיה אחלה פתרון בשבילך 2 סקופים ביום אחד בבוקר ואחד לאחר האימון בערב
יש לך גם גבינות אתה אומר אז תוכל גם קוטג',גבינה לבנה,צהובה
או שתנסה להתקמבן על יותר בשר בצהריים

אני הייתי מכניס שייק בצהריים סביבות 14:30-15:00,
אחרי אימון שייק נוסף עם תמרים (4-5) ואגוזי מלך (4-5), או לחלופין טונה בשמן/גבינה/קוטג'.
אבל יש לך בסיס טוב,
אל תגזים בפחמימות, תנסה לשקול פעם אחת בצלחת כמה שאתה צריך (בבית/בחדר) ותנסה לשים כל פעם את אותה הכמות,
לגבי בשר/עוף תנסה להיות נחמד ולקבל מנה כפולה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון תהיה אחלה פתרון בשבילך 2 סקופים ביום אחד בבוקר ואחד לאחר האימון בערב
יש לך גם גבינות אתה אומר אז תוכל גם קוטג',גבינה לבנה,צהובה
או שתנסה להתקמבן על יותר בשר בצהריים

לדעתי 2 סקופים זה יכול להתאים
כי תעשה חשבון שבבוקר אני יכול לאכול 4 ביצים או אפילו קוטג או גבינה לבנה
אז צריך לחפר על מעט החלבון בארוחת הצהריים שיחסר לי שייק אחד נותן 28-31 גרם חלבון מכסה את הערך בצהריים לדעתי לא ?

אני הייתי מכניס שייק בצהריים סביבות 14:30-15:00,
אחרי אימון שייק נוסף עם תמרים (4-5) ואגוזי מלך (4-5), או לחלופין טונה בשמן/גבינה/קוטג'.
אבל יש לך בסיס טוב,
אל תגזים בפחמימות, תנסה לשקול פעם אחת בצלחת כמה שאתה צריך (בבית/בחדר) ותנסה לשים כל פעם את אותה הכמות,
לגבי בשר/עוף תנסה להיות נחמד ולקבל מנה כפולה.

בהצלחה.

מה הערכים של התמרים והאגוזים? אגוז עשיר בשומנים לפי מה שאני יודע לא ?
לגבי המשקל מדדתי כף אחת של הגשה זה 100 גרם של אורז לכן 2 וחצי אני יגיע ל 250 גרם אורז או תפוא שזה מעולה.
ברור שהעדפה היא לקבל עוד מנה של בשר אבל במידה ולא אספיק לדעתי שייק בשעה 14:30-15:00 שעה טובה ככה בין לבין.
השאלה לקחת גם שייק אחרי אימון ואז זה יוצא 2 שייקים ביום כן?

תודה רבה לכל העוזרים אם התשובות הענייניות

לדעתי 2 סקופים זה יכול להתאים
כי תעשה חשבון שבבוקר אני יכול לאכול 4 ביצים או אפילו קוטג או גבינה לבנה
אז צריך לחפר על מעט החלבון בארוחת הצהריים שיחסר לי שייק אחד נותן 28-31 גרם חלבון מכסה את הערך בצהריים לדעתי לא ?

מה הערכים של התמרים והאגוזים? אגוז עשיר בשומנים לפי מה שאני יודע לא ?
לגבי המשקל מדדתי כף אחת של הגשה זה 100 גרם של אורז לכן 2 וחצי אני יגיע ל 250 גרם אורז או תפוא שזה מעולה.
ברור שהעדפה היא לקבל עוד מנה של בשר אבל במידה ולא אספיק לדעתי שייק בשעה 14:30-15:00 שעה טובה ככה בין לבין.
השאלה לקחת גם שייק אחרי אימון ואז זה יוצא 2 שייקים ביום כן?

תודה רבה לכל העוזרים אם התשובות הענייניות
מנת חלבון ממוצעת זה 25 גרם אז 2 מנות זה 50
בנוסף בבוקר 3 ביצים+100 גרם קוטג עוד 30 גרם

מנת עוף ממוצעת 30 גרם
יש לך פה 110 גרם חלבון מלא למסה זה אמור להספיק למרות שמומלץ יותר מזה לחיטוב תצטרך יותר אז או שתדחוף עוד חלבון בבוקר או שתעשה לך סנדוויצים עם גבינה/ביצים למשך היום בנוסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית