הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מידע על החברה הנ"ל

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום רב
האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ?
אם כן האם יש למישהו ניסיון עימה?
בנוסף אני מצרף את תכולת החומר ...
contains: grapeseed oil, campesterol, β-sitosterol, stigmasterol, benzyl benzoate 9%, benzyl alcohol 1.5%

Alternatives: Testosterone Propionate

יש בו שמן זרעי ענבים , האם השמן הזה יותר טוב מבחינת רגישויות שונות באזורי ההזרקה ובכלל ?
קראתי בחיפוש שעשיתי על תגובה של אביעד בנושא שמן זרעי ענבים והוא ציין את הנ"ל לטובה , האם באמת הוא כזה בהשוואה לאחרים ?

prop-100.jpg

שלום רב
contains: grapeseed oil, campesterol, β-sitosterol, stigmasterol, benzyl benzoate 9%, benzyl alcohol 1.5%

יש בו שמן זרעי ענבים , האם השמן הזה יותר טוב מבחינת רגישויות שונות באזורי ההזרקה ובכלל ?
קראתי בחיפוש שעשיתי על תגובה של אביעד בנושא שמן זרעי ענבים והוא ציין את הנ"ל לטובה , האם באמת הוא כזה בהשוואה לאחרים ?

prop-100.jpg
לא מכיר תחברה אבל אני קצת מבין במרכיבים ולא ברור לי מה הקשר ל
campesterol, β-sitosterol, stigmasterol, לסטרואידים , בטסט פרופיונט דרוש ממיסים יותר גבוהים אחרת החומר מתרסק והופך לזכוכיות , אז בוודאות שמשהו פה לא מסתדר , אבל עזוב לא ניכנס לתחום הכימיה , יש אנשים שגם רגישים לשמן ענבים ...
עד שלא תנסה על עצמך לא תדע

נערך לאחרונה:
אין לשמן זרעי ענבים יתרון מיוחד בכל הקשור לרגישות באיזור הזרקה שנקבעת לרוב מאופן השימוש בממסים. יצא לי להיתקל מזיהומים גם מזרעי ענבים (ממבט במראה...). יש לו ריח טוב...

שמן זרעי ענבים אחלה ועדיף על הרבה שמנים אחרים. שמן קיק הרבה הרבה יותר טוב...
הכניסו לקוקטייל שם עוד תוספות שלא ממש ברור למה כמו שהסביר ליאור (למרות שה BA + BB כממיסים בריכוז הנכון כן יעשו את העבודה)
הצד החיובי פה זה שאין אטיל אלואט שיכול ליצור רגישיות אצל אנשים מסויימים.

שלום רב

אני רוצה לסייג.

שמן ענבים הוא טוב - אבל הוא ממש לא עדיפות אם מישהו יכול לרכוש שמנים טובים יותר.

שמן ענבים הוא אחד השמנים הכי בטוחים - מי שאומר שהוא עושה זיהומים מקשקש בשכל וזה פשוט אומר שהחומר הוכן בתהליך לא סטרילי או שתהליך ההזרקה היה גרוע.

יש נטייה לאנשים תמיד להאשים את הגורמים הלא נכונים. כמות האנשים הרגישים לשמן ענבים היא אפסית עד לא הגיונית.

---

מאידך גיסא, כל שמן משפיע במידה מסויימת על הפוטנטיות של החומר, על יכולת הספיגה שלו בשריר (אותה גולה שנוצרת), וגם השפעה במידה מסויימת על פירוק הפחמנים (האסטר).
בעוד שמן זרעי ענבים הוא מאוד נוזלי וקל להמיס איתו, הוא גם רגיש יותר לשינויי טמפ' (קור/חום).

שורה תחתונה - בשמן ענבים אתה יכול להיות רגוע אם יוצר בתהליך טוב. ישנם שמנים רפואיים טובים יותר, אבל לא נכנס לזה.

אביעד אתה טועה , יש חברות שהם מבוססים על שמן זרעי ענבים והם חברות אמינות שמיוצרות תחת סטריליות גבוהה ועדיין אנשים שהשתמשו נגרם להם גוש באיזור ההזרקה חוץ מיזה לא נגרם חום או חולשה בגוף

אביעד אתה טועה , יש חברות שהם מבוססים על שמן זרעי ענבים והם חברות אמינות שמיוצרות תחת סטריליות גבוהה ועדיין אנשים שהשתמשו נגרם להם גוש באיזור ההזרקה חוץ מיזה לא נגרם חום או חולשה בגוף

אבל למה סתם להגיד שאני טועה...

נתחיל בזה שאין חברות אמינות שמייצרות סטרואידים משמן זרעי ענבים - יש רק חברות UG יותר טובות מאחרות.
מפה ועד להשוות את זה לסטנדרט רפואי, המרחק גדול.

הרי שמן זרעי ענבים הוא זול בהרבה, אז תשאל את עצמך את השאלה הבאה, מדוע באייר שריניג לא חותכים הוצאות ב30% ועושים טסט אנטט משמן זרעי ענבים? שהרי כל חברה מנסה למקסם את הרווח שלה כמה שרק ניתן ואל תענה לי בשאלה נוספת, אני אשמח לתשובה על השאלה הזו.
-

דבר שני, אתה קצת מתבלבל וגם מבלבל אחרים בטרמינולוגיה - גוש בטוסיק זה לא זיהום, ההבדל הוא מהותי.
גוש בטוסיק מצטבר עם ההזרקות והוא תלוי ב70 גורמים שונים, ביניהם:

1. ממסים
2. סוג השמן.
3. הטמפ' שלו בעת ההזרקה.
4. סוג הקריסטלים המומסים.
5. האסטר
6. תדירות ההזרקה.

כל אלו ועוד רבים, יחדיו ולחוד יכולים לגרום לגוש בטוסיק באופן מורגש וזיהום לעומת-זאת זה משהו אחר לגמרי.

ואם-כבר רוצים לדייק אז צריך לבצע הבדלה מסיבית בין זיהום המוביל לדלקת לבין דלקת הנגרמת מפעילות יתר של מערכת החיסון עקב רגישות לחומר.

שוב, אתה יכול להתווכח עם המשנה שלי - אבל נדיר מאוד למצוא מישהו שרגיש ממש לשמן ענבים.
אתה צריך גם להבין השמן שהכי נהוג לחתוך איתו סטרואידים כואבים (אפילו רפואיים) הוא שמן ענבים.

וגוש בתחת יש לכולם - תעשה כיווץ של השריר בשבוע החמישי לסייקל שלך ואתה כבר תרגיש אותו - עם חומר אחד יותר חומר אחר פחות אבל אחרי הסייקל זה נספג עד להעלמות.

אבל למה סתם להגיד שאני טועה...

נתחיל בזה שאין חברות אמינות שמייצרות סטרואידים משמן זרעי ענבים - יש רק חברות UG יותר טובות מאחרות.
מפה ועד להשוות את זה לסטנדרט רפואי, המרחק גדול.

הרי שמן זרעי ענבים הוא זול בהרבה, אז תשאל את עצמך את השאלה הבאה, מדוע באייר שריניג לא חותכים הוצאות ב30% ועושים טסט אנטט משמן זרעי ענבים? שהרי כל חברה מנסה למקסם את הרווח שלה כמה שרק ניתן ואל תענה לי בשאלה נוספת, אני אשמח לתשובה על השאלה הזו.
-

דבר שני, אתה קצת מתבלבל וגם מבלבל אחרים בטרמינולוגיה - גוש בטוסיק זה לא זיהום, ההבדל הוא מהותי.
גוש בטוסיק מצטבר עם ההזרקות והוא תלוי ב70 גורמים שונים, ביניהם:

1. ממסים
2. סוג השמן.
3. הטמפ' שלו בעת ההזרקה.
4. סוג הקריסטלים המומסים.
5. האסטר
6. תדירות ההזרקה.

כל אלו ועוד רבים, יחדיו ולחוד יכולים לגרום לגוש בטוסיק באופן מורגש וזיהום לעומת-זאת זה משהו אחר לגמרי.

ואם-כבר רוצים לדייק אז צריך לבצע הבדלה מסיבית בין זיהום המוביל לדלקת לבין דלקת הנגרמת מפעילות יתר של מערכת החיסון עקב רגישות לחומר.

שוב, אתה יכול להתווכח עם המשנה שלי - אבל נדיר מאוד למצוא מישהו שרגיש ממש לשמן ענבים.
אתה צריך גם להבין השמן שהכי נהוג לחתוך איתו סטרואידים כואבים (אפילו רפואיים) הוא שמן ענבים.

וגוש בתחת יש לכולם - תעשה כיווץ של השריר בשבוע החמישי לסייקל שלך ואתה כבר תרגיש אותו - עם חומר אחד יותר חומר אחר פחות אבל אחרי הסייקל זה נספג עד להעלמות.
מסכים איתך , אבל אני מדבר על חברות ug שלא מיוצרות בארץ , כמו gp , balkan לעומת זאת בחול יש חברות חדשות שיצא לי לקרא עליהם שהשמן שהם משתמשים הוא זרעי ענבים אבל גם עם השמן הזה יש אנשים שיש להם גוש , שוב הגוש הזה מדובר על גוש מלווה בחום באיזור ההזרקה ואפילו מזריקה אחת שנתת בפעם הראשונה יצא לי לראות בעיניים מחבר שהביא חומרים מחול

