ייעוץ איזה מגנזיום אתם קונים?

David999

משתמש מתחיל
258
25
נק' מוניטין:
103
258
25
יש משהו מומלץ או שזה לא משנה מי היצרן?

(הכוונה למגנזיום כתוסף תזונה)

נערך לאחרונה:
ממליץ לך לקנות מגנזיום ציטראט בלבד (ולא אוקסייד) כי ציטראט נספג טוב יותר.
חברת NOW Foods מאוד מומלצת, אני משתמש במוצרים שלהם כמה שנים ומאוד מרוצה מהמחיר לעומת התמורה.
יש להם מוצר של 250 טבליות, שבכל טבלית 200 מ"ג מגנזיום ציטראט

עריכה:
אם אתה מזמין מחו"ל, אתה יכול להזמין מאתר ששמו מתחיל במילה Vita (אסור לפרסם שם מלא וקישור למוצר, זה בניגוד לחוקי הפורום).
יש להם מותג עצמי שנושא את שם האתר, וגם שם האיכות טובה מאוד. ואפילו יש להם מבצעים של 1+1 וכד'. בקיצור תבדוק גם

נערך לאחרונה:
ממליץ לך לקנות מגנזיום ציטראט בלבד (ולא אוקסייד) כי ציטראט נספג טוב יותר.
חברת NOW Foods מאוד מומלצת, אני משתמש במוצרים שלהם כמה שנים ומאוד מרוצה מהמחיר לעומת התמורה.
יש להם מוצר של 250 טבליות, שבכל טבלית 200 מ"ג מגנזיום ציטראט

עריכה:
אם אתה מזמין מחו"ל, אתה יכול להזמין מאתר ששמו מתחיל במילה Vita (אסור לפרסם שם מלא וקישור למוצר, זה בניגוד לחוקי הפורום).
יש להם מותג עצמי שנושא את שם האתר, וגם שם האיכות טובה מאוד. ואפילו יש להם מבצעים של 1+1 וכד'. בקיצור תבדוק גם
איפה אפשר להשיג NOW בארץ?

כמה אמור לעלות בערך?
נאו או סולגר?
אני לא זוכר מה המחירים, כנס לאתר של עדן יש שם את המחיר, לך לסופר פארם, אם יותר זול תקנה אם לא קפוץ לסניף של עדן בעדן:

70 שח למגנזיום ציטראט של NOW
36 למגנזיום (לא בטוח שזה ציטראט) של סולגאר

זה לחברי מועדון, אם אין לך ממליץ לעשות זה נותן הנחה משמעותית לכל הויטמינים ומוצרי חלב, לטווח הארוך זה ממש משתלם

ניסיתי ציטראט,עדיף לפי דעתי צ'אלט.
במינון של 600-800 מ''ג מגנזיום ציטראט היו לי כאבי בטן ושלשולים,בצ'אלט זה לא קורה.

מגנזיום ציטראט בארץ עולה 250 ש"ח ומעלה.
מגנזיום ציטראט בארה"ב עולה $4.

נתקעתי בלי אז עלה לי 55 שקלים בבית המרקחת הפרטי במרחק מאה מטר ממני (אותה כמות ואותו מינון לטבליה, ציטראט כמובן).
אמנם יותר יקר מחו"ל אבל 250 ש"ח זה לא.

נתקעתי בלי אז עלה לי 55 שקלים בבית המרקחת הפרטי במרחק מאה מטר ממני (אותה כמות ואותו מינון לטבליה, ציטראט כמובן).
אמנם יותר יקר מחו"ל אבל 250 ש"ח זה לא.
בבית מרקחת מסבסדים את המוצרים.
לך לסופר פארם, תחזור ותגיד לי כמה עלה.

בבית מרקחת מסבסדים את המוצרים.
לך לסופר פארם, תחזור ותגיד לי כמה עלה.

בית מרקחת פרטי = כמו סופר פארם, רק בבעלות פרטית. לפני שהיה סופר פארם כל הארץ היתה מלאה בבתי המרקחת האלו.

בית מרקחת פרטי = כמו סופר פארם, רק בבעלות פרטית. לפני שהיה סופר פארם כל הארץ היתה מלאה בבתי המרקחת האלו.
אל תתייחס, 90% מההודעות שלו הוא מדבר בביטחון מלא יהירות כשבפועל הוא טועה ומטעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית