ייעוץ תוכנתי שקיבלתי למסה

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
טוב הנה תוכנית אימונים AB שלי למסה שקיבלתי 4 פעמים בשבוע:

A
חזה:
לחיצת חזה ( רגיל מוט אולימפי)- 5X10-12
פרפר בישיבה(מכונה)- 3X12-15
לחיצת חזה שיפוע חיובי עם מוט+ משקולות ( סופר סט)- 4X10

רגליים:
כפיפת ברך+ פשיטת ברך(סופר סט)- 5X12
תאומים בסמית'-4X10 למרות שלפי דעתי צריך להוריד פה בסטים ולעשות 15 חזרות

יד קדמי:
כפיפת מרפקים בעמידה מוט W 5X12+ פטישים בעמידה- 5X10 ( סופר סט)

B
גב:
מתח צר- פירמידה עולה 4X8,10,12,15
פולי עליון רחב- 5X10
חתירה (לא בנט אובר רואו)- 4X12

כתפיים:
לחיצת כתפיים 4X12
הרחקת כתפיים יד יד- 4X10

יד אחורית:
פשיטת מרפקים בחבל- 6X10
לחיצה צרפתית- 4X12

בכוונה לא אמרתי את דעתי מי שרוצה שיראה בלבן:
נראלי תוכנית גרועה.... מפוצצת בסטים סתם... הלכתי אחרי התוכנית הזאת לאחראי חדר כושר אצלנו והא אמר שהיא בסדר אבל פאקינג 6 סטים לתרגיל אחד של יד אחורית מה זה החרא הזה?!
מתח צר בפירמידה עולה ואחרי זה עוד חתירה 4 סטים 1 חזרות זה טמטום !!!
לחזה זה יוצא 16 סטים לא חשוב שבכלל צריך להגיע לכ"כ הרבה 0.0

עכשיו בקשר לחלבון-
אם עד היום לא הייתי אוכל מנת חלבון ( לא קשור לאבקה אלא בכללי צורך חלבון) אחרי אימון ( נגיד מטונות, קוטג' וכ'ו) ואני מתאמן שנה ואני אתחיל לקחת מנות חלבון מאבקה, זה יישפר משהו? מישהו אמר לי ש 80% מכל מה שעשיתי לא שווה אם אני לא צורך אחרי האימון חלבון... ז"א שאם הייתי צורך מנות חלבון סדירות חארי אימון מאז שהתחלתי התוצאה הייתה גדלה יותר ב 80% ממה שיש עכשיו?
אני במסע שיכנוע לשכנע את אבא שלי לאפשר לי חלבון.... הייתה תקופה שהוא התרכך ואז פתאום הייתה כתבה על הכדורים שהוא לוקח שבחו"ל אנשים נפגעו מזה ובסוף התברר שהם היו חולים קודם ואז הוא פשוט ננעל שאין מצב אבל מה לעשות אני לא יכול לאכול טונה זה מגעיל אותי אני כמעט מקיא מזה.... אני פשוט לא רוצה שהאימון ייגמר כדי לאכול טונה זה מגעיל ברמותתתתתת ולמי יש כוח אחרי כל אימון לאכול קופסאת קוטג' שלמה...
ועוד שאלה בקשר לחלבון- חובה לשתות את זה כל יום ( 7 פעמים בשבוע)? או שאפשר לקחת רק אחרי אימון? ( זה פשוט חוסך 3 מנות בשבוע ואז זה מצטבר למלא...)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
העתקתי אותה מפורום אחר שחושבים שאני מטומטם שם ( עם IQ של 1 אז הנה אני מוריד אותה אבל בחייאת 2 תגובות על שורה שלא קשורה לכלום?)

אוקיי, עכשיו אפשר להגיב....

מניסיוני לא מדובר ב 80% פחָת. הפסדת לא יותר מ 55%, זה לא נורא בכלל

תקשיב טי בי אייטש די, ברצינות- אתה מוכרח לקרוא קצת מאמרים (ביחוד בנושאי תזונה) לפני שאתה מעלה תהיות כמו שהעלית

התוכנית לא טובה, יש לך מספיק תוכניות אימון בפורטל, תקח אחת מהAB\FBW שיש שם.
בקשר לחלבון, חלבון זה חלבון לא משנה אם הוא מגיע מטונה\ קוטג' \ אבקת חלבון\ יגורט וכו..
אם לא בא לך לאכול אחרי אימון אתה יכול לשתות שוקו (או רק חלב)
מצטרף להמלצה של עמרי

מצטרף לאזולאי בהמלצות,

בקשר לתוכנית יש לך הרבה סטים, תוריד בחצי בכל שריר.
רואים שרשם לך מאמן בחד"כ את התוכנית

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם...
וקראתי מאמרים כבר.... עדיין אין שם שום דבר שעונה לי...

אזולאי- אז מה ההבדל אם אני אצרוך את החלבון רק מחלב (נגיד 20 גרם חלבון) ולא מאבקה?
אני יודע שהאבקה זה חלבון מי גבינה אז במה הוא שונה מחלבון שצורכים מחלב? ועוד במיוחד כשמערבבים אותם יחד?

אם היית קורא מאמרים לא היית שואל שאלות שכאלו, עכשיו במקום שנכניס לך כפית של זהב לפה תלך, תשב כמה שעות על הטוסיק ותקרא אנחנו לא נעשה בשבילך את העבודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית