הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

תייר

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
3
11
0
לקראת סוף סייקל מסה ואין תוצאות
תפריט מוקפד אימונים חזקים,לא מצליח לעלות במסה.
מורכב ככה.
3 פעמים בשבוע TESTO 100 כל זריקה 1.5 CC
ו1 בולדנון 200 1CC

תפריט-3287 קל .274 חלבון .46שומן.433 פחמימה.39 סיבים 200 כולסטרול (גולינגו)

במהלך החצי הראשון ירדתי 1.5 קילו .ועליתי אותם בחזרה שהפסקתי לעשות ארובי חצי שעה כל אימון

רואים שירדתי באש .לא מדדתי בקליפר .כמובן שזה לא היתה המטרה...

מה הסיבה לדעתכם ? או שככה זה בסייקל ראשון ?

• פותח/ת השרשור
לא מאשים אף אחד .סהכ הפסד שלי...

דיברתי איתו והוא החליף לי תבקבוק (האחרון ) לטרן .ניראה מה יהיה

ד"א היתה שקילה שבועית אבל לא ניכנס לזה

זה נכון לא עלית בסייקל בכלל תשמע פעם הבאה שאתה מריץ סייקל אם אתה רואה שיש לך בעיה בתזונה ואתה לא יכול לעמוד בזה מכל מני סיבות עבודה לימודים משפחה דברים כאלה תוסיף עלייה במשקל לסייקל שלך זה יעשה את כל העבודה אתה תעלה כמו גדול לא נורא לומדים מטעויות אל תתבאס

@Aviad Barak נעלמת תבדוק את הפורום קניה מכירה מדברים שם על שק חלבון (פתחתי אשכול שם)
שמעו בוודאות זה הסייקל הכי גרוע ששמעתי עליו.
לפרופ אין בעיות של איכסון גרוע נכון?, הכוונה שהוא לא נהרס בחום גבוהה.

זה לא נראה שאתה מתאמן
וחבל שאתה עושה סייקל
מסכים. לא חכמה גדולה לקפוץ לחומרים בשלב כ"כ מוקדם. בד"כ גם אם קיימת גדילה מסויימת היא תיעלם. אני לא רומז לגבול גנטי, אלא שמדובר באמת בסטטוס שאינו מתאים לשימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה של תזונה .אני לא בשלב מוקדם ,הכל לפי הספר
תודה רבה לכולם .אם יהיה שינוי נעדכן
אני יעלה תמונות בברורות של כל הגוף לפני /אחרי ,
תוכנית אימונים ואת התפריט ,כי כרגע אתם לא רואים את התמונה כולה.
התמונות שהעלתי זה רק בשביל לראות אש...

לא מאשים אף אחד .סהכ הפסד שלי...

דיברתי איתו והוא החליף לי תבקבוק (האחרון ) לטרן .ניראה מה יהיה

ד"א היתה שקילה שבועית אבל לא ניכנס לזה
אל תחליף לשום טרן, תגמור את הסייקל וזהו..
אתה כנראה התאמנת לא טוב/אכלת לא מספיק.
אני בספק אם החומרים הם בלי טסט בכלל וכמו שאמרו מעליי הדבר האחרון שאתה צריך עכשיו זה להאשים את החומרים ובגלל זה לנסות לקחת משהו אחר יותר חזק.
לפי התמונות נראה שלא גדלת גם באופן טבעי ככה שבטח שבסייקל אתה לא תגדל הרבה, אם בכלל.
הרבה לא מבינים שחומרים זה לא משהו שעושה את העבודה בשבילך, זה מייעל לך את התהליכים בגוף ככה שאם היה לוקח לך חצי שנה לצבור 5 קילו שריר אז זה גורם לך לעשות את זה בשלושה חודשים (כמובן שזה תלוי גם בגנטיקה- יש אנשים שפשוט לא עולים במסה לא משנה מה, האמ האמ לירון סמולר) אלו לא קסמים שגורמים לשריר חדש להופיע לך פתאום.
לכן כמו שאמרתי כבר למעלה, אם בחצי שנה טבעי לא עלית כמעט כלום אז אין סיבה שבסייקל אתה תעלה.
תיקח את הדברים שאמרתי לתשומת ליבך ותחשוב טוב טוב על מה אתה הולך לעשות בהמשך הדרך..

חבר'ה אין מה לעשות . כשאוכלים ומתאמנים טוב גדלים.
עשיתי מספר ניסויים עם חברות. שתי סייקלים ראשונים עליתי סבבה. בעיקר בגלל שאני עבדתי קשה ואכלתי טוב. לפי דעתי זיינו אותי קצת במינונים אבל וואלה בגלל שהבסיס היה טוב... עדיין עבד.

אבל היום כשאני על חומרים דה בסט אני מבין מה זה להיות על חומרים. (סייקל שלישי.... נושק ל 127.5 קילו התחלתי בינואר 98 קילו)
כמו שאמרו לך אתה לא נראה על סייקל.
דעתי הכנה - אם בכלל עכשיו רשמת שאתה הולך לתת טרן כי החליפו לך תחומרים - אתה ממש לא יודע מה אתה עושה ובגלל זה התוצאות שהתקבלו הם כמו שהם.

קח חודשים שלוש מנוחה ממה שלא עשית.
תן סייקל של אנטט רפואי 750 מג (או 500) לשבוע.... לא טרן ולא בטיח.... בנתיים תתאפס על אוכל ואימונים לבודי בילדינג.
אגב ממש לא מרשים אותי נתוני ה"דיפ סקוואט" שלך .... השאלה אם אתה יודע ליצור גירוי לרגליים לגדול, ולסיים עם רעידות ברגליים, וללכת כמו ברווז עד שהרגליים מתאוששות (ואיזה בעסה - בדיוק הגיע היום לאימון רגליים ).

• פותח/ת השרשור
שתיהיו בריאים ... אמרתי ש"הבעיה" שהידיים לא גדלו מספיק.
העלתי תמונות של ה"בטן" רק שתיראו את הירידה באש.

מיפו לשם,הבנתם שאני לא אוכל נכון ,לא יודע להתאמן,שחיף,לא בשל לסייקל .סייקל חרא.ושאני מתאמן חצי שנה, וחומרים מזוייפים
(שכחתי עוד משו?) .אה ושימעון ,לא ניסיתי להרשים אף אחד...

שתיהיו בריאים ... אמרתי ש"הבעיה" שהידיים לא גדלו מספיק.
העלתי תמונות של ה"בטן" רק שתיראו את הירידה באש.

מיפו לשם,הבנתם שאני לא אוכל נכון ,לא יודע להתאמן,שחיף,לא בשל לסייקל .סייקל חרא.ושאני מתאמן חצי שנה, וחומרים מזוייפים
(שכחתי עוד משו?) .אה ושימעון ,לא ניסיתי להרשים אף אחד...
תאמין לי שהחברה פה רוצים לעזור ולא מחפשים לעקוץ אותך. תפנים תהודעה האחרונה של Simon357 הוא מדבר לעניין.
הרבה חושבים שמשקלי עבודה זה מה שקובע , אז זה ממש לא נכון מה שחשוב באימונים זה לדעת להרגיש את השרירים ולעבוד אליהם נכון. משקלי עבודה זה נטו פוזה,אם הביצוע לא תקין זה עבודה על פארש.

• פותח/ת השרשור
א.אתה צודק
ב.מי אמר שזה פוזה .זה המשקלי עבודה , 4*10 עובד כמו שצריך ומרים נכון.
דקה מנוחה וממשיך .כנראה שזה לא נשמע לכם אמין,זה בסדר ,צריך לראות בשביל להאמין.

אני יסיים תסייקל ויעלה תמונות כמו שאמרתי,בנתיים ליליה טובב

תאמין לי שהחברה פה רוצים לעזור ולא מחפשים לעקוץ אותך. תפנים תהודעה האחרונה של Simon357 הוא מדבר לעניין.
הרבה חושבים שמשקלי עבודה זה מה שקובע , אז זה ממש לא נכון מה שחשוב באימונים זה לדעת להרגיש את השרירים ולעבוד אליהם נכון. משקלי עבודה זה נטו פוזה,אם הביצוע לא תקין זה עבודה על פארש.
מסכים איתך , מה גם צריך לדעת איפה הפיק של הגדילה בתרגיל , דווקא שאתה בסייקל צריך לתת יותר מ 100% שאתה נותן רק ככה אתה נותן גירוי לשריר שאתה מרגיש שאתה לא יכול להרים כבר את המשקל , וואי כמה זמן כבר לא הרגשתי את זה , באסה שאתה בהפסקה ארוכה מחומרים ...

אני ילך נגד מה שהרוב אומרים פה וכן יאשים את החומר.
זה סייקל ראשון!! קשה מאוד לא לראות תוצאות, החומר היה דפוק, ואל תעשה טרן, תעשה בדיקות דם , תתעקש עליהם.
זאת הדרך היחידה כרגע לדעת אם לקחת זיוף , כי חבל לעשות pct על כלום...
אם החומר יהיה מקורי לפי הבדיקות(פחות lh, fsh יותר טסט) אז:
1.תבדוק תזונה ועם מדריך תבדוק שאתה מתאמן הכל נכון וגם מנוחה בין סטים, לאכול כל 2 זה חשוב(יש שמחלקים ארוחות גרוע).
2.אחרי שתתאושש לגמרי אז אולי תחשוב על טרן עם hcg במהלך הסייקל בסוף תן טריפטורלין וserms.(אל תעשה טרן עצה שלי).

גם אני חושב שהחומר פה בלוף. ואם בסוף הוא לא יקשיב וימשיך אם טרן וגם פה לא יראה תוצאה אז החברה הזאת בדיחה.
טסט / בולדנון ניחה.... אבל עד טרן... זה חומר שכולם עפים ממנו ומתפסים על קירות.

• פותח/ת השרשור
אוכל כל 3 שעות ,לא מפספס כלום
מאמן אישי עבר איתי על התוכנית ולא היה לו מה לשפר לי ,למעת ידיים שהיתי מביא מהכתף,זה היה לפני שהתחלתי סייקל
(מאמן לא פארש שלפני יןמיים סיים וינגייט,זכה בכמה אליפויות,תותח רציני)

שמע אם הרגשת חשק מיני גבוהה מהרגיל זאת אומרת אתה אמור להיות חרמן על כל מה שזז והרגשת כח אז החומרים עובדים

כמה שטויות רצות בפוסט הזה - איך לא סגרו אותו.

כאילו רק אני מבין שאין קשר לחומר? הבנאדם ירד במשקל...
גם חומר הכי חרא בעולם לא מוריד אותך במשקל במסה....

מדברים איתו על גירוי שריר ועל דברים מתקדמים.
הבחור משוכנע שכולם אצלו תותחים - ראיתי את התמונות, אני לא מבין על מה הוא מדבר.
איזה ידיים ואיזה נעליים.

כמה שטויות רצות בפוסט הזה - איך לא סגרו אותו.

כאילו רק אני מבין שאין קשר לחומר? הבנאדם ירד במשקל...
גם חומר הכי חרא בעולם לא מוריד אותך במשקל במסה....

מדברים איתו על גירוי שריר ועל דברים מתקדמים.
הבחור משוכנע שכולם אצלו תותחים - ראיתי את התמונות, אני לא מבין על מה הוא מדבר.
איזה ידיים ואיזה נעליים.
לפי התמונות שלו זה נראה שהוא בכלל לא בסייקל אז החומרים שהוא לקח הם underdose אז למה שהוא יעלה במשקל או איך ? בגלל השמן ? עזוב את זה שהוא לקח פרופ ובולד , הוא אמור לעלות במשקל

לפי התמונות שלו זה נראה שהוא בכלל לא בסייקל אז החומרים שהוא לקח הם underdose אז למה שהוא יעלה במשקל או איך ? בגלל השמן ? עזוב את זה שהוא לקח פרופ ובולד , הוא אמור לעלות במשקל

כשאוכלים בפלוס קלורי אפשר רק לעלות - אם או בלי חומרים.... אי אפשר לרדת אם אתה בפלוס קלורי.
זה לא קשור לחומר!!

אם אתה עכשיו לא בסייקל - ואתה תאכל בפלוס קלורי, אתה תראה את המשקל עולה כלפי מעלה, לא משנה שומן או שריר כרגע, אבל עולה למעלה.

הוא ירד!! משמע....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית