עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מקווה שאתה מגזים אחי כי אני לא רוצה לקבל ראש כזה וצורה מוזרהכפי שראיתי מאנשים שהשתמשו כל הגוף כמובן כלולל העצמות אתה תרגיש את זה במשך הסייקל ומה שהכי מתרחב זה הלסת ושמתי לב שהלסת והצבר נהיו יותר גדולים מהמצח כלומר יהיה לך ראש בצורת ביצה קח דוגמא ארנולד תסתכל על התמונות שלו בעבר היה לו פרצוף וראש רגילים בצורת עגול היום אם תסתכל עליו יש לו פרצוף רחב ומרובע
שטויות.כפי שראיתי מאנשים שהשתמשו כל הגוף כמובן כלולל העצמות אתה תרגיש את זה במשך הסייקל ומה שהכי מתרחב זה הלסת ושמתי לב שהלסת והצבר נהיו יותר גדולים מהמצח כלומר יהיה לך ראש בצורת ביצה קח דוגמא ארנולד תסתכל על התמונות שלו בעבר היה לו פרצוף וראש רגילים בצורת עגול היום אם תסתכל עליו יש לו פרצוף רחב ומרובע
אתה צעיר מדי!אני מקווה שאתה מגזים אחי כי אני לא רוצה לקבל ראש כזה וצורה מוזרה
לסת זה עוד בסדר כי זה דבר די גברי אבל כל הקטע של גדילת עצמות בצורה מוגזמת די מרתיעה אותי מלהתחיל
לא הבנתי למה אתה אומר את זה, אני בן 17 ומתאמן שנתיים (חצי שנה סטריט ומכון שנה וחצי שמתוכה שנה רצינית אני שוקל 86 קילו והגובה שלי הוא 1.80שטויות.
אתה צעיר מדי!
גיל 17 הוא צעיר מדי לשימוש בסטרואידים. השנתיים שאתה מתאמן חסרות חשיבות בעניין.לא הבנתי למה אתה אומר את זה, אני בן 17 ומתאמן שנתיים (חצי שנה סטריט ומכון שנה וחצי שמתוכה שנה רצינית אני שוקל 86 קילו והגובה שלי הוא 1.80
מה שהוא אמר נכון במידה מסוימת או שהטסט לא משפיע בכלל על הגדילה של עצמות הפנים?
לחכות שנה יהיה בסדר? לא חושב שאני אוכל לגדול מעל 7 קילו שריר נקי בשנה הקרובה (שלא נדבר על החיטוב שאחרי והגיוס שידפוק לי אותו)גיל 17 הוא צעיר מדי לשימוש בסטרואידים. השנתיים שאתה מתאמן חסרות חשיבות בעניין.
זיז התחיל ממתקים בגיל 18 ובגיל 21 כל הפנים שלו התרחבו בצורה מפחידה כולל המצח והוא לא היה על ghאין קשר בין גדילה בלסת או צוואר או פנים מטסט או סטרואידים אלא רק מהורמון גדילה במינונים גבוהים והפוסט הזה לא רלוונטי לגבי פותח הפוסט אתה צעיר מידי
אתה מחפש את זה... תמונה בגיל 18 ובגיל 21.'הבחור עבר הרבה ומטמורפוזה רצינית. רד מהנושא.לחכות שנה יהיה בסדר? לא חושב שאני אוכל לגדול מעל 7 קילו שריר נקי בשנה הקרובה (שלא נדבר על החיטוב שאחרי והגיוס שידפוק לי אותו)
זיז התחיל ממתקים בגיל 18 ובגיל 21 כל הפנים שלו התרחבו בצורה מפחידה כולל המצח והוא לא היה על gh
אני לא מדבר על הראש הענק של קאי גרין או נגיד משהו כמו ג'אי קאטלר
אלא גדילה כמו זו:
גיל 18
![]()
גיל 21~
![]()
זו דפנטלי לא גדילה טבעית במיוחד לא ל3 שנים ובמיוחד לא אחרי גיל 18
וזה לא השתלה,
גם המצח שלו התרחב והראש גדל
אני שואל דוגרי אם יכול להיות שאני אשתנה ככה(לא להיט)
לא הבנתי את הקשר בין התשובה שלך לשאלות שלי, זה לא מה שאני מחפש וזאת לא המטרה שלי אני רק שואל עם על הדרך דבר כזה יכול לקרות לי ואם לא איך זה קרה לואתה מחפש את זה... תמונה בגיל 18 ובגיל 21.'הבחור עבר הרבה ומטמורפוזה רצינית. רד מהנושא.
ילד אני לא רק מנסה לצבור ידע, בכל מקרה לא תכננתי להתחיל ברגע זה אז אני לא מבין מה הלחץ להסביר לי כמה זה נורא/מסובך/לא יעיל כרגע בכל מקרה תודה על התשובות אמשיך לצבור ידע אני סגור על עניין החומרים בסופו של דבר אשתמש בגיל כלשהובואנה אתה ראש קשה....
אתה צעיר מידי. לא יורדים עליך זה עובדתי. בגיל שלך לדפוק את האינסטלציה - אתה ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו (לפי השאלות שלך במיוחד) שנכנס לעולם של שכל ודעת.
אתה מדבר על גיוס בעוד שנה .... מה אתה חושב תקבל בבקום ? ערכת מזרקים ומחטים כחולות וירוקות ?
תתרכז בכושר האישי שלך... חזק את העצמות ואת הגוף שלך. נצל את זה שהרמה ההורמונלית שלך גבוהה ואתה יכול להתקדם יופי בעזרתה.
אגב זיז - נראה כי אתה ממשיך באותו קו.... אתה חושב שמישהו יודע מה הוא לקח? ממה אתה ניזון ? הטאמבל הזה דחף לעצמו כל מה שבא ליד... אז כמובן שהורמון גדילה היה שם. הדבר היחיד שיקרה לפרצוף שלך מטסט זה אולי הפנים שלך יתנפחו מנוזלים ושומן....
אתה יודע איזה שינוי יש בגוף של גבר בגיל 18-21 ?אתה משתנה כל כך .לא הבנתי את הקשר בין התשובה שלך לשאלות שלי, זה לא מה שאני מחפש וזאת לא המטרה שלי אני רק שואל עם על הדרך דבר כזה יכול לקרות לי ואם לא איך זה קרה לו
אתה מדבר כאילו אני בן 14, שנה הבאה אני אוכל להתחיל חומרים בכיף.. תהיה פה עוד תשובה או שהפורום ממש מגנה שימוש בטסטוסטרון לפני גיל 21?
שמע, ידע בחומרים אין לי. אבל אתה בן 17 = אתה ילד. אל תתכחש לזה.ילד אני לא רק מנסה לצבור ידע
אייל מה עם עדכונים של הלוג שלך? 😃
חשבתי על זה וזה יהיה נכון לדחות את זה אבל אני שואל תאורטית אם אדם שלא סיים התפתחות ומזריק טסט חיצוני ההשפעות עליו שונות וחזקות יותר(כולל שינוי במבנה עצמות בפנים או בראש) ואם תופעות הלוואי מסוכנות יותר גם אם הוא עושה הכל נכון עם pct ראוי וכוריגון במהלך כל הסייקל..?אני ממליץ לך בחום לדחות את העיניינים לאחר תום השירות הצבאי חמודי.