הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מוצקות הגוף של בחורה בת 32

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
מדובר בבחורה בת 32 שירדה בשנים האחרונות סביבות 20 קילו , נראית עכשיו טוב ומקבלת מחמאות, אבל יש שאלה אחת מהותית, האם בשביל לשפר את מוצקות הגוף ולהיות פחות "מדלדל" ויותר מוצקה באיזורים כמו הידיים\הישבן היא צריכה לעבוד בחדר כושר ולבצע תרגילי כוח או שירידה נוספת באחוז השומן בעצם תחשוף יותר את השריר ותתן מראה ומגע מוצקים יותר ?

גם וגם. מוצקות זה פונקציה של מסת שריר לעומת אחוז שומן, וגם של טונוס שריר.

• פותח/ת השרשור
גם וגם. מוצקות זה פונקציה של מסת שריר לעומת אחוז שומן, וגם של טונוס שריר
אז אני מניח שאותה בחורה אמורה לצאת ממאזן שלילי למאזן חיובי ולעשות אימוני כוח בכדיי לעלות במסת השריר.

דבר נוסף, יש דבר כזה שמסת השריר הנוכחית שיש לה תיראה יותר טוב אם היא תעבוד על תרגילי כוח (מבלי לעלות במסת שריר, פשוט להישאר עם הקיים) ?

מה זה בעצם טונוס שריר ?

אז אני מניח שאותה בחורה אמורה לצאת ממאזן שלילי למאזן חיובי ולעשות אימוני כוח בכדיי לעלות במסת השריר.
תלוי. לא יכול לקבוע בלי לדעת מה אחוז השומן שלה. אתה צריך לראות בעין.
דבר נוסף, יש דבר כזה שמסת השריר הנוכחית שיש לה תיראה יותר טוב אם היא תעבוד על תרגילי כוח (מבלי לעלות במסת שריר, פשוט להישאר עם הקיים) ?
בוודאי.
מה זה בעצם טונוס שריר ?
לא יודע להגדיר במדויק. איזשהוא כיווץ או מוצקות שקיימים בשריר, וגדלים כשהוא מאומן.

• פותח/ת השרשור
תלוי. לא יכול לקבוע בלי לדעת מה אחוז השומן שלה. אתה צריך לראות בעין.
אתה מתכוון שאם היא באחוז שומן מסוים אז אין צורך לעלות במסת שריר אלא פשוט לרדת באחוז שומן ובמקביל לעשות אימוני כוח שייתנו למסה הקיימת יותר מוצקות מעכשיו ?

מו הידיים\הישבן היא צריכה לעבוד בחדר כושר ולבצע תרגילי כוח או שירידה נוספת באחוז השומן בעצם תחשוף יותר את השריר
חד משמעית כן.
אני מניחה שהדיאטה שהיא עשתה גרמה לה לאבד מסת שריר רבה ולכן גם אם היא סיימה לחטב וגם אם לא שילוב אימוני כוח יסייע לה לא להמשיך לאבד מסת שריר וישפר את התוצאה הסופית. לא יודעת אם הייתי ממליצה לה להכנס למסה מיד אחרי ירידה גדולה במשקל. עדיף לה לשמור על מאזן נייטרלי ולהתרכז באימוני כוח.

• פותח/ת השרשור
אימוני כוח של אישה אמורים להיות כמו אצל גבר ? , הכוונה תרגילי בסיס עם מספר חזרות נמוך (3x5 נניח)?

בדיוק אותו דבר.

• פותח/ת השרשור
אז בעצם תכנית FBW שקיבלתי ממדריך טוב תוכל להתאים גם לאותה בחורה ?

ירדתי מהר מידי בגלל מחלה. (עלייה רק בגללהמחלה והתרופות). למרות שאני בחריגה של כמה קילו ממש מהנורמה, אני עדיין נראת שלד עם עור במידה שקצת גדלולה עליו.

עם זאת! פיזית אני מרימה כמעט את אותו משקל שהרמתי לפני הירידת שומן המאסיבית (20 קילו בחודשיים וחצי)
כך ש... זה תלוי בכמה שריר מתחת לשומן. ועם ירידה מאסיבית ומהירה מידיי, מאבדים את מעט השריר שהיה. כי אנשים שיש להם מה להוריד, אין להם מסת שריר מי יודעה מה מלכתחילה.

האתגר האמיתי בעניין, זה למלא את העור בשריר ולא בשומן. וכך להגיע למיצוק. מה שנקרב מסה נקיה...
בהצלחה לנו עם זה 😆
בדיוק אותו דבר.

קיבלתי את זה מ @Beast and cheat

הם טוענים שלא....
משהו עם גיום מלוא הפוטנציאל 99% של שריר אצל גברים ו 80% אצל נשים.
זה משהבנתי עם 100 באנגלית ו 10 פייולודיה ואימונים....

אשמח להבסר

Back
למעלה תחתית