סרטון 100 קילו פרונט סקוואט

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני יורד מספיק? 😲 כולם אומרים לי שכן אבל צילמתי ותאמת שאני לא כל כך בטוח :(
סט ראשון:

סט שני:

תהנו ✌️

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחלה ביצוע בסט הראשון, בסט השני אם אני לא טועה לא ירדת מספיק (אולי הזוית צילום מטעה)

יפה מאוד 😃

אוקיי, בסט השני אתה יורד פחות, אולי זה רק נראה ככה בגלל הזוית צילום, אבל זה נראה משמעותית פחות עמוק מהסט הראשון.

כל הכבוד, חזק מאוד.

בסרטון הראשון בחלק מהחזרות נראה כאילו אתה נופל קצת בירידה ולא יורד בצורה מבוקרת, ומה לעזאזל האחיזה הזאת?😣

כל הכבוד, חזק מאוד.

בסרטון הראשון בחלק מהחזרות נראה כאילו אתה נופל קצת בירידה ולא יורד בצורה מבוקרת, ומה לעזאזל האחיזה הזאת?😣

מה הבעיה עם האחיזה ?
הוא לא מרים משקולות (והוא לא הולך להניף את המוט מעל הראש אחרי הפרונט סקווט)
האחיזה הזו גם מקובלת

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, חזק מאוד.

אני לא גמיש... אז אני לא יכול לעשות את האחיזה הרגילה
קוראים לזאת אחיזה משולבת או משו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ואני פשוט יורד... אני לא נראהלי יורד בדרך מיוחדת, כמו בסקוואט רגיל
ותודה 😃

תקנו אותי אם אני טועה אבל בפרונט סקוואט לא שומרים מאחור אלא מקדימה במקרה של שומר יחיד.
הסקוואט סבבה לגמרי.

יפה מאוד, וכל הכבוד.

בסט השני, בחזרה השלישית, הגב שלך קצת מתעגל בעליה, אבל נראה לי זה כי פשוט רצית כבר לגמור וללכת הביתה... : ))

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, וכל הכבוד.

בסט השני, בחזרה השלישית, הגב שלך קצת מתעגל בעליה, אבל נראה לי זה כי פשוט רצית כבר לגמור וללכת הביתה... : ))

כן... חח
הייתי צריך לצלם את הסט השלישי כשבאתי להחזיר את המוט פשוט קרסתי על המקבילים חחחחחחחחח

יפה מאוד!
אבל כדאי שתדע שבאחיזה רגילה (סיום של קלין) הרבה יותר פשוט להפיל את המוט אם אתה נכשל בתחתית.

יפה, הזוית צילום אכן מטעה קצת. נראה כאילו הברכיים שלך גם עוברות את קצה האצבעות בסט הראשון אבל בהחלט יכול להיות שמדובר בזווית.
שווה לעבוד על גמישות מפרקי הידיים, בשביל ההמשך.
בכל מקרה כבוד וכל הכבוד שאתה מתאמן במכון שנותן לך להתעלל ככה בגרוויטרון שלו

יפה, הזוית צילום אכן מטעה קצת. נראה כאילו הברכיים שלך גם עוברות את קצה האצבעות בסט הראשון אבל בהחלט יכול להיות שמדובר בזווית.
שווה לעבוד על גמישות מפרקי הידיים, בשביל ההמשך.
בכל מקרה כבוד וכל הכבוד שאתה מתאמן במכון שנותן לך להתעלל ככה בגרוויטרון שלו

הברכיים אמורות לעבור את קצות האצבעות בכל סקוואט*, קל וחומר בפרונט סקוואט.
6a00d834515d6769e2010537182b44970b-500wi

* אולי לא בסקוואט פאוורליפטינג בסיגנון דייב טייט.

הברכיים אמורות לעבור את קצות האצבעות בכל סקוואט*, קל וחומר בפרונט סקוואט.

* אולי לא בסקוואט פאוורליפטינג בסיגנון דייב טייט.
יצאתי טונה, במקרה הזה. אבל אכן לפי הסמינר האחרון שראיתי של טייט, הוא מושך את הברכיים ממש לאחר (מדובר ב box squat). הוא שואף למצב בו המוט נמצא בקו מעל העקבים, זה כנראה עניין של פילוסופיית אימונים. מה שיותר מעניין הוא מה קורה מבחינה אנטומית, בנוגע למיקום הברכיים וההשפעה של זה (בחזרה לספר של ריפ ומאמרים 😃).

יצאתי טונה, במקרה הזה. אבל אכן לפי הסמינר האחרון שראיתי של טייט, הוא מושך את הברכיים ממש לאחר (מדובר ב box squat). הוא שואף למצב בו המוט נמצא בקו מעל העקבים, זה כנראה עניין של פילוסופיית אימונים. מה שיותר מעניין הוא מה קורה מבחינה אנטומית, בנוגע למיקום הברכיים וההשפעה של זה (בחזרה לספר של ריפ ומאמרים 😃).
בוקס סקוואט זה שונה מסקוואט

המטרה של דייב טייט זה לקצר את טווח התנועה כדי להרים כמה שיותר משקל. הגיוני שהוא לא ירצה שהברכיים יזוזו קדימה.

בוקס סקוואט זה שונה מסקוואט

נכון הם שונים, היחס בו משתמש טייט למשל הוא סקוואט מקביל לרצפה ומתחת למקביל.

המטרה של דייב טייט זה לקצר את טווח התנועה כדי להרים כמה שיותר משקל. הגיוני שהוא לא ירצה שהברכיים יזוזו קדימה.
לפי מה שראיתי אצלו (טייט), לא רק מדובר בקטע של לקצר את טווח התנועה על מנת להרים יותר משקל. יש פה גם הבדל בעבודה של ה glute וה hamstirngs יש יותר מאמץ ב box.

אחי תזהר כשאתה יורד שלא תאבד שליטה אחי תנסה לרדת יותר לאט
ירידה עמוקה
משקל מכובד ביותר כל הכבוד!

לפי מה שראיתי אצלו (טייט), לא רק מדובר בקטע של לקצר את טווח התנועה על מנת להרים יותר משקל. יש פה גם הבדל בעבודה של ה glute וה hamstirngs יש יותר מאמץ ב box.

נכון, ויש יותר עבודה על השרירים האלה בגלל שהברכיים לא זזות קדימה. זה לא משהו מיוחד בבוקס סקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית