שאלה לנשות הפורום לגבי מראה מטרה

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
. מסיבה כל שהיא זה נתפש כ"בר השגה" בהשוואה לתמונות של דוגמניות-על רגילות.

זה ברור. כל מה שצריך זה להכנס למכון, להרים מוט ריק עד ששורף, ואז עוד קצת בשביל ההקרבה. ואז לצאת למגרש ולהכנס הרבה פעמים למצב שבו את עומדת להתחיל ספרינט, וזהו.

אני אגרום לך. זה לא היה קשור למשקלים, זה התייחס לציטוט הבא של תות:

״מה שאני אוהבת בלון נוראס זה שזה רמיזה מינית אבל העיקר הספורטיביות.״

ככה לא נראה סרטון של ספורטאית שרוצה להציג ספורטיביות.
אז אנחנו רואים אותו דבר...
(היות שאתה מוכשר ממני, אפילו חיפשת ספורטיביות)

זה ברור. כל מה שצריך זה להכנס למכון, להרים מוט ריק עד ששורף, ואז עוד קצת בשביל ההקרבה. ואז לצאת למגרש ולהכנס הרבה פעמים למצב שבו את עומדת להתחיל ספרינט, וזהו.
וזה יגדיל לי את החזה?!? 😳:cray:
🤣

באמת? את בטוחה שראית את הסרטון שהעלת? בקושי אפשר להסיק ממנו שהבחורה מרימה. ובאופן כללי, סרטונים של אנשים שמתאמנים לתחרויות יופי הם די עצובים. חסר לה רק להפוך אותו לשחור לבן בשביל ההארדקור.

כמובן שה לא קרה. אולי רק השינוי ביציבה.

זה היה סרטון שלה בתקופה שהיא יחסית התחילה.
אתה מוזמן להיכנס לפייסבוק/אינסטגרם/בךוג שלה ולראות שהיא מרימה ומתאמנת עם משקלים יפים.
לצערי אין בי את היכולת לתת אבחנה כזאת. אני נאלץ להסכים עם @Strawberry , למעט עניין ה"יותר מדי מיני"...

נו ברור, כי אתה גבר חחח

נו ברור, כי אתה גבר חחח[/QUOTE]
בכל פוסט כזה ותגובה כזאת יש אצלי תגובה מוכנה שאני תמיד עוצר את עצמי מלכתוב. התגובה הכנה, זאת שהופכת אותי מיד לחזיר שוביניסט... קוראים לזה מודעות עצמית.

נו ברור, כי אתה גבר חחח
בכל פוסט כזה ותגובה כזאת יש אצלי תגובה מוכנה שאני תמיד עוצר את עצמי מלכתוב. התגובה הכנה, זאת שהופכת אותי מיד לחזיר שוביניסט... קוראים לזה מודעות עצמית.[/QUOTE]

לא הגבתי שום דבר רע 😃
יש כאלו שעושות סרטי מוטיבציה לנשים להראות להן שזה אפשרי וכו'... ויש כאלו שעושות סרטוני ''מוטיבציה'' לגברים:sarcastic:

זה היה סרטון שלה בתקופה שהיא יחסית התחילה.
אתה מוזמן להיכנס לפייסבוק/אינסטגרם/בךוג שלה ולראות שהיא מרימה ומתאמנת עם משקלים יפים.

נו ברור, כי אתה גבר חחח

נכנסתי לפייסבוק וכל מה שראיתי זה תמונות שלה בביקיני או בלי ביקיני בכל מיני זוויות. אני לא אומר שהיא לא מרימה, אבל זה לא מה שהיא מוכרת בסרטונים או בתמונות שלה. היא מוכרת את זה שהיא נראית טוב. הקשר לספורט לא מעניין אף אחד.

נכנסתי לפייסבוק וכל מה שראיתי זה תמונות שלה בביקיני או בלי ביקיני בכל מיני זוויות. אני לא אומר שהיא לא מרימה, אבל זה לא מה שהיא מוכרת בסרטונים או בתמונות שלה. היא מוכרת את זה שהיא נראית טוב. הקשר לספורט לא מעניין אף אחד.

ברור, היא עכשיו ניצחה בניקול וילקינס צ'מפיונשיפ ואחרי זה בארנולד קלאסיק באירופה, מן הסתם שעכשיו יהיה מפוצץ בבקיני.
בכל מקרה, אין לי מושג למה אני ממשיכה להתווכח איתך, לא הסתכלת בכלל מעבר לתמונה הראשונה אז ממש לא אכפת לי מה תגיב הלאה.. 😃

ברור, היא עכשיו ניצחה בניקול וילקינס צ'מפיונשיפ ואחרי זה בארנולד קלאסיק באירופה, מן הסתם שעכשיו יהיה מפוצץ בבקיני.
בכל מקרה, אין לי מושג למה אני ממשיכה להתווכח איתך, לא הסתכלת בכלל מעבר לתמונה הראשונה אז ממש לא אכפת לי מה תגיב הלאה.. 😃

רק שזה לא נכון כי הלכתי שנה אחורה. כל מה שראיתי זה סרטון בייספס ״שורף לי״ וסרטון לאנג׳ים ״תצלמו לי את התחת״. את יודעת למה כמעט ואין סרטונים כאלה לנשים שמתעסקות בספורט באמת? כי הן עסוקות בלהתעסק בספורט, לא בלמכור את המראה שלהן בתירוץ שהן עושות ספורט.

Back
למעלה תחתית