הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ניאו לאבס

ted bundy

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
2
47
2
רציתי לשמוע חוות דעת וכל מה שישלכם לומר על החברה ניאו לאבס תודה חברה 😁

לא ניסיתי, הם טוענים שיש להם ציוד חדיש, והרמה היא מאוד גבוהה.
אני הייתי סומך עליהם.
תנסה ליצור איתם קשר ולברר. אם המעבדה באמת באיכות גבוהה תקנה. ותבדוק מאיפה חומרי הגלם.
אני יודע שהלכתי רחוק חחחח
מצטרף לשאלה שלו אם יש מישהו עם ניסיון.

ציוד חדיש ברור , יש להם כוס זכוכית חדשה ומסנן חדש זה הכל , עזוב אותך משטויות זה מיוצר במטבח איפה שהוא , והחומרי גלם מסין זה ברור הכל בא ומיוצר שם

גם החומרי גלם של ורמודז׳ה מסין.
והרבה חברות מביאים חומרי גלם מסין, לא ניראה לי כדי להתעסק, אם אתה אומר שהם סתם.

גם החומרי גלם של ורמודז׳ה מסין.
והרבה חברות מביאים חומרי גלם מסין, לא ניראה לי כדי להתעסק, אם אתה אומר שהם סתם.
אתה יודע שגם וורמדג׳ה מיוצר בבית , ולא כמו שחושבים , תתפלא אבל וורמודג׳ה יש להם חומרי גלם שמיובא מהמדינה שלהם מאוקראינה , יש מדינות מסוימות שיש להם מפעל , באוקראינה בריטניה וסין , בסין יש כל כך הרבה מפעלים עם איכויות ורמת זיהום שונה מרוב כמות המפעלים שנפתחו שם

חחח איזה גנובים אתם.... אני הולך לעשות ביקור פתע לדילר שלי. רוצה לראות שהכל פיקס 😃

תכל'ס מה שחשוב זה:

1. סטריליות - אין תגובות, התנפחויות ,פריחות וחום.
2. שהחומר עובד

בכדי לקבל את שתי אלו צריך ביקורות של אנשים או שתנסה על עצמך....
גם וורמוז הגדולים מדי פעם מחליקים.... אז קח יותר מביקורת אחד

ורמודז׳ה עברו להיות חוקיים ב2013 והם תחת פיקוח.
המפעל שלהם קרוב יחסית לשל בלקן פרמסוטיקלס.
והם כבר לא מייצרים בבית, למרות שבארץ הכל מזויף.

בטח חוקיים הם מוכרים בכלל חומרים וטרינריים , לא מאמין לבלוף הזה

תתפלא לא הכל זיוף, איך אתה אומר הכל אם לא בדקת הכל???

לפני שאני מדבר אני מצהיר: זה רק הנחה שלי, אל תסמוך על מה שאני אומר, לא רוצה לקחת אחריות.
יש פה אנשים יותר מנוסים ממני. ליאור,טום,אביעד.

אתה צודק פה הגזמתי יש נדירים שזה המקורי , אבל הרוב זה לא הורמודז'ה המקורי במיוחד לא האנוור אסור להתקרב.
אפילו שהחומר יכול לפעול פיקס, עדיין זה לא בטוח שזה יצא מהמפעל המקורי (שגם כך זה תקן וטרינרי).
מקורות מן הסתם שאני לא יכול לתת.

אתה יודע שגם וורמדג׳ה מיוצר בבית , ולא כמו שחושבים , תתפלא אבל וורמודג׳ה יש להם חומרי גלם שמיובא מהמדינה שלהם מאוקראינה , יש מדינות מסוימות שיש להם מפעל , באוקראינה בריטניה וסין , בסין יש כל כך הרבה מפעלים עם איכויות ורמת זיהום שונה מרוב כמות המפעלים שנפתחו שם
הוורמוגע המקורי מיוצר במפעל במולדובה. כל החיקויים למניהם שחלק הגיעו מחו'ל וחלק מיוצר פה בארץ זה מגיע רק מרמת גן ומי שיודע מאיפו יודע. רמת גן זה המקור לזיופים של וורמוגע.

חרטא לא מגיע ממפעל ולא נעליים זה מיוצר בבית במטבח באוקראינה
תקנה כרטיס טיסה למולדובה אחרי זה תחזור ותערוך את ההודעה שלך... באוקראינה נסגר לא מזמן מפעל שהיה מייצר בלקן וגם וורמוגע מזוייף.
אנשים פה מדברים שטויות כיאילו אין מחר.. לא יודע מאיפו אתם אוכלים את כל החרא הזה.

אני אומר לך ליאור יש תמונות כתובת מסמכים של המדינה עם אישורים לוטרינר....
תכלס ליאור האיכות שלהם בארץ על הפנים

חבר'ה זאת עדיין חברת UG ... ברמה גבוהה מאוד.
רק שכרגע רואים קצת בעיות בגלל זיופים שזה דבר טבעי שיקרה לכל חברה שמצליחה. צריך להשיג את המוצרים המקוריים של החברה ותראה שאין שום בעיה.
אני באופן אישי השתמשתי בוורמוז והייתי מרוצה. אבל היום כבר לא איתם. לא מרגיש שהמינון מדוייק והאמת שיש מוצרים יותר מוצלחים כרגע, שמאפשרים לי להזריק כמוית יחסית גבוהות בלי בעיה.
בכלל , אני חושב שאחד המדדים לאיכות זה הספיגה. אם מזריקים כל יום.... וכמויות.... אז מספיק פעם אחת שמשהו מתפקשש וכל הסייקל אתה מתמודד עם זה. לדוגמא, נתקעתי לא מזמן בלי פרופ. הבאתי משהו חילופי זמין. עלה לי ביוקר. גוש בכתף, חום לכמה ימים וכאב שלא יכול להרים תיד.
החברה פה שמכניסים על בסיס יומי וקבוע יודעים בדיוק על מה אני מדבר פה.

גם אני את הטרן שלי הבאתי ישירות מהמפעל של ורמודז'ה אבל הוא לא יעשה לי את זה עוד פעם.
לעומת זאת חברים שלי שקונים מהארץ ורמודז'ה נדפקו.
היו צריכים להכפיל מינון כדי לקבל מהוויני והדיבול תוצאות.

תקנה כרטיס טיסה למולדובה אחרי זה תחזור ותערוך את ההודעה שלך... באוקראינה נסגר לא מזמן מפעל שהיה מייצר בלקן וגם וורמוגע מזוייף.
אנשים פה מדברים שטויות כיאילו אין מחר.. לא יודע מאיפו אתם אוכלים את כל החרא הזה.
למה אתה כל כך בטוח במה שאתה אומר ? על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר ? זה נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך כאילו שאתה עובד שם

נראלך באמת שאני ירשום פה ? אני רושם מה שאני יודע על בטוח. ומה שאני לא יודע אני לא מגיב.
אני לא מנסה לשכנע , אבל זה קצת מעצבן שאתה רושם שטויות.

נראלך באמת שאני ירשום פה ? אני רושם מה שאני יודע על בטוח. ומה שאני לא יודע אני לא מגיב.
אני לא מנסה לשכנע , אבל זה קצת מעצבן שאתה רושם שטויות.
אני לא רושם שטויות מאיפה אתה יודע שאני רושם דברים שאני לא יודע , אתה לא מכיר אותי זה הבעיה אבל זה כבר לא צריך לעניין אף אחד והאמת שזה לא כזה מעניין אותי מה הם מייצרים ממפעל או ממטבח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית