עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה אפשר להשיג NOW בארץ?ממליץ לך לקנות מגנזיום ציטראט בלבד (ולא אוקסייד) כי ציטראט נספג טוב יותר.
חברת NOW Foods מאוד מומלצת, אני משתמש במוצרים שלהם כמה שנים ומאוד מרוצה מהמחיר לעומת התמורה.
יש להם מוצר של 250 טבליות, שבכל טבלית 200 מ"ג מגנזיום ציטראט
עריכה:
אם אתה מזמין מחו"ל, אתה יכול להזמין מאתר ששמו מתחיל במילה Vita (אסור לפרסם שם מלא וקישור למוצר, זה בניגוד לחוקי הפורום).
יש להם מותג עצמי שנושא את שם האתר, וגם שם האיכות טובה מאוד. ואפילו יש להם מבצעים של 1+1 וכד'. בקיצור תבדוק גם
כמעט בכל סופר פארם, ניו פארם, לא מצאת לך לאיזה עדן טבע מרקט יש להם שמה בויטמינים וזה יותר זול משאר המקומותאיפה אפשר להשיג NOW בארץ?
כמה אמור לעלות בערך?כמעט בכל סופר פארם, ניו פארם, לא מצאת לך לאיזה עדן טבע מרקט יש להם שמה בויטמינים וזה יותר זול משאר המקומות
אני לא זוכר מה המחירים, כנס לאתר של עדן יש שם את המחיר, לך לסופר פארם, אם יותר זול תקנה אם לא קפוץ לסניף של עדן בעדן:כמה אמור לעלות בערך?
נאו או סולגר?
אם אתה יכול, תזמין NOW מחולכמה אמור לעלות בערך?
נאו או סולגר?
בעדן טבע מרקט, הכי זולאיפה אפשר להשיג NOW בארץ?
מגנזיום ציטראט בארץ עולה 250 ש"ח ומעלה.
מגנזיום ציטראט בארה"ב עולה $4.
בבית מרקחת מסבסדים את המוצרים.נתקעתי בלי אז עלה לי 55 שקלים בבית המרקחת הפרטי במרחק מאה מטר ממני (אותה כמות ואותו מינון לטבליה, ציטראט כמובן).
אמנם יותר יקר מחו"ל אבל 250 ש"ח זה לא.
בבית מרקחת מסבסדים את המוצרים.
לך לסופר פארם, תחזור ותגיד לי כמה עלה.
אל תתייחס, 90% מההודעות שלו הוא מדבר בביטחון מלא יהירות כשבפועל הוא טועה ומטעה.בית מרקחת פרטי = כמו סופר פארם, רק בבעלות פרטית. לפני שהיה סופר פארם כל הארץ היתה מלאה בבתי המרקחת האלו.
משפיע בטווח הארוךאתם באמת מרגישים שינוי מאז לקיחת התוסף?
לקחתי מספר ימים ולא הרגשתי כלום