מסכים איתך , אבל אני מדבר על חברות ug שלא מיוצרות בארץ , כמו gp , balkan לעומת זאת בחול יש חברות חדשות שיצא לי לקרא עליהם שהשמן שהם משתמשים הוא זרעי ענבים אבל גם עם השמן הזה יש אנשים שיש להם גוש , שוב הגוש הזה מדובר על גוש מלווה בחום באיזור ההזרקה ואפילו מזריקה אחת שנתת בפעם הראשונה יצא לי לראות בעיניים מחבר שהביא חומרים מחול

בסדר, אבל צריך לבודד את הסיבה לתגובה הזו.. אם האדם הזה שאתה מדבר עליו קיבל את זה בכל פעם שהוא השתמש בשמן זרעי ענבים של כמה חברות, אז אפשר להגיד שאתה צודק. הסבירות מראה שזה השמן הכי נפוץ בבילדינג ולכן הסיכוי שמישהו פה לא השתמש אפילו פעם אחת בשמן הזה הוא אפסי. אתה מבין שאתם שפה בארץ רגיש לשמן הזה ומבקש להזריק משהו אחר, צריך לחפש כזו חברה.

להגיד גוש וחום זה טוב, אבל צריך להבדיל ממה זה נובע - האם מזיהום שגרם לדלקת מסויימת או שמא דלקת הנגרמת ע"י תגובה מוגזמת של מערכת החיסון ללא התרבות של פתוגנים.

"חלקי" אומר בדיוק כמו שזה נשמע : קרע של חלק מהסיבים בשריר. אימון עצים עם קרע חלקי יכול להוביל לקרע מלא ( כאב משמעותי יותר , מגבלה קשה יותר , החלמה ארוכה יותר , לעיתים צורך בניתוח וכו' ).

בסדר, אבל צריך לבודד את הסיבה לתגובה הזו.. אם האדם הזה שאתה מדבר עליו קיבל את זה בכל פעם שהוא השתמש בשמן זרעי ענבים של כמה חברות, אז אפשר להגיד שאתה צודק. הסבירות מראה שזה השמן הכי נפוץ בבילדינג ולכן הסיכוי שמישהו פה לא השתמש אפילו פעם אחת בשמן הזה הוא אפסי. אתה מבין שאתם שפה בארץ רגיש לשמן הזה ומבקש להזריק משהו אחר, צריך לחפש כזו חברה.

להגיד גוש וחום זה טוב, אבל צריך להבדיל ממה זה נובע - האם מזיהום שגרם לדלקת מסויימת או שמא דלקת הנגרמת ע"י תגובה מוגזמת של מערכת החיסון ללא התרבות של פתוגנים.

רק לשם הדיון.... יצא לי לאחרונה להיתקע בלי פרופ באמצע הסייקל. השגתי משהו (לא נזכיר מותג שלא יגידו אני עושה פרסומות) אחר, מבוסס זרעי ענבים.
הזרקתי לכתף בדיוק כמו שאני רגיל ויודע לעשות.
תוך כמה שעות הכתף התנפחה.... לא יכול להרים את היד ובא גם חום.
אמרתי לא יכול להיות חומר ברמה גבוהה... ניסיתי שוב בכתף השניה.
אותה תופעה.....
כמובן שזרקתי את החומר לפח וחזרתי מיד לחומר הרגיל (מבוסס שמן קיק) והופה הכל טוב....

עכשיו אני לא רגיש לזרעי ענבים כי השתמשתי בעבר בהצלחה....

אז גם פה יש הסתייגיות.... סטריליות של היצרן... טיב החומרים וכו. לא נראה לי הבעיה הייתה בשמן בכל אופן.

רק לשם הדיון.... יצא לי לאחרונה להיתקע בלי פרופ באמצע הסייקל. השגתי משהו (לא נזכיר מותג שלא יגידו אני עושה פרסומות) אחר, מבוסס זרעי ענבים.
הזרקתי לכתף בדיוק כמו שאני רגיל ויודע לעשות.
תוך כמה שעות הכתף התנפחה.... לא יכול להרים את היד ובא גם חום.
אמרתי לא יכול להיות חומר ברמה גבוהה... ניסיתי שוב בכתף השניה.
אותה תופעה.....
כמובן שזרקתי את החומר לפח וחזרתי מיד לחומר הרגיל (מבוסס שמן קיק) והופה הכל טוב....

עכשיו אני לא רגיש לזרעי ענבים כי השתמשתי בעבר בהצלחה....

אז גם פה יש הסתייגיות.... סטריליות של היצרן... טיב החומרים וכו. לא נראה לי הבעיה הייתה בשמן בכל אופן.
ללא ספק אני מסכים איתך שזה סטריליות של חומר , יכול להיות שחבר קיבל זיופים של חברה ידועה מחו״ל וקיבל גוש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית