הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומנים/מחטבים

צליל ב.

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
היי!
חדשה כאן אז סליחה אם פתחתי שירשור כפול.
מחפשת שורפי שומנים למטרת חיטוב.
השתמשתי בליפו 6 מרוצה מאןד אבל שוקלת לגוון..
תודה!

שורפי שומנים חוקיים כגון ליפו6 נמצאו כלא יעילים/לא יעילים בצורה שמצדיקה את השימוש בהם

אם ראית תוצאות זה סביר להניח בזכות תזונה נכונה ואירובי

השורף שומן הטוב ביותר זה אירובי עם גרעון קלורי

יש שורפי שומן אחרים שהם לא חוקיים ,הם אכן שורפים שומן ועושים את העבודה כמו קלן ואפדרין אבל שימוש לא נכון בהם יכול להיות מסוכן ובלי קשר מגיעות איתם תופעות לוואי לא תמיד נעימות

אם את מסוגלת להמשיך לרדת בלי שורפים למינהם אז תמשיכי ככה מקסימום תשלבי כדורי קפאין לפני אירובי בשביל ניוד שומן

יש איזושהי מטרה סופית שאת רוצה להגיע אליה ? כי במקרה הזה אין כאן השמנת יתר ואת בהחלט רזה.

תעשי לבחור חיים קלים ופשוט תשימי תמונה של בחורה עם רמת חיטוב כמו שהיית רוצה and problem solved

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות אבל יש דרך להעלות תמונות מהגלריה בפלאפון? הנה!
נלקח מהאינטרנט

קבצים מצורפים

• IMG_24264961200911.jpeg
    IMG_24264961200911.jpeg
    KB 27.6 · צפיות: 210
אחוז שומן מאוד נמוך שמגיעים בד"כ בדיאטות דלות פחמימה, שורפי שומנים זה סתם חרטא ובזבוז כסף, אלה שבאמת מסייעים לא מאושרים ממשרד הבריאות.
יש בפורטל קילוגרם מאמרים על דיאטות דלות פחמימה ואת יכולה לקרוא שם.
FBW תרגילים מורכבים וארובי + דיאטה נכונה יביאו אותך ליעדך

אז אם הוא עוזר למה לגוון?
בליפו 6 יש יהומבין שהוא דווקא כן עוזר בהרזיה אבל הכמות שם קטנה מידי (אולי לנשים זה מספיק אין לי מושג) וגם יש קפאין
שילוב של קפאין ויהומבין מסייע בשריפת שומנים.
גם אני משתמש ביהומבין וקפאין אבל אצלי הם לחוד לא כמו בליפו 6

סליחה על הבורות אבל יש דרך להעלות תמונות מהגלריה בפלאפון?

כן, יש לך "העלה קובץ" ומשם הוא מעביר אותך כמה אפשרויות-את בוחרת ב"מסמכים" ומשם הוא מעביר אותך לגוגל דרייב ששם נמצאות כל התמונות שבמכשיר שלך.

רק אם תרצי את יכולה להעלות לכאן תמונה שלך שבה נוכל להעריך על כמה אחוז שומן את נמצאת(אין היום שום מכשיר שעושה את זה בצורה מדויקת חוץ ממכשיר רפואי שנמצא בווינגייט)

תאמת חלק לא קטן מהבנות האלה משתמשות בחומרים קצת יותר חזקים משורפי שומן בשביל המראה המוצק הזה

אני אישית יכול להעיד על אחת מהמכון שלי שאני יודע שמשתמשת

להלה הגזמת, יש לא מעט נשים עם גוף כזה שלא משתמשות בחומרים קיצוניים, זה לא שהבחורה בתמונה היא באדיבילדרית, היא פשוט בעלת אחוזי שומן נמוכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית