הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

תייר

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
3
11
0
לקראת סוף סייקל מסה ואין תוצאות
תפריט מוקפד אימונים חזקים,לא מצליח לעלות במסה.
מורכב ככה.
3 פעמים בשבוע TESTO 100 כל זריקה 1.5 CC
ו1 בולדנון 200 1CC

תפריט-3287 קל .274 חלבון .46שומן.433 פחמימה.39 סיבים 200 כולסטרול (גולינגו)

במהלך החצי הראשון ירדתי 1.5 קילו .ועליתי אותם בחזרה שהפסקתי לעשות ארובי חצי שעה כל אימון

רואים שירדתי באש .לא מדדתי בקליפר .כמובן שזה לא היתה המטרה...

מה הסיבה לדעתכם ? או שככה זה בסייקל ראשון ?

תגיד לי רגע אם הבנתי נכון אתה משתמש בטסט פרופ ? בשבוע יוצא לך 450 מלגרם נכון? + 600 מלגרם בולדנון בשבוע?
מה המשקל גוף שלך מתחילת הסייקל וכמה עכשיו? ובאיזה שבוע אתה בסייקל ?
אם אתה רואה שירדת באחוזי שומן והמשקל גוף + - נשאר אותו הדבר זה אומר שבמקביל עלית גם במאסת שריר. אבל פה עדיפות שהתמונות ידברו לפני ואחרי זה אינדקציה טובה.

• פותח/ת השרשור
TESTO JEKT 100
איך מחשבים את הCC למלגרם אני לא יודע
משקל לפני 84.2 ועכשיו 83.1 (שקילה אחרונה אתמול בבוקר)
שבוע שישי

זה לא נראה לי הגיוני .ראיתי אנשים שאחרי סייקל גדלו משמעותית,לפחות 7-9 קילו ...
הבעיה שאחרי הסייקל הם יורדים בחזרה...

ואם גם אני ירד אחרי זה (נוזלים או לא יודע ) אז לא עשיתי פה כלום...

כשאני יביא כבל למחשב אני יוכל להעלות תמונות

בדרך כלל אם המשקל גוף תקוע צריך לעלות פחמימה. למשקל גוף שלך 210-250 גרם חלבון זה מספיק. אתה צריך לאכול יותר פחמימה.
בולדנון זה חומר חלש יכסית והוא לא אוגר נוזלים אם אתה לא משלב איתו דיבול או פיניל ביחד אם הטסט זה לא עובד כמו שצריך החומר הזה מנסיון. יכול להיות גם שהחומרים שלך מזוייפים. אבל אם ראית עליה טובה במשקלי עבודה/ותעבון מוגבר לאוכל וחשק מיני עלה אז יש מצב שהחומרים תקינים. איזה חברה זה?

TESTO JEKT 100
איך מחשבים את הCC למלגרם אני לא יודע
משקל לפני 84.2 ועכשיו 83.1 (שקילה אחרונה אתמול בבוקר)
שבוע שישי

זה לא נראה לי הגיוני .ראיתי אנשים שאחרי סייקל גדלו משמעותית,לפחות 7-9 קילו ...
הבעיה שאחרי הסייקל הם יורדים בחזרה...

ואם גם אני ירד אחרי זה (נוזלים או לא יודע ) אז לא עשיתי פה כלום...

כשאני יביא כבל למחשב אני יוכל להעלות תמונות
תעלה מהפלאפון מהאתר jpg.co.il אני כל הזמן עושה את זה זה לא בעיה

ממה שאפשר לראות בתמונות אתה לא נראה בסייקל בכלל צר לי.
כל אחד והזרועות שלו אני עליתי קרוב ל-4 סנטים בסייקל הראשון(והגנטיקה שלי לא להיט בזרועות) אחרי הסייקל ירד סנטים/חצי סנטים ירדו נוזלים.

יש לי הרגשה שפותח הפוסט לא אוכל תפריט מסודר ומספיק עשיר בפחמימות. אני במשקל 85קג העלתי את התפריט ל 3600 קלוריות. לדעתי ל 400-500 קלוריות ביום יש השפעה גדולה על הגדילה.

http://srv1.jpg.co.il/4/540cb923f0a3a.jpg

ניראה מקורי ?
אני אוכל נקי .בלי שטויות בכלל..(כמו שצריך בסייקל..) יש קשר?
מה עושים??
אני לא מכיר תחברה אין לי נסיון איתם ולא מכיר מישהו אישית שמשתמש בהם אולי החברה לא משהו והשמן שלהם רייק לא יודע מה להגיד לך.
אבל אם אתה אוכל כמו שאמרת שאתה אוכל ומתאמן חזק וזה התוצאה שלך מהסייקל , אז לא מאמין שהיה לך שם חומר פעיל.

לקראת סוף סייקל מסה ואין תוצאות
תפריט מוקפד אימונים חזקים,לא מצליח לעלות במסה.
מורכב ככה.
3 פעמים בשבוע TESTO 100 כל זריקה 1.5 CC
ו1 בולדנון 200 1CC

תפריט-3287 קל .274 חלבון .46שומן.433 פחמימה.39 סיבים 200 כולסטרול (גולינגו)

במהלך החצי הראשון ירדתי 1.5 קילו .ועליתי אותם בחזרה שהפסקתי לעשות ארובי חצי שעה כל אימון

רואים שירדתי באש .לא מדדתי בקליפר .כמובן שזה לא היתה המטרה...

מה הסיבה לדעתכם ? או שככה זה בסייקל ראשון ?

א. למה לא הלכת על פשוט ובטוח - 500 מ"ג של אנטט רפואי?

ב. תסלח לי אבל 3200 קלוריות זה פשוט לא זה.

-------------------------------------------------------------------------

אנשים כל הזמן שואלים למה, למה אני לא עולה? למה אני לא משתפר ? וכו'

כמה פקטורים כבר באמת יש, שמשפיעים על הגדילה (עם או בלי סייקל) ?

הבעיה ברוב המקרים נעוצה בדבר אחד - תזונה.

למה? ככה. ככה כי מלבד גנטיקה וחומרים וכל המסביב - התזונה (עם או בלי חומרים) היא פקטור מרכזי לגדילה, וכשאני אומר תזונה אני לא מתכוון על נוסחא קבועה לכולם.

מה לעשות.. לעיתים אקטומורף קיצוני יצטרך לבלוס הרבה יותר קלוריות בכדי להגיע לאותה תוצאה כמו חבר שלו..
יש פה גם עניין של איך הגוף מנצל את הקלוריות.

אני אעשה את זה קצר, להגיע לסוף הסייקל ולהגיד ירדתי, זה קצת מצחיק! איפה המעקב שלך במהלך הסייקל?
אנשים תתעוררו! אי אפשר לתקן את הדברים בסוף הסייקל, אתם אמורים לבצע מעקב שבועי אחר העליה שלכם.
בתחילת סייקל (במיוחד באסטרים ארוכים) עולים הרבה אבל הרוב זה נוזלים ולכן בשלושת השבועות הראשונים המעקב קצת פחות קריטי.
לאחר השבוע השלישי הערכים מתייצבים - יש לבצע מדידות היקפים משבוע לשבוע (מותן, כתפיים, ידיים) כולל עליה (שקילה בשעה קבועה פעם בשבוע) ולראות כמה עלינו בהתאמה לעליה בהיקפים כאשר המותן אמורה כמעט להיות ללא שינוי.
עליה של בין 0.3-0.7 קילו היא בסדר גמור בתנאי שהיא מסתדרת עם העליה בהיקפים במקומות הנכונים - אם לא! צריך לבצע התאמה בתזונה לכאן או לכאן.

בסוף תאשימו את החומר.
זה ככה על קצה המזלג.

מחזק כמובן את דברי אייל....

חייב לציין שמהתמונות שאתה מעלה נראה שאתה בכלל לא בשל לסייקל.
אין בסיס ראוי, שעליו יש טעם להיכנס לחומרים.
אין לי ספק שאתה לא יודע לאכול על מנת לגדול... וזה משהו אינדיווידואלי. נראה שאת הלמידה אתה עושה בדרך הקשה לקראת סוף הסייקל.
דבר נוסף שנכנס פה זה שיטת האימון - צריך ללמוד את הגוף, לדעת מה אתה ורק אתה צריך לעשות בכדי שהגוף שלך יגדל : משקלים גבוהים למספר חזרות \ המון חזרות לפאמפ \ שילוב של שתיהם.
רק אחרי שליטה מלאה במה שהזכרתי הייתי מכניס חומרים שייתנו גם מקסימום אפקט מהאימונים והתזונה.
* בנוסף, לא מכיר תחברה למרות שהרבה שואלים פה עליהם... 450 פרופ זה לא מה שיעיף לך תצורה 😃

קח הכל בראש סבבה.... תהליך למידה טבעי לכולם

• פותח/ת השרשור
לא אקטומורף ןלא בטיח. לפני החיטוב הזה שקלתי 100 (הרבה שומן)

אני בטוח שאם אני יעלה לפה את התוכנית אימונים /תפריט .תבינו שאני לא ממציא סיפורים

דיפ סקוואט 150 קילו לחיצת חזה 100 וזה כלום .אחרי החיטוב המשקלים ירדו בקצת

3200 קלוריות זה מספיק למי שרוצה לעלות נקי .ולא להראות כמו בלון במיוחד בסייקל

אם יש פה מישהו שיודע לזהות לפי התמונות אם זה מזוייף אני יודה לו מאוד...

אני בטוח שאם אני יעלה לפה את התוכנית אימונים /תפריט .תבינו שאני לא ממציא סיפורים

אתה לא תראה בחיים כמו בלון בסייקל של טסט פרופ ובולדנון. זה לא שלקחת סוסטנון דקה הרוך ודיבול. (ואתה אוכל נקי ולא אוכל זבל)
אני כרגע מסיים סייקל של בולדנון פיניל וטסט ואני לא בלון ואני אוכל הרבה יותר מימך-אוכל דיי נקי כל התקופה ומשלב אירובי גם.
בכל מקרה אתה לא נשמע לי כמו לייצן אני כן מאמין שאתה אוכל טוב ומתאמן והכל. אבל אני די לא סומך על החברה הזאת אם אין תוצאות בסייקל.
החברה פה מעלי צודקים תזונה זה באמת הכי חשוב כנל אימונים. אבל נראלי החומרים לא משהו אם לא צברת פה בשר. ואתה לא נראה בסייקל בתמונה. בדרך כלל הרוב המוחלט שעושים סייקל ראשון אפילו שהוא כולל רק טסט וזה לא משנה אם זה אננטט או פרופ כן צוברים בשר בסייקל. כך שלדעתי הבעיה היא החומרים פה. פעם הבאה תשיג לך טסט רפואי או חברה שהיא אמינה וממקור אמין. ותראה אם תראה הבדל רציני בתוצאות אם כן אז החומרים שלקחת זה בלאי.

יותר גרוע שלא שמת לב שאתה לא עולה במהלך הסייקל ולא אחריו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית