הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך ייעוץ לסייקל מסה ראשון

• פותח/ת השרשור CM punk
  • פורסם בתאריך

CM punk

מושעה
207
53
נק' מוניטין:
-109
207
53
שלום לכם, בן 28, מתאמן הרבה שנים, כרגע לאחר חיטובון אני 77-78 קילו על 170-172 - בערך 14-15 אחוז שומן
מעוניין להתחיל לאחר החגים סייקל מסה טוב (מכיוון שאני לא יודע להזריק ומישהו אחר מזריק לי אז שלא יהיה אינטסבי - פעמיים בשבוע)
אשמח לעצה מה לקחת בדיוק ..

המטרה שלי לעלות יפה ל 85-86 קילו

אל תשכח שיהיה לך הרבה כאבים מהזריקות ודלקות זה לא כזה נעים וזה לרוב מכניס אותך לדיכאון מוריד את התאבון מעלה את החום ועוד המון דברים שאתה תרגיש במשך הסייקל וכל גוף מגיב אחרת לחומרים האלה בכל זאת הנה הקישור ושיהיה בהצלחה
https://www.lbs.co.il/threads/49/

אל תשכח שיהיה לך הרבה כאבים מהזריקות ודלקות זה לא כזה נעים וזה לרוב מכניס אותך לדיכאון מוריד את התאבון מעלה את החום ועוד המון דברים שאתה תרגיש במשך הסייקל וכל גוף מגיב אחרת לחומרים האלה בכל זאת הנה הקישור ושיהיה בהצלחה
https://www.lbs.co.il/threads/49/
לא צריך להפחיד סתם... אבדן תיאבון, חום וזיהומים אינם נפוצים מאוד...

לא צריך להפחיד סתם... אבדן תיאבון, חום וזיהומים אינם נפוצים מאוד...
במקרה שלי זה היה חמור מאוד ואני אישית מודה בזה בכל פעם שלקחתי סבלתי יומיים לפחות מחום ודלקות וכאבים ואבדן תאבון ועייפות וזה תחושה בלתי נסבלת יכול להיות שלאנשים אחרים לא יקרו הדברים האלה אבל לי זה קרה

במקרה שלי זה היה חמור מאוד ואני אישית מודה בזה בכל פעם שלקחתי סבלתי יומיים לפחות מחום ודלקות וכאבים ואבדן תאבון ועייפות וזה תחושה בלתי נסבלת יכול להיות שלאנשים אחרים לא יקרו הדברים האלה אבל לי זה קרה
זה תלוי בחברה שלקחת , יש מצב שנפלת על שמן אוליאט

אני יגיד לך את האמת שנים חיכיתי לסייקל הזה עוד לפני צבא אפילו חשבתי על זה ועכשיו ברגע שניסיתי אני שונא את המילה זריקה כל פעם לא ציפיתי שזה יהיה כך והיום אני שונא את המילה זריקה זה הגיע באמפולה בצבע שחור עם מדבקה שחורה וירוקה רשום עליו exatest אז רגי תן לי להבין אתה רוצה להגיד שיש חברות שאם אתה משמתש בחומר לא גורם לכאבים ודלקות ????
דרך אגב זה החומר שהשתמשתי בו , אני ישמח לשמוע חוות דעת על החומר הזה והחברה. אני יודה לך אם תמליץ לי על שמות של חברות שמייצרות חומרים איכותיים ,תודה.

קבצים מצורפים

• 1525727_701586236596436_1697791616107938473_n.jpg
    1525727_701586236596436_1697791616107938473_n.jpg
    KB 41.3 · צפיות: 188
יש כל כך הרבה חברות שמיוצרות בארץ אני כבר לא יודע מה רץ עכשיו , תריץ חיפוש בפורום יש דיון על חברות , אני שמעתי שיש עכשיו חומרים שמיובאים מחול מתאילנד maxpro

יש כל כך הרבה חברות שמיוצרות בארץ אני כבר לא יודע מה רץ עכשיו , תריץ חיפוש בפורום יש דיון על חברות , אני שמעתי שיש עכשיו חומרים שמיובאים מחול מתאילנד maxpro
תודה רבה על העצה, טוב שאמרת לי.

אם אתה רוצה להיות שקט פשוט תשלם יותר ותריץ סייקל של חומרים רפואיים
דלקות וחום עלולות להתרחש גם בעת שימוש בחומרים רפואיים. נכון שסוג השמן חשוב, אך הוא לא הדרך היחידה לפתח זיהום או דלקת.

אם אתה רוצה להיות שקט פשוט תשלם יותר ותריץ סייקל של חומרים רפואיים
תתפלא אבל אני עשיתי בעבר סייקל של סוסטנון אורגנון הולנדי שמיובא לארץ לבית המרקחת והיה לי גם גושים באיזור ההזרקה חום וכאבים אז לא תמיד הכל טוב ברפואי עזוב שהחומר עבד אש פצצה אבל כאבים ברמה של נובה פארם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית