הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 2 PR בק סקוואק , משה שחר טוען שזה טעות :\

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
לומד בווינגייט , הראתי למשה שחר המרצה בבצפר את הסקוואט שלי (יש פה חלק שמכירים אותו ) , הוא לא מכיר את המונח היפ דרייב . וטוען שאני לא עובד נכון בסקוואט "מכייון שאתה עובד עם הגב וזה עשוי להוביל לפציעה"

הסקוואט שלי לפעמים מאבד את הקשת בגב תחתון והאגן מתעגל פנימה . אשמח לביקורת

עליתי מ 97.5 - ל 100 ואימון אחרי ל 102.5 . 2 PR רצוף

100 קילו

102.2 - סט שלישי

שים את וינגייט בצד.
מה שלומדים שם ומה שקורה בתכל'ס, זה שונה.
ויגנייט, עם כל הכבוד, לא מיישר קו עם האסכולות המתקדמות של תחום המשקולות, ועדיין עמוס במיתוסים ותירוצים ללא ביסוס הן מדעי והן הלכה למעשה.
אל תנסה להתנגח או לנסות להסביר למדריכים או כל גורם אחר מה צריך לעשות באמת, חבל על המאמצים.
תסיים את קורס המאמנים כדי לסמן "וי" ותמשיך הלאה.
את הידע האמיתי תרכוש במעלה הדרך, בלמידה ממקורות מהימנים, מעודכנים, שמתבססים על מחקר וניסיון אישי אמיתי

לגבי הסקוואט שלך - כמו שנאמר מעלי - שים לב להישענות על העקב.

לא הולך לתת לך ביקורת על הסקוואט השניים מעלי אמרו בדיוק מה שצריך.

לגבי משה שחר......?
הוא היה הבוחן שלי במבחן סיום, הוא ביקש ממני לעשות תנועה שבכיווץ אקסצנטרי האיליו פסואס יעבוד גם הוא, כמובן שבחרתי את הסקוואט, נחש מה הייתה התשובה שלו? לא.

אני כבר לא מתרגש ממנו...

תקן טכניקה לפני שאתה ממשיך לעלות משקלים, מסלול המוט לא טוב, משקל לא על העקבים, אתה שובר מפרקים, מזיז את המרפקים שלך במהלך התנועה ומאבד כיווץ בגב.

לא הולך לתת לך ביקורת על הסקוואט השניים מעלי אמרו בדיוק מה שצריך.

לגבי משה שחר......?
הוא היה הבוחן שלי במבחן סיום, הוא ביקש ממני לעשות תנועה שבכיווץ אקסצנטרי האיליו פסואס יעבוד גם הוא, כמובן שבחרתי את הסקוואט, נחש מה הייתה התשובה שלו? לא.

אני כבר לא מתרגש ממנו...
איליופסואס עושה כפיפה בירך, ובסקוואט מתבצעת פשיטה בירך
איך בדיוק איליופסואס עובד?

אתה כנראה שכחת שכשמנתחים תנועה אקסצנטרית, מנתחים לפי השלב הקונצנטרי

לגבי משה שחר - הוא יודע המון בכל מה שקשור באנטומיה ובתרגילים הפשוטים בחדר כושר... כשזה מגיע לתרגילים המורכבים אין לו הרבה מושג

לגבי משה שחר - הוא יודע המון בכל מה שקשור באנטומיה ובתרגילים הפשוטים בחדר כושר... כשזה מגיע לתרגילים המורכבים אין לו הרבה מושג

תקרא עד הסוף, בכוונה משה ביקש ממני לנתח את התנועה רק מכיווץ אקסצנטרי( איליו פסואס עושה כפיפה בירך, יפה...זה אומר שלפי ניתוח אקסצנטרי של הסקוואט האיליו פסןאס פועל, לא דברנו על קונצנטרי)!!!

לפעמים בווינגייט אוהבים לבקש לנתח לפי אקסצנטרי, ברור מאליו שמנתחים לפי קונצנטרי, זה כבר הבנת הנקרא ידידי.

תקרא עד הסוף, בכוונה משה ביקש ממני לנתח את התנועה רק מכיווץ אקסצנטרי( איליו פסואס עושה כפיפה בירך, יפה...זה אומר שלפי ניתוח אקסצנטרי של הסקוואט האיליו פסןאס פועל, לא דברנו על קונצנטרי)!!!

