הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית האימון בסייקל קלן

• פותח/ת השרשור lirank
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

lirank

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן.
אני מתכנן להתחיל סייקל של קלן בשבוע הבא. איזה תכנית אימונים מומלצת לטובת ירידה בא"ש. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אימון משקולות ועוד פעם פעמיים אירובי. כרגע אני עומד על 28 א"ש 113 ק"ג 1.78. הבנתי מקריאה בפורום שקטוטיפן יאריך את הסייקל, האם יש תחליפים גנריים שאפשר להשיג בלי מרשם רופא?
ראיתי המלצה של שני אימונים בשבוע בה עובדים על כל השרירים ביחד בשילוב שריר גדול שריר קטן, האם אימון כזה מומלץ?
השאיפה שלי היא להגיע כמה שניתן קרוב ל 20 א"ש, חודש יספיק?

אין קשר בין התכנית אימונים לשימןש בקלן אני חושב שמיותר מאוד להשתמש בו על 28% שומן בזבוז חומר תעבוד לפי תפריט מסודר תתאמן כמו שצריך ותעשה 200 דקות אירובי בשבוע ואתה תאבד שומן בקצב מפחיד שתגיע למצב שההתקדמות מאטה תשלב קלן

בכל מקרה לשאלה שלך תעשה אימון fbw שלוש פעמים בשבוע ואחרי כל אימון חצי שעה אירובי ועוד אירובי אחד במשך השבוע

אם בכל זאת אתה הולך על הקלן תשיג קטוטיפן ותמשוך אותו 6 שבועות עם 2 מ"ג קטוטיפן ביום לפחות החל מהיופ ה-14

אם אתה לא משיג תעשה שבועיים שבועיים on/off עם הקלן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית