אל תתחיל.כי אתמול הברקתם 🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תתחיל.כי אתמול הברקתם 🤣
אני אוהב אותך?אל תתחיל.
מסכיםאמא של צ'ק פאגאנו והשופטים זונה.
תכלס כן..אבל הדרייב האחרון של הTD שלהם נשאר חי בגלל השופטים.מסכים
אבל גם #43 של האיגלס הפציץ
![]()
היום דנבר-סיאטל.
מי לוקח לדעתכם?
שיחזור של הגמר (משמע סיאטל ינצחו),רק שיהיה משחק שקולהיום דנבר-סיאטל.
שמוק.אגב, ראיתי שלשום את המשחק של פלדלפיה ואינדי, ותענוג לראות את פילי
שמוק.
זה היה מלח על הפצעיםלמה ככה?
ראיתי שלשום את המשחק של פלדלפיה ואינדי, ותענוג לראות את פילי
דווקא במשחק הזה הוא הסריח, קורה.הא אופס לא ידעתי, אבל דוגרי אך אפשר לא להתלהב מספרולס ומקויי (שיש לי אותו בפנטזי) ומקלי שנראה כאילו השנה הצליח לחבר את ההרכב להתקפה המיוחדת שלו. קשה מאד להגן נגד התקפה כזאת בגלל זה פילי מצליחה לעשות קאמבקים כאלו, הבעיה שאם אחד מהRB ייפצע לדעתי שם תגמר העונה של פילי. (או הק.ב)
אגב, לאק שיחק ממש טוב לדעתי, אני מאד אוהב את הסגנון שלו
אני לא חושב שהוא הסריח, זה משחק שני לעונה. הוא רץ יפה נראה מאד מאד חזק ואתלטי יותר מפעם!דווקא במשחק הזה הוא הסריח, קורה.
דברים התחילו להתחבר רק במחצית השנייה.
פילי היו טובים יותר, אבל בלי השופטים הם לא היו מנצחים.
אתה באמת חושב ככה?:>אני לא חושב שהוא הסריח, זה משחק שני לעונה. הוא רץ יפה נראה מאד מאד חזק ואתלטי יותר מפעם!
מסר יחסית מדוייק (חוץ מהארוכים אולי) וקבלת החלטות הייתה טובה
:-*כן. תשמע זאת תחילת עונה, לדעתי לתחילת עונה הוא נראה סבבה לגמרי אני גם חושב שבסוף ייתחבר לו והוא יהיה הק.ב הכי טוב בNFL בשלב מסויים של הקריירה
ראסל וילסון הוא קצת כמו טום בריידי לדעתי. במובן של...הוא לא מרשים במיוחד, הוא פשוט מוקף בשחקנים מאוד מאוד איכותיים. הפטס שזכו בסופרבולים היו נהדרים.אני אגב, לא כל כך מאמין בק.ב ש"רצים" (ויק,RG3 וכו'...) הרוב נפצעים, לאק רץ חכם הוא מזכיר לי את אארון בריצות רק שהוא רץ עם יותר כוח אבל מצד שני לא יכול למסור כמוהו תוך כדי ריצה (מבחינת דיוק). אבל אני מאמין שעם ההתבגרות שלו ושהוא יכיר את הליגה קצת יותר טוב הוא יהיה בטופ3 וישאר שם. אפילו ראסל ווילסון לדעתי לא יוכל לשרוד יותר מידי זמן. אני רק מקווה שהוא לא יהפוך לסוג של בן רוטילסברגר