עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע שגם וורמדג׳ה מיוצר בבית , ולא כמו שחושבים , תתפלא אבל וורמודג׳ה יש להם חומרי גלם שמיובא מהמדינה שלהם מאוקראינה , יש מדינות מסוימות שיש להם מפעל , באוקראינה בריטניה וסין , בסין יש כל כך הרבה מפעלים עם איכויות ורמת זיהום שונה מרוב כמות המפעלים שנפתחו שםגם החומרי גלם של ורמודז׳ה מסין.
והרבה חברות מביאים חומרי גלם מסין, לא ניראה לי כדי להתעסק, אם אתה אומר שהם סתם.
בטח חוקיים הם מוכרים בכלל חומרים וטרינריים , לא מאמין לבלוף הזהורמודז׳ה עברו להיות חוקיים ב2013 והם תחת פיקוח.
המפעל שלהם קרוב יחסית לשל בלקן פרמסוטיקלס.
והם כבר לא מייצרים בבית, למרות שבארץ הכל מזויף.
תתפלא לא הכל זיוף, איך אתה אומר הכל אם לא בדקת הכל???ורמודז׳ה עברו להיות חוקיים ב2013 והם תחת פיקוח.
המפעל שלהם קרוב יחסית לשל בלקן פרמסוטיקלס.
והם כבר לא מייצרים בבית, למרות שבארץ הכל מזויף.
הוורמוגע המקורי מיוצר במפעל במולדובה. כל החיקויים למניהם שחלק הגיעו מחו'ל וחלק מיוצר פה בארץ זה מגיע רק מרמת גן ומי שיודע מאיפו יודע. רמת גן זה המקור לזיופים של וורמוגע.אתה יודע שגם וורמדג׳ה מיוצר בבית , ולא כמו שחושבים , תתפלא אבל וורמודג׳ה יש להם חומרי גלם שמיובא מהמדינה שלהם מאוקראינה , יש מדינות מסוימות שיש להם מפעל , באוקראינה בריטניה וסין , בסין יש כל כך הרבה מפעלים עם איכויות ורמת זיהום שונה מרוב כמות המפעלים שנפתחו שם
תקנה כרטיס טיסה למולדובה אחרי זה תחזור ותערוך את ההודעה שלך... באוקראינה נסגר לא מזמן מפעל שהיה מייצר בלקן וגם וורמוגע מזוייף.חרטא לא מגיע ממפעל ולא נעליים זה מיוצר בבית במטבח באוקראינה
למה אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר ? על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר ? זה נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך כאילו שאתה עובד שםתקנה כרטיס טיסה למולדובה אחרי זה תחזור ותערוך את ההודעה שלך... באוקראינה נסגר לא מזמן מפעל שהיה מייצר בלקן וגם וורמוגע מזוייף.
אנשים פה מדברים שטויות כיאילו אין מחר.. לא יודע מאיפו אתם אוכלים את כל החרא הזה.
אני לא רושם שטויות מאיפה אתה יודע שאני רושם דברים שאני לא יודע , אתה לא מכיר אותי זה הבעיה אבל זה כבר לא צריך לעניין אף אחד והאמת שזה לא כזה מעניין אותי מה הם מייצרים ממפעל או ממטבחנראלך באמת שאני ירשום פה ? אני רושם מה שאני יודע על בטוח. ומה שאני לא יודע אני לא מגיב.
אני לא מנסה לשכנע , אבל זה קצת מעצבן שאתה רושם שטויות.