לפעמים בווינגייט אוהבים לבקש לנתח לפי אקסצנטרי, ברור מאליו שמנתחים לפי קונצנטרי, זה כבר הבנת הנקרא ידידי.
אני יודע הבנת הנקרא, "לעשות תנועה שבכיווץ אקסצנטרי האיליו פסואס יעבוד גם הוא", צר לי אבל איליופסואס לא עובד בשלב האקסצנטרי בסקוואט.

כשמבקשים לנתח לפי השלב האקסצנטרי כמו שאתה טוען שביקשו - אתה לבד צריך להבין שצריך לנתח את השלב הקונצנטרי. הבנת הנקרא פה בעייתית אצלך לא אצלי

אני גם חושב שהסקוואט בסדר גמור. יכול להיות שבבור יש השענות קצת קדימה ולא על העקבים אבל זה לא משהו שצרם לי חד משמעית.
העומק תקין, אין באט ווינק, טכניקה אחידה. לדעתי אחל'ה של סקוואט למצבך.

לא ראיתי כאן שום דבר שמצריך מחשבה חוזרת, ריסט או משהו מיוחד. תמשיך להתקדם - בהצלחה.

לגבי המרצה כמו שאמרו כאן - חבל להתווכח זה כמעט מובן מאליו שהבנאדם לא מבין מהחיים שלו ובטח לא שמע על המושג - לואו-באר.
אני אישית הייתי מציק לו ומטריל אותו כנראה אבל זה בהחלט לא הדבר החכם לעשות.

מציע לך כמה שפחות להיכנס עם משה לקטנות, בתור אחד שעבר את הקורס הדבר שהם הכי פחות רוצים זה חבר' מקהילת LBS, הם פשוט לא מוכנים לקבל אותנו, פעם באחד השיעורים המעשיים הוא ביקש מאיתנו למצוא את ה 1Rm בסקוואט ועליתי למכון עם נעלי אולסטאר, כמה שהוא ניסה להטריל אחרי זה אותי....בקיצור, נסה כמה שפחות להתווכח איתו...סיים את הקורס, אחרי זה אלוהים גדול.

מדה שחר הוא אחד האנשים היותר נחמדים שפגשתי, עדיף שהוא יהיה בצד שלך. לפעמים עדיף לשתוק

• פותח/ת השרשור
הוא צחק קצת שראה את חלק מהתגובות פה בכל מיקרה
הוא טוען הרבה דברים שהקהילה פה תחבק באהבה , עם זאת הוא גם אומר שלא צריך להגיע לכאבי שריר יום אחרי האימון . ושזה אומר שהאימון היה קשה מדיי ולא טוב .

ושאם ניתפס השרירים כדי לחכות שזה יעבור לפניי שמתאמנים ...

היום בשיעור הוא אמר שפואם רולר \ מסאג'ים זה עובד ברמה הפסיכולוגית ושכניראה אין לזה תועלת לשיפור אמיתי של הצלחת האימון . לא בגמישות לא ,בצלקות שריר , לא כאימון שיחרור אחרי האימון ואז בהחלמה מהירה יותר.

אשמח למחקרים מכם

נערך לאחרונה:
הוא צחק קצת שראה את חלק מהתגובות פה בכל מיקרה
הוא טוען הרבה דברים שהקהילה פה תחבק באהבה , עם זאת הוא גם אומר שלא צריך להגיע לכאבי שריר יום אחרי האימון . ושזה אומר שהאימון היה קשה מדיי ולא טוב .

ושאם ניתפס השרירים כדי לחכות שזה יעבור לפניי שמתאמנים ...

היום בשיעור הוא אמר שפואם רולר \ מסאג'ים זה עובד ברמה הפסיכולוגית ושכניראה אין לזה תועלת לשיפור אמיתי של הצלחת האימון . לא בגמישות לא ,בצלקות שריר , לא כאימון שיחרור אחרי האימון ואז בהחלמה מהירה יותר.

אשמח למחקרים מכם
בכמה מחקרים שקראתי הרעיון של שיחרור מיופיסיאל הוא לא מדויק ולא יעיל כמו שעושים ממנו
אבל בכל זאת זה בדכ לא מזיק

אתה צודק במה שאתה אומר, אבל סתם באופן כללי, איליו פסואס מאוד מאוד מאוד חשוב בסקבט, אם ניסית לבטל את זה איכשהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית