הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת מיואשת..

• פותח/ת השרשור רנה
  • פורסם בתאריך
לא אוכלת א. בוקר שותה תה צמחים במהלך שעות הבוקר (6 כוסות)

א. צהריים:
דג סלמון בגריל בלי שמן או רטבים (חצי מהדג)
סלט : כרוב לבן/סגול, חסה, נבטים סיניים, מעט בצל סגול, חצילים וכרובית בלי שמן, 50 ג' קינואה, כף גרגירי חומוס,מעטן שמן זית ולימון.
2 כפות טחינה
500 קק

ביניים:
תה צמחים (2 כוסות)

א. ערב:
דג סלמון (חצי)
ירקות מוקפצים בלי שמן: שעועית ירוקה,בצל,גזר מגורד,פלפל חריף, כרובית מאודה, חצילים מאודים,פטריות טריות
כף טחינה
400 קק

נשנוש:
חופן אגוזי מלך 4, קשיו טיבעי 6, ברזיל 3,פקאן 4
160 קק

הי רנה,
לבינתיים כבר הבנת שמ-1000 קלוריות את לא תתקדמי לשום מקום.
אני קצת יותר גבוהה ממך אבל נקודת ההתחלה שלנו דומה. ירדתי מ63 ל58 בכ-6 חודשים.
התחלתי בכ-1350 קלוריות וסיימתי ב-1200 עם המון פעילות גופנית במקביל כך שבודאות אני אומרת לך, שאת יכולה לרזות עם תפריט של יותר מ- 1000 קלוריות.
לגבי המה -
אני בדיעה שתאכלי מה שאת אוהבת ורגילה ובשעות שאת רגילה. אין שום הגיון בלכפות על הגוף שעות ארוחה או סוגי אוכל.
כולנו יצורים של הרגלים וכל נסיון לכפות שגרה אחרת יביא לשבירה של החיטוב בלי תוצאות.
לכי עם מה שנוח ואיך שטוב לגוף שלך.
במדריך השלם להורדת השומן יש המלצות לכמות חלבון שומן ופחממות בתפריט אבל גם אם תבחרי ביחסים אחרים העיקר שהשורה התחתונה תהיה סביב ה-1300 קלוריות. מה שכן ברגע שתבחרי תפריט, ותצטרכי להפחית ממנו לאורך התקופה בהתאם לקצב ההרזיה, את הקלוריות שתקצצי תקצצי רק מהפחממות.
אני לא יודעת איך חישבת את הערך הקלורי של הדג אבל דעי לך שסלמון דג שמן ותוכלי לאכול כמות גדולה יותר של חלבון - אמנון, טונה, סול, בורי או נגיד חזה עוף - באותו ערך קלורי.
לא קונה את הקטע של ניקוי רעלים אבל כן בעד להקשיב לגוף וללכת עם מה שעושה טוב.

לא הבנתי את תכנית האימון שלך?
את רצה במקום?
לגבי ספירת צעדים, אם הדופק לא עולה בצורה משמעותית את לא ממש שורפת קלוריות וכדי לאכול 1350 קלוריות את צריכה לפחות שעתיים בשבוע של ריצה/הליכה מאומצת/מדרגות.

• פותח/ת השרשור
וואו מרטין תודה אני כבר צרגישה יותר טוב !!! כולם כאן עזרו לי לנפץ כמה מיתוסים.
אני הולכת מהר מול הטלויזיה רצוף לפחות 50 דק' ובתוכן עושה ספרינטים במקום 30 *4 פעמים לפעמים קצת יותר, עולה בין 20 - 34 קומות ביום
האם אימון אירובי כמו של גלעד ינקוביץ או סטודיו סי 3 פעמים בשבוע נחשבים לאימון שדיברת עליו?

לא, אך ורק חדר כושר מהסיבה הפשוטה ששם את תוכלי לאתגר את עצמך ואת הגוף שלך כל הזמן מה שלא תוכלי לעשות באימונים אחרים. אם תישארי כאן מספיק זמן תוכלי ללמוד דברים שלרוב לא תלמדי במקומות אחרים גם לא במכוני כושר.

נשמח אם תעלי שאלות(אחרי שקראת את המאמרים כמובן) ותשתתפי בנושאים של משתמשים אחרים ותהיי פעילה.

כמו כן בשביל להכניס אותך למסגרת - יש לך פורום שנקרא "לוג בתזונה ואימונים" - זהו פורום שהוא מעין יומן מעקב אימונים לכל משתמש שבו הוא רושם מה הוא עשה בכל אימון וככה הוא יכול לעקוב אחרי השיפורים שלו. יש לך דוגמאות של משתמשים אחרים ככה שתוכלי לראות וגם משתמשים אחרים יוכלו לייעץ לך דברים בלוג שלך.

בהצלחה רנה וסקוואט עד 120(KG)

• פותח/ת השרשור
מבטיחה להעלות תמונות !!!
הפעם אני עושה זאת ! תודה לכולם!!

האתר הכי שימושי שראיתי עד כה שבת שלום

הדגש פה לא רק על מספר הקלוריות. דבר ראשון ארוחת בוקר-חובה חובה חובה! שוברת את הצום של הלילה ומכינה את הגוף לניצול הקלוריות שיכנסו במהלך היום, מגבירה את חילוף החומרים. ללא ארוחת בוקר הגוף מכניס את עצמו למצב "הישרדות" כי הוא לא קיבל אנרגיה ומאט את קצב חילוף החומרים-משיגה את התוצאה ההפוכה.
דבר שני- מרווח של עד שלוש שעות בין הארוחות. תה ירוק לא נחשב ארוחת ביניים! נסי לשלב אותו עם חטיף אנרגיה/פרוסת לחם מלא עם ממרח/פרי. לאחר כמה שעות שהגוף אינו מקבל מזון הוא מאט את קצב חילוף החומרים שלו.

נסי לשלב בנוסף לפעילות האירובית אימוני התנגדות 3 פעמים בשבוע, מה שיעזור לשמר את מסת השריר של הגוף במהלך הדיאטה ויעזור למראה מוצק ולא מדולדל, מה גם שככל שמסת השריר גדולה יותר, הגוף שורף יותר קלוריות ביום במנוחה.

הדגש פה לא רק על מספר הקלוריות. דבר ראשון ארוחת בוקר-חובה חובה חובה! שוברת את הצום של הלילה ומכינה את הגוף לניצול הקלוריות שיכנסו במהלך היום, מגבירה את חילוף החומרים. ללא ארוחת בוקר הגוף מכניס את עצמו למצב "הישרדות" כי הוא לא קיבל אנרגיה ומאט את קצב חילוף החומרים-משיגה את התוצאה ההפוכה.
דבר שני- מרווח של עד שלוש שעות בין הארוחות. תה ירוק לא נחשב ארוחת ביניים! נסי לשלב אותו עם חטיף אנרגיה/פרוסת לחם מלא עם ממרח/פרי. לאחר כמה שעות שהגוף אינו מקבל מזון הוא מאט את קצב חילוף החומרים שלו.

נסי לשלב בנוסף לפעילות האירובית אימוני התנגדות 3 פעמים בשבוע, מה שיעזור לשמר את מסת השריר של הגוף במהלך הדיאטה ויעזור למראה מוצק ולא מדולדל, מה גם שככל שמסת השריר גדולה יותר, הגוף שורף יותר קלוריות ביום במנוחה.
אשמח לראות מחקר שתומך בעניין הלאכול כל 3 שעות ...

גם הקטע עם הא.בוקר לא הכי מדוייק, היום יש מחקרים שאומרים שא.בוקר לא כזאת רלוונטית וחשובה כמו פעם מה גם יש שיטות דיאטה שמציעים לוותר עליה לגמריי (או בעצם לסחוב את הצום של הלילה עוד כמה שעות)

בעצם המדע כבר יודע אחרת.
סתם חשוב לציין כדי לא לבלבל אנשים.
מי שרוצה לקרוא על זה- יש כמה מאמרים מעולים על זה של אלן אראגון
מחקרים תומכים נמצאים באינטרנט- יש שם הכל היום...
(בקצרה- אין תועלת בלאכול כל 3 שעות אלא במקרים מיוחדים בהם ספורטאי עלית אשר מתאמנים אימונים מרובים במהלך היום לדוגמא)

Back
למעלה תחתית