הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בנוגע לבעיה שיש לי בגוף

violentsoul

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי שלום אני חדש כאן בפורום

תיראו אני נולדתי עם נכות אפשר להגיד
נולדתי ללא אשכים ואני כבר מקבל במשך 12 שנה טסטווירון דפו התחלתי מי מינון קטן בהתחלה ועכשיו אני כבר בן 23 ואני מקבל אמפולה אחד כל חודש
בצורת הזרקה.

עכשיו בשנה האחרונה התחלתי להתאמן ממש רציני התנפחתי בצורה ממש יפה לא יודע בגלל מה או שאני אוכל טוב או בגלל התרופה.

אבל הבעיה שבזמן האחרון שמתי לב שאני הפסקתי לעלות במשקלים אני מתחיל להרגיש עייפות בשבוע ה-2,3 לאחר קבלת הטיפול
ירידה במוטיבציה לאימונים מגיע כמו סמרטוט למכון ולאחר הטיפול איזה 2-4 יום אני חוזר לעצמי כמו חייה ^^

אולי אני צריך לקבל כבר מינון יותר גדול של התרופה? בתדירות יותר גדולה?
או שהגעתי לסוף שהגוף שלי יכול?

תודה רבה לעונים

מאמין שזריקות תכופות יותר (לא בהכרח יש צורך בשינוי סך המינונים) יפתרו את הבעיה.

אני מטופל בטסט במינון של אמפולה לשבועיים, שאני מחלק אותה לחצי ומזריק פעם בשבוע - 125 מ״ג כל שבוע.
ניסיתי בהתחלה מינון של 250 מג במכה פעם ב3 שבועות ולאחר מכן מינון של 250 מג במכה פעם בשבועיים וההרגשה שונה לגמרי - כשאתה מזריק פעם בשבוע אתה מרגיש שהרמות נשארות אחידות.
לך לרופא ודבר איתו על כך

היי שלום אני חדש כאן בפורום
חוסכים עלך...מקובל לתת אמפולה כל שבועיים-שלושה כאשר לציעירים עדיף כל שבועיים. אם הרופא מיתנגד תבקש בדיקת דם לאחר שבועיים ותיראה מה מצב הטסט. להזכירך כי העליה היא לשבוע ראשון ומאז יש ירידה עד הזריקה הבאה. לגבי כל שבוע ניראה לי מציק מידי להיפגש אחות פעם בשבוע כאשר זמן מחצית החיים הוא שבוע בערך ניתן לתת אחת לשבועיים ועדיין להיהיות בטווח התקין.
תיראו אני נולדתי עם נכות אפשר להגיד
נולדתי ללא אשכים ואני כבר מקבל במשך 12 שנה טסטווירון דפו התחלתי מי מינון קטן בהתחלה ועכשיו אני כבר בן 23 ואני מקבל אמפולה אחד כל חודש
בצורת הזרקה.

עכשיו בשנה האחרונה התחלתי להתאמן ממש רציני התנפחתי בצורה ממש יפה לא יודע בגלל מה או שאני אוכל טוב או בגלל התרופה.

אבל הבעיה שבזמן האחרון שמתי לב שאני הפסקתי לעלות במשקלים אני מתחיל להרגיש עייפות בשבוע ה-2,3 לאחר קבלת הטיפול
ירידה במוטיבציה לאימונים מגיע כמו סמרטוט למכון ולאחר הטיפול איזה 2-4 יום אני חוזר לעצמי כמו חייה ^^

אולי אני צריך לקבל כבר מינון יותר גדול של התרופה? בתדירות יותר גדולה?
או שהגעתי לסוף שהגוף שלי יכול?

תודה רבה לעונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית