הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון-כן או לא

BLACK MAMBA

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום לכולם
אפתח בקצת נתונים אישיים
בן 26 מתאמן 6 שנים מתוכם 3 ברצף
למעט חזה חלש 85kg ל-6
סבור שאני בכיון למיצוי הפוטנציאל הטבעי עם דדליפט וסקוואט באזור ה200kg
כמו כל ״שרוטי״ הספורט הזה גם אני לא ידעתי שובע ומחפש לגדול ולגדול ולאחרונה שקלתי ברצינות להתחיל סייקל ראשון אך יש לי 2 התלבטויות
הראשונה מקצועית: האם כדאי להתחיל סייקל כשהחזה חלש יחסית לדדליפט והסקוואט והטם כדי לשפר את המספרים בחזה או לפחות לאזן אותם
וההתלבטות הרפואית..
נוצר הרושם שביליווי מקצועי וצריכת חומרים באיכות הכי טובה הסכנה לתופעות לוואי שואפת ל0
נתקלתי בתגובות של אנשים שמציירים תמונה די אופטימית וורודה והייתי שמח לשמוע תגובות רציניות וכנות של אנשים שכבר עשו יותר מסייקל בחייהם
אודה לכם על הכנות

• פותח/ת השרשור
גובה:1.72
משקל:82
אחוז שומן: מעריך 12-14%

מרגיש לא מאוזן...
סקוואט ודדליפט מגרד את ה200 קילו
חזה 85!!!
ידיים קטנות היקף 37!!

• פותח/ת השרשור
בטח עשית איזה אחת מתוכניות הכוח האלו.. אני צודק?

יצא לי לנסות את רוב התוכניות...
ידיים וחזה לא פרופרציונליות בכוח לרגליים
ומכאן ההתלבטות המקצועית אם להתחיל סייקל או לשפר את החזה תחילה
ויש גם את ההתבלטות הבריאותית ואני מחכה לתגובות של חבר׳ה שכבר עשו סייקלים

אני כרגע בסיירת שני שלי
בוא אני אגיד לך ככה בהיבט הבריאותי אף אחד לא יכול להגיד לך או להתחייב שלא יגרם נזק בעתיד ,ישנם כאלה שלא פוגע בהם וישנם כאלה שפתאום בגיל x מתים מהיתקף לב או וואט אבר .
אתה יכול למזער נזקים עכשווים באמצעות שימוש מושכל :חומרים ברמה גבוה או רפואיים,עבודה לפי הספר שכוללת: pct (החזרת הגוף למצבו הנורמלי לאחר סייקל),טכניקת הזרקה נכונה.
כמובן שלהכנס לסייקל באחוז שומן הכי נמוך שיכול כדי למזער תופעות אסטרוגניות.
בפן של האימונים אני חושב שאתה בסדר גמור ,אני למשל הייתי גם בפיגור בחזה ובסייקל השקעתי מאוד בחזה והיום הוא לא חלש מהשכירים האחרים.מה שכן הייתי ממליץ לך לשבת על תוכנית אימונים טובה שתמקסם הישגים .

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בסיירת שני שלי
בוא אני אגיד לך ככה בהיבט הבריאותי אף אחד לא יכול להגיד לך או להתחייב שלא יגרם נזק בעתיד ,ישנם כאלה שלא פוגע בהם וישנם כאלה שפתאום בגיל x מתים מהיתקף לב או וואט אבר .
אתה יכול למזער נזקים עכשווים באמצעות שימוש מושכל :חומרים ברמה גבוה או רפואיים,עבודה לפי הספר שכוללת: pct (החזרת הגוף למצבו הנורמלי לאחר סייקל),טכניקת הזרקה נכונה.
כמובן שלהכנס לסייקל באחוז שומן הכי נמוך שיכול כדי למזער תופעות אסטרוגניות.
בפן של האימונים אני חושב שאתה בסדר גמור ,אני למשל הייתי גם בפיגור בחזה ובסייקל השקעתי מאוד בחזה והיום הוא לא חלש מהשכירים האחרים.מה שכן הייתי ממליץ לך לשבת על תוכנית אימונים טובה שתמקסם הישגים .

אני מדבר על 2 סייקלים בלבד לתקופה של שנה תוך אמונה להגיע לגוף מטרה ומשם לשמור על התוצאות בעבודה קשה ותזונה נכונה
לגבי הסייקל שעשית... היו תופעות לוואי כלשהן?
אתה עושה בדיקות תקופתיות?
הקפאת זרע?
פרופסיה נגד נשירת שיער?
התופעות לוואי עכשיות או עתידיות?
אפשר לקבל קצת נתונים של משקלי עבודה ני הסייקל ובזמן הסייקל?

בלק ממבה שואל שאלה באמת חשובה פה לכולם לגביי.אני גם מתלבט לגביי סייקל ראשון בקיץ הבא. מתכנן ללמוד עוד על תזונה ואימונים. אני מבוגר כבר בן 31. השאלה היא מה התוצאה לטווח הארוך.
קראתי על המון דוגמאות לא מהארץ על אנשים שעשו בסהכ 2 סייקלים
ובגיל 55 דום לב. או התקף לב.היה ראיון של המנתח שלהם. ואמר שהוא לא שולל את מה שהם הזריקו.היה עוד כתבה על מישהו שעשה שני סייקלים של דיבול ולקח משקמי כבד. והוא טוען שעד היום אחרי 20 שנה הוא מרגיש עייף
מה שקבענו בכל מה שקראתי וראיתי זה שתוצאות הרעות מגיעות אחרי כמה שנים שהמערכת של הגוף נחלשות.

מישהו פעם עשה סטטיסטיקה המשווה את אחוז הלוקים במחלות לב בקרב מפתחי גוף שעברו שימו שבחומרים בצורה כזו או אחרת לבין כלל החברה ?
אני לא בדקתי אבל אני לא מאמין שיש מחקר כזה.
ועוד אני בספק אם הנתון יטה לכיוון אוכלוסיית המשתמשים .
במחלקות טיפול נמרץ לב לא שוכבים מיטה על יד מיטה מפתחי גוף , צאו מהקטע הזה ותפסיקו להפחיד! יש ללמוד על הסיכונים שקיימים כמובן אבל בואו לא נשכח שעישון קופסת סיגריות ליום ואו שתייה מוגזמת של אלכוהול או אולי השמנת יתר סכרת מעלים לא מעט את הסיכון למחלות לב .
אשמח לשמוע דעות?

מחזק אותך אחי.מה שאמרו במה שאני קראתי. זה פשוט מאוד כל התופעות מגיעות לטווח הרחוק. מתי שהמערכת החיסונית והערכות בגוף נחלשות ואז מגיעות כל הבעיות.
אני גם חושב שעישון ואלכוהול יותר מזיק

בלק ממבה שואל שאלה באמת חשובה פה לכולם לגביי.אני גם מתלבט לגביי סייקל ראשון בקיץ הבא. מתכנן ללמוד עוד על תזונה ואימונים. אני מבוגר כבר בן 31. השאלה היא מה התוצאה לטווח הארוך.
קראתי על המון דוגמאות לא מהארץ על אנשים שעשו בסהכ 2 סייקלים
ובגיל 55 דום לב. או התקף לב.היה ראיון של המנתח שלהם. ואמר שהוא לא שולל את מה שהם הזריקו.היה עוד כתבה על מישהו שעשה שני סייקלים של דיבול ולקח משקמי כבד. והוא טוען שעד היום אחרי 20 שנה הוא מרגיש עייף
מה שקבענו בכל מה שקראתי וראיתי זה שתוצאות הרעות מגיעות אחרי כמה שנים שהמערכת של הגוף נחלשות.

נשמע לי כמו גיבוב של שטויות. יכול להאשים גם צריכת מוצרי חלב, בשר, כולסטרול, עישון/פאסיבי וכו'.

שלום לכולם
אפתח בקצת נתונים אישיים
בן 26 מתאמן 6 שנים מתוכם 3 ברצף
למעט חזה חלש 85kg ל-6
סבור שאני בכיון למיצוי הפוטנציאל הטבעי עם דדליפט וסקוואט באזור ה200kg
כמו כל ״שרוטי״ הספורט הזה גם אני לא ידעתי שובע ומחפש לגדול ולגדול ולאחרונה שקלתי ברצינות להתחיל סייקל ראשון אך יש לי 2 התלבטויות
הראשונה מקצועית: האם כדאי להתחיל סייקל כשהחזה חלש יחסית לדדליפט והסקוואט והטם כדי לשפר את המספרים בחזה או לפחות לאזן אותם
וההתלבטות הרפואית..
נוצר הרושם שביליווי מקצועי וצריכת חומרים באיכות הכי טובה הסכנה לתופעות לוואי שואפת ל0
נתקלתי בתגובות של אנשים שמציירים תמונה די אופטימית וורודה והייתי שמח לשמוע תגובות רציניות וכנות של אנשים שכבר עשו יותר מסייקל בחייהם
אודה לכם על הכנות

שלא יעבדו עליך.
אין לדעת מה יהיו התוצאות בטווח הקצר לבריאות שלך , אז בטח שלא לטווח הארוך.
לא ניתן לבצע מחקר כזה כי לא ניתן לבודד את הגורם הזה מגורמים אחרים המשפיעים על כלי הדם והלב.

א. סייקל לא שווה לבריאות, זה בטוח. (אלא אולי במקרים מאוד מסויימים כאשר הסיכון לאדם גדול מהסיכון בשימוש - חולי HIV)
ב. תאמין לי שאנשים מכורים לסייקלים יותר מלסמים. תאמין לי שזה ב99% מהמקרים מתחיל רק באחד שניים וממשיך ל40

אביעד אז לדעתך לא שווה להתחיל סייקל ראשון ?
מבחינה בריאותית

לא שווה? אין לי את היכולת לקבוע מה שווה ומה לא. כל אחד צריך לבצע את השיקולים שלו, רק לא להתעלם מהסיכונים, כך שאם קורה משהו שלא יגידו לרופאים "אה באמת?? לא ידעתי"

לא שווה? אין לי את היכולת לקבוע מה שווה ומה לא. כל אחד צריך לבצע את השיקולים שלו, רק לא להתעלם מהסיכונים, כך שאם קורה משהו שלא יגידו לרופאים "אה באמת?? לא ידעתי"

האם יכול להיווצר מצב של עקרות מסייקל?

• פותח/ת השרשור
מחזק אותך אחי.מה שאמרו במה שאני קראתי. זה פשוט מאוד כל התופעות מגיעות לטווח הרחוק. מתי שהמערכת החיסונית והערכות בגוף נחלשות ואז מגיעות כל הבעיות.
אני גם חושב שעישון ואלכוהול יותר מזיק

אתה מכיר או שמעת על בילדרים מהארץ/מהעולם שהיום כבר יחסית מבוגרים שמדברים על תופעות לוואי/בעיות רפואיות שנגרמו מהסייקלים בעבר?
שלא יעבדו עליך.
אין לדעת מה יהיו התוצאות בטווח הקצר לבריאות שלך , אז בטח שלא לטווח הארוך.
לא ניתן לבצע מחקר כזה כי לא ניתן לבודד את הגורם הזה מגורמים אחרים המשפיעים על כלי הדם והלב.

א. סייקל לא שווה לבריאות, זה בטוח. (אלא אולי במקרים מאוד מסויימים כאשר הסיכון לאדם גדול מהסיכון בשימוש - חולי HIV)
ב. תאמין לי שאנשים מכורים לסייקלים יותר מלסמים. תאמין לי שזה ב99% מהמקרים מתחיל רק באחד שניים וממשיך ל40

אני מאוד חזק מנטלית ואם החלטתי על 2 אז לא יהיה מעבר
יש את החשש שלא אגיע למטרה שלי אחרי 2 סייקלים ומה אז? עוד סייקל..? לא יהיה אז מפה החשש...
אבל אני חושב שהבעיה שלי ושל כל המתלבטים הוא ההיסט הרפואי
אני יודע שיש פה באתר לא מעט חבר׳ה שמשתמשים או השתמשו לפני שנים והייתי שמח לשמוע את התגובה שלהם

אתה מכיר או שמעת על בילדרים מהארץ/מהעולם שהיום כבר יחסית מבוגרים שמדברים על תופעות לוואי/בעיות רפואיות שנגרמו מהסייקלים בעבר?

אני מאוד חזק מנטלית ואם החלטתי על 2 אז לא יהיה מעבר
יש את החשש שלא אגיע למטרה שלי אחרי 2 סייקלים ומה אז? עוד סייקל..? לא יהיה אז מפה החשש...
אבל אני חושב שהבעיה שלי ושל כל המתלבטים הוא ההיסט הרפואי
אני יודע שיש פה באתר לא מעט חבר׳ה שמשתמשים או השתמשו לפני שנים והייתי שמח לשמוע את התגובה שלהם
גם אם תגיע ל"גוף המטרה" שלך אחרי סייקל, שלא יהיה ספק, תזדקק לשימוש בחומרים בכדי לשמר את התוצאות, אין כאן קשר לחוסן מנטלי.
לגבי ההיבט הרפואי, הוסבר לך שמעבר לגדילת שריר וכח, כל השאר, כמעט הוא נזק רפואי בפס רחב, הווה אומר שספקטרום הבעיות הרפואיות האפשריות הוא מאוד רחב בהסתברות מסויימת, כבשימוש ארוך טווח לא הייתי מגדיר אותה כנמוכה במיוחד.
מעבר להיבט הרפואי קיים היבט כלכלי בעל משמעות בלתי מבוטלת.

האם יכול להיווצר מצב של עקרות מסייקל?
ודאי שיכול להיווצר עקרות מסייקל , אני יספר לך שחבר עשה מלא סייקלים קרוב ל 5-6 שנים והיום הפגיעה בזרע אצלו היא בספירה בתנועתיות ובמורפולגיה כל הערכים נמוכים זה לא אומר עקרות אבל רק שתבין שיש פגיעה , יש אנשים שעשו / עושים סייקלים ומצליחים להביא ילד גם בזמן סייקל וגם בזמן פיסיטי , לפי מה שאני יודע עקרות ללא קשר לסייקל נוצרת מוריקולציה אבל אינני יודע בוודאות בעניין הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית