הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן מנוחה בין סייקלים לבנאדם על trt

כתשובה הכי פשוטה שיש - הזמן המינימלי שיידרש על מנת שהרצפטורים יתאוששו.... (בערך 7 שבועות אם אני זוכר אחד ההסברים של TOM )
בנוסף תרצה לתת למערכת הקרדיווסקולרית גם התאוששות במידה ומדובר בטרן נגיד....

• פותח/ת השרשור
למיטב ידיעתי רצפטורים לא עוברים דרגולציה
הבעיה היא בעיקר עם גדילה מואצת עקב גורמים מונעיי גדילה
ואני מעוניין לעבור לדיאטה
חשבתי ששלושה-ארבעה שבועות על 150 מג טסט יתנו מנוחה יחסית טובה

לא יאמן איך כולם פה על trt
נראה לי שאין לי מה להפסיד וגם אנסה את מזלי
איזה מין רופאים יש פה בארץ לא שמים לב על מתאמן שבא לבקש מהם טיפול הורמונלי על מנת לגדול

לא יאמן איך כולם פה על trt
נראה לי שאין לי מה להפסיד וגם אנסה את מזלי
איזה מין רופאים יש פה בארץ לא שמים לב על מתאמן שבא לבקש מהם טיפול הורמונלי על מנת לגדול
מטיפול TRT לא תראה גדילה , אלא רק לאזן את רמות הטסטוסטרון הטבעי

מתנצל לא התכוונתי שזה ישמע ככה
כל הכוונה שלי הייתה למערכת הרפואית הכושלת פה. מגיע מישהו שהוא נראה טיפה שונה ממישהו ממוצא כי הוא מתאמן. ומקבל טיפול trt. באירופה מי שמקבל טיפול כזה בגלל בעיית התפתחות.
זאת אומרת בחור בן 28 מקבל את הטיפול במידה והוא לא התפתח יותר מידי. פה בארץ זה שונה.עושה רושם שכל אחד שמתאמן מקבל כזה

מתנצל לא התכוונתי שזה ישמע ככה
כל הכוונה שלי הייתה למערכת הרפואית הכושלת פה. מגיע מישהו שהוא נראה טיפה שונה ממישהו ממוצא כי הוא מתאמן. ומקבל טיפול trt. באירופה מי שמקבל טיפול כזה בגלל בעיית התפתחות.
זאת אומרת בחור בן 28 מקבל את הטיפול במידה והוא לא התפתח יותר מידי. פה בארץ זה שונה.עושה רושם שכל אחד שמתאמן מקבל כזה
אתה לא חייב ללכת לרופא כדי לקבל טיפול TRT אתה יודע , זה לא בעיה להשיג טסט לבד ולרוץ 125מג כל שבוע

למיטב ידיעתי רצפטורים לא עוברים דרגולציה
הבעיה היא בעיקר עם גדילה מואצת עקב גורמים מונעיי גדילה
ואני מעוניין לעבור לדיאטה
חשבתי ששלושה-ארבעה שבועות על 150 מג טסט יתנו מנוחה יחסית טובה

רצפטורים מגיעים לרוויה. זה יקרה בכל סייקל נורמלי שנמשך חודשיים שלוש. קיים תלות בחומרים ובמינונים בכדי להגדיר תוך כמה זמן הרצפטורים כבר רוויים, אבל שורה תחתונה בסוף זה קורה. במידה ולא נותנים את הזמן לרצפטורים להתאושש או שנותנים אבל לא מספיק זמן אז מה שנשאר לעשות זה:
להעלות מינונים (אם עדיין רוצים לקבל אפקט מהסייקל)
לשנות חומרים

עכשיו.... לגבי דיאטה ו TRT.
תמיד יכול לעבוד טוב...קח את זה לכיוון השמונה שבועות.... אפשר קלן אם אתה ממש בקטע (או אפדרין)
והאמת היא, שאם אתה מייצר טסט אז למה TRT ? לך על נקי ותן לגוף גם להתאושש. אלא רק אם אתה על TRT מסיבות אחרות.

אופציה נוספת אם אתה כבר ממשיך עם חומרים.... זה חיטוב בכל הכוח 😃
טסט... טרן .... קצת וויני דיאטה ועוד ממתקים. הכל תלוי במטרה הסופית. (אבל החורף כבר בפתח. למה לחטב ? מסה.... )

רצפטורים מגיעים לרוויה. זה יקרה בכל סייקל נורמלי שנמשך חודשיים שלוש. קיים תלות בחומרים ובמינונים בכדי להגדיר תוך כמה זמן הרצפטורים כבר רוויים, אבל שורה תחתונה בסוף זה קורה. במידה ולא נותנים את הזמן לרצפטורים להתאושש או שנותנים אבל לא מספיק זמן אז מה שנשאר לעשות זה:
לשנות חומרים

תמיד יכול לעבוד טוב...קח את זה לכיוון השמונה שבועות.... אפשר קלן אם אתה ממש בקטע (או אפדרין)
והאמת היא, שאם אתה מייצר טסט אז למה TRT ? לך על נקי ותן לגוף גם להתאושש. אלא רק אם אתה על TRT מסיבות אחרות.

טסט... טרן .... קצת וויני דיאטה ועוד ממתקים. הכל תלוי במטרה הסופית. (אבל החורף כבר בפתח. למה לחטב ? מסה.... )
אבל גם אם יחליף חומרים עדיין חייב טסט לבסיס או פרווירון ואז אין מנוחה לרצפטורים
אני עושה מנוחות עם gh בין הסייקלים

אני עושה מנוחות עם gh בין הסייקלים
אשריך..

images

לשנות חומרים

השטות הזאת של רווית רצפטורים צריכה להיות מונחת בבית קברות.

איך אתה מסביר סייקלים של חצי שנה - של פרו? הם סתם מזריקים?
הרעיון הוא סוג של סבב חומרים ושינוי מינונים - כל המטרה הכללית היא לא לתת לגוף להגיע למצב של הומאוסטזיס ותמיד לגרום לו להמשיך לנחש - כך גם הפרשת המיוסטטין משתנה באופן ניכר כמו-גם הפרשת אינסולין+IGF-1.

היי
מה זמן מינימלי למצב כזה?
סיבות
הסברים כלליים

הסיבות העיקריות הן כלי דם, כבד, כליות, עליה בליפידים שנעשית ע"י חומרים ועליה רמות המוטקריט (לעיתים אף לרמות מסכנות חיים).

כשאתה משתמש בסייקל אתה שם את הגוף שלך על SUPERMAN MODE +/-
כדי שזה יקרה כל האיברים בגוף שלך צריכים לתת משהו - בד"כ אנחנו נבחין בעליה בלחץ הדם, עליה בכדוריות דם אדומות שגורמת גם לתחושת הפאמפ המאוד מוכרת, העמסה על הכליות עקב לחץ הדם ועל הנפרונים במיוחד שעדינים מאוד - כמו-גם בלוטת האדרנל שנוטה לקרוס לאחר שימוש ממושך בAAS (בד"כ תסמינים של תשישות ועייפות כרונית), הכבד שמווסת את האנדרוגנים כמו גם אמור לסנן את כל הרעלים מהחומרים שלנו במיוחד UG שעלולים להכיל שאריות של מתכות ומי יודע מה.

כלי דם שנוטים להיסתם עם הסתם עקב העליה בכולסטרול (ליפידים) , כאשר עליה ברמות ההמוטוקריט יגרמו לדם חומצי וסמיך שמקשה מאוד על מעבר מולקולות החמצן ועוד...

ככה בקטנה.

השטות הזאת של רווית רצפטורים צריכה להיות מונחת בבית קברות.

איך אתה מסביר סייקלים של חצי שנה - של פרו? הם סתם מזריקים?
הרעיון הוא סוג של סבב חומרים ושינוי מינונים - כל המטרה הכללית היא לא לתת לגוף להגיע למצב של הומאוסטזיס ותמיד לגרום לו להמשיך לנחש - כך גם הפרשת המיוסטטין משתנה באופן ניכר כמו-גם הפרשת אינסולין+IGF-1.

מעודד משהו.
כלומר כל עוד אני משנה חומרים ומינונים (מן הסתם כלפי מעלה) אני לא צריך להפסיק את הסייקל.
אשמח לשמוע עוד בעניין...

• פותח/ת השרשור
מעודד משהו.
כלומר כל עוד אני משנה חומרים ומינונים (מן הסתם כלפי מעלה) אני לא צריך להפסיק את הסייקל.
אשמח לשמוע עוד בעניין...
חח אמרתי לך שחל בלבולXD
יש בפורומים של חו"ל המון דוגמות לסייקלים כאלו
יש מצב שאזרום למשהו כזה אחריי הדיאטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית