הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה במרפק

FASTING

משתמש מתחיל
56
2
נק' מוניטין:
2
56
2
עריכה (מה שהיה לפני היה רשום היה קשור למרפק אבל כמו שתראו זה כבר בסדר):
הייתי היום אצל האורטופד והוא אמר שמה שיש לי במרפק זה גג מתיחה קטנה במרפק ואני יכול לחזור להתאמן.
אז בעצם השאלה שלי היא לגבי הכתף כרגע כואב לי רק שאני עושה את התנועה של שולדר פרס עם משקל אבל כאב קטן שמאפשר לי להמשיך (הכאב בטוח בעצם), אז השאלה שלי האם לעשות את התנועה למרות הכאב או לשנות את התרגילים להנפות קדימה והנפות לצדדים שבהם אין כאב בכלל (no pain no problem לא?)

נערך לאחרונה:
למעט ספורטאים תחרותיים, אין שום סיבה שאף אחד יעבוד בתוך כאב. הכאב הוא הדרך של הגוף להתריע שמשהו מחייב התייחסות קורה.
אם תתעלם ממנו מספיק פעמים, הגוף כבר ימצא דרך להשבית אותך, אבל בשלב הזה כבר יהיה מאוחר מדיי לפתור את זה מהר כיוון שהגוף סיגל לעצמו כל מיני פיצויים על מנת להתמודד עם הכאב.
אני מציע שתוודא עם איש מקצוע שהטכניקה נכונה וכמובן שאפשר להחליף לפרק זמן מסויים לתרגילים שלא מגרים את הכאב.

איתן,
פיזיותרפיסט ספורט

• פותח/ת השרשור
למעט ספורטאים תחרותיים, אין שום סיבה שאף אחד יעבוד בתוך כאב. הכאב הוא הדרך של הגוף להתריע שמשהו מחייב התייחסות קורה.
אם תתעלם ממנו מספיק פעמים, הגוף כבר ימצא דרך להשבית אותך, אבל בשלב הזה כבר יהיה מאוחר מדיי לפתור את זה מהר כיוון שהגוף סיגל לעצמו כל מיני פיצויים על מנת להתמודד עם הכאב.
אני מציע שתוודא עם איש מקצוע שהטכניקה נכונה וכמובן שאפשר להחליף לפרק זמן מסויים לתרגילים שלא מגרים את הכאב.

הכאב נעלם לי בכתף, אני ביום חמישי עושה אימון שיערב עבודה על המרפק השמאלי, ואני אראה איך אני מרגיש
ותודה על התשובה המקצועית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית