ייעוץ חוות דעת על החברה SAN

NirMalka

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
4
70
4
צהריים טובים לכולם !
לאור המבצעים בפורום , רציתי לקבל חוות דעת על איכות המוצרים של החברה SAN .
מעיון קצרצר באתר VITACOST צויין שהחברה לא מפוקחת ע"י ה FDA , איך אוכל להיות בטוח שאין זיהומים לא רצויים בפס ייצור ?
תודה לעוזרים !

יש לך טעות ידידי, על כל מוצר של סאן יש חותמת של FDA.
אחד היתרונות הגדולים של San הוא איכות המוצרים , כל המוצרים של San מאושרים על ידי ה FDA הסימון הנ״ל מופיע על כל אחד ממוצרי החברה, בנוסף לכך סאן הינה חברה יצרנית והמפעל שלה הינו בעל תקן GMP שניתן על ידי NSF שזהו התקן המחמיר ביותר בארצות הברית.
בתור חנות התלבטנו המון עם איזה חברות לעבוד, נעשה מחקר לא קטן, הכנסנו את כל הדליים לבדיקות מעבדה, ברגע שנקבל אישור מעורך הדין של החברה, ונגבה את עצמינו משפטית, נפרסם כאן בפורום למה דווקא סאן ולא כל החברות שרצות כאן בשוק.

מתגובתך משתמע שיש רק חברה אחת טובה בשוק וכל השאר לא.
בשוק תחרותי זה אף פעם לא נכון, לכל מוצר בכל קטגוריה תמיד יש מוצר מתחרה וזו אחת הסיבות שאני לא מאמין למה שכתבת.

יכול מאוד להיות שהמוצרים של סאן איכותיים מאוד, אולם אין בכך בכדי להעיד שכל המוצרים של כל החברות האחרות אינם באותה רמת איכות.

תראה למשל את תעשיית הבייגלה, חברה אחת יצאה עם מותג שטוחים, ישר החברות המתחרות יצאו עם מותג דומה.
אין כזה דבר בשוק תחרותי שיש חברה אחת שידה על העליונה בכל מוצר ובכל קטגוריה.
כן יכול להיות שבמוצר מסוים וספציפי יש חברה אחת שטובה יותר מחברה אחרת...

ממש לא, כנראה שהנוסח שלי היה קצת מוחצן מדי ומלווה בהתלהבות וחיבה למותג. שיתפתי את חברי הפורום למה בחרנו לשים את סאן כמוצר הדגל בחנות. כמובן שיש לנו עוד חברות מתחרות שלא נופלות, אבל סאן זו הבחירה שלנו. בנוסף לכל זה היבואן נתן לנו את ההזדמנות לתת הנחות בלעדיות, אז איכות + מחיר בהחלט משנה את השיקול בבחירת החברה.

ממש לא, כנראה שהנוסח שלי היה קצת מוחצן מדי ומלווה בהתלהבות וחיבה למותג. שיתפתי את חברי הפורום למה בחרנו לשים את סאן כמוצר הדגל בחנות. כמובן שיש לנו עוד חברות מתחרות שלא נופלות, אבל סאן זו הבחירה שלנו. בנוסף לכל זה היבואן נתן לנו את ההזדמנות לתת הנחות בלעדיות, אז איכות + מחיר בהחלט משנה את השיקול בבחירת החברה.

זה כבר משהו שאפשר יותר להתחבר אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית