הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הספר של ריפטו על הSS

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
אני קונה את הספר על הSS של מארק ריפטו, ורציתי לדעת האם דרך זה שאקרא את כולו אבין יותר לעומק את הטכניקות של הסקוואט דדליפט בנץ' פרס מיליטרי ופוואר קלין?
כי את הסרטונים והDVD שלו ראיתי , ובאופן כללי מידע על התכנית הזאת מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אותה בצורה הטובה ביותר
רק כדי להיות בטוח- הספר שאני צריך לקנות זה ה3RD EDITION נכון?
זה מה שאני רוצה להזמין- http://www.ebay.com/itm/Starting-St..._Nonfiction_Book&hash=item233fc673a5#shpCntId

זה זה?
דרך אגב הספר מכיל את הDVD?

תודה

נכון. אנחנו לא מתווכחים איפה אפשר להרים יותר משקל, כי התשובה לזה ברורה. הוויכוח הוא על מה עושה אותך יותר חזק.

אני חושב שהשאלה כאן היא לא נכונה, אולי עדיף לשאול מה משרת יותר את המטרות שלך ולפני זה לשאול מה המטרות שלך בכלל...

גם ככה אף אחד מאיתנו (או מהרבה מתאמנים רציניים אחרים) לא יכול לבדוק את זה כי אנחנו משלבים עוד מליון תרגילים ש"מחזקים" אותנו בדיוק בשרירים הללו סביב האגן ולהכל יש קארי אובר בסופו של דבר.
כדיי לבדוק כזה דבר צריך לתת להמון חבר'ה לעשות ר-ק סקוואטHB ו LB בתדירות מסויימת לאורך זמן דיי ארוך ואז להחליט איך מודדים את הכוח שלהם בפרמטרים אחרים, לא נראה לי שדבר כזה יעשה או נעשה אז הכל ספקולציות בסופו של דבר במיוחד שיש עוד תרגילים אחרים שמעורבים כאן ומשפיעים על "הכוח"

אני חושב שהשאלה כאן היא לא נכונה, אולי עדיף לשאול מה משרת יותר את המטרות שלך ולפני זה לשאול מה המטרות שלך בכלל...

גם ככה אף אחד מאיתנו (או מהרבה מתאמנים רציניים אחרים) לא יכול לבדוק את זה כי אנחנו משלבים עוד מליון תרגילים ש"מחזקים" אותנו בדיוק בשרירים הללו סביב האגן ולהכל יש קארי אובר בסופו של דבר.
כדיי לבדוק כזה דבר צריך לתת להמון חבר'ה לעשות ר-ק סקוואטHB ו LB בתדירות מסויימת לאורך זמן דיי ארוך ואז להחליט איך מודדים את הכוח שלהם בפרמטרים אחרים, לא נראה לי שדבר כזה יעשה או נעשה אז הכל ספקולציות בסופו של דבר במיוחד שיש עוד תרגילים אחרים שמעורבים כאן ומשפיעים על "הכוח"

נכון, כמו שאמרתי, עד שלא יהיו כמה מחקרים טובים בנושא לא ניתן יהיה באמת לדעת בוודאות. בינתיים אנחנו נשארים עם הטיעונים הפיזיקליים.

אתה יכול לבוא לכמה אימונים איתי יש לי חבילת בסיס שכוללת מספר אימונים + ליווי אינטרנטי לחודש
שאתה מסיים את החודש אתה יודע לעבוד בצורה טובה, כמובן שאפשר לאחר מכן להמשיך עוד דברים

מומלץ תעיין באתר שלי בחתימה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבוא לכמה אימונים איתי יש לי חבילת בסיס שכוללת מספר אימונים + ליווי אינטרנטי לחודש
שאתה מסיים את החודש אתה יודע לעבוד בצורה טובה, כמובן שאפשר לאחר מכן להמשיך עוד דברים

מומלץ תעיין באתר שלי בחתימה
הייתי רוצה פווארלפיטר שיילמד אותי אבל אין תקציב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית