עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון אבל נראה לי שפה, אם תבצע סקוואט בצורה הזו ללא הקופסה יהיו לזה השלכות לא נעימות כל כך. גם העבודה עם הקופסה צריכה להיות מבוצעת בטכניקה מדיוקת (כאמור כמו כל אימון), אחרת התוצאה תהיה רעה מאד.נכון, ויש יותר עבודה על השרירים האלה בגלל שהברכיים לא זזות קדימה. זה לא משהו מיוחד בבוקס סקוואט.
נכון אבל נראה לי שפה, אם תבצע סקוואט בצורה הזו ללא הקופסה יהיו לזה השלכות לא נעימות כל כך. גם העבודה עם הקופסה צריכה להיות מבוצעת בטכניקה מדיוקת (כאמור כמו כל אימון), אחרת התוצאה תהיה רעה מאד.
נכון אבל נראה לי שפה, אם תבצע סקוואט בצורה הזו ללא הקופסה יהיו לזה השלכות לא נעימות כל כך. גם העבודה עם הקופסה צריכה להיות מבוצעת בטכניקה מדיוקת (כאמור כמו כל אימון), אחרת התוצאה תהיה רעה מאד.
אני לא חושב, לא ראיתי הרבה קליפים. אבל ממה שראיתי בסמינר שטייט העביר כולל ה PDF שסיכם, אם תעשה את הסקוואט הזה בלי קופסה די תפרוץ דיסק במקרה הפעוט רק בגלל טווח התנועה של הישיבה.הדרך שבה הם מבצעים סקוואט זהה לחלוטין עם קופסא ובלי קופסא .
הם עובדים עם חליפות, זה משחק שונה לגמרי.אני לא חושב, לא ראיתי הרבה קליפים. אבל ממה שראיתי בסמינר שטייט העביר כולל ה PDF שסיכם, אם תעשה את הסקוואט הזה בלי קופסה די תפרוץ דיסק במקרה הפעוט רק בגלל טווח התנועה של הישיבה.
אכן, אבל אני מתכוון לתנועה בלבד ללא חליפה. רק על לקחת את המשקל ולרדת לישיבה על הקופסה.הם עובדים עם חליפות, זה משחק שונה לגמרי.
זה די בלתי אפשרי אם אין שם קופסא בהנחה שאתה עובד RAW בלי חליפה.אכן, אבל אני מתכוון לתנועה בלבד ללא חליפה. רק על לקחת את המשקל ולרדת לישיבה על הקופסה.
אני לא חושב, לא ראיתי הרבה קליפים. אבל ממה שראיתי בסמינר שטייט העביר כולל ה PDF שסיכם, אם תעשה את הסקוואט הזה בלי קופסה די תפרוץ דיסק במקרה הפעוט רק בגלל טווח התנועה של הישיבה.
טייט אימן וכתב קצת לפני שהוא התחיל לעבוד עם קרוספיט .
אני מציע לך לקרוא דברים אחרים שלו גם , אין טעם לספורטאים לעבוד רק לקופסא עם בתחרות
הם לא יכולים לעבוד בדיוק אותו דבר .
בWS עובדים לקופסה רוב השנה, לא?
ברור שהוא כתב וגם קראתי, אני לא מדבר על אימונים לתחרות. אם תשים לב אני מדבר על טווח התנועה וההבדל בין free squat ל box squat. בעיקר ההבדל בעומס על קבוצות השרירים שמשתתפים בתנועה, גם טייט וגם סימונס תומכים גדולים ב BOX רק בגלל העבודה שעבודה עם BOX מקפיצה את המשקלים כאשר עושים free squat. העובדה הזו של בידוד קבוצות שרירים היא זו שמובילה להשגים ושיאים בתחרות.טייט אימן וכתב קצת לפני שהוא התחיל לעבוד עם קרוספיט .
אני מציע לך לקרוא דברים אחרים שלו גם , אין טעם לספורטאים לעבוד רק לקופסא עם בתחרות
הם לא יכולים לעבוד בדיוק אותו דבר .
ברור שהוא כתב וגם קראתי, אני לא מדבר על אימונים לתחרות. אם תשים לב אני מדבר על טווח התנועה וההבדל בין free squat ל box squat. בעיקר ההבדל בעומס על קבוצות השרירים שמשתתפים בתנועה, גם טייט וגם סימונס תומכים גדולים ב BOX רק בגלל העבודה שעבודה עם BOX מקפיצה את המשקלים כאשר עושים free squat. העובדה הזו של בידוד קבוצות שרירים היא זו שמובילה להשגים ושיאים בתחרות.
עבודה עם קופסה היא חלק משגרת האימון ולא רק הדרך היחידה, גם ב WS הם לא עובדים רק בצורה הזו אלא משלבים את השניים.
נראה לי שיש פה בעיה של הבנת הנקרא, בוא תחזור רגע ותקרא שוב מה שכתבתיזה לא נכון מה שאתה כותב הם לא משלבים סקוואט חופשי באופן קבוע .
הם גם לא מבודדים שרירים , זה שאתה אומר את זה גורם לי להבין שאתה לא בדיוק מבין את כל העניין.
קרא :http://www.tmuscle.com/free_online_...ilding_supplements/squatting_from_head_to_toe
אני אפרש שוב לא מדובר בעבודה על בידוד שרירים (במידה ואתה מניח אולי שאני מתכוון לסגנון בודיבילדינג ואני לא), מדובר על בידוד של השרירים המשתתפים יותר כאשר עובדים ב BOX. ציטוט מתוך הלינק שלך:אם תשים לב אני מדבר על טווח התנועה וההבדל בין free squat ל box squat. בעיקר ההבדל בעומס על קבוצות השרירים שמשתתפים בתנועה, גם טייט וגם סימונס תומכים גדולים ב BOX רק בגלל העבודה שעבודה עם BOX מקפיצה את המשקלים כאשר עושים free squat. העובדה הזו של בידוד קבוצות שרירים היא זו שמובילה להשגים ושיאים בתחרות.
ועוד ציטוט מתוך הלינק שנתתעבודה עם קופסה היא חלק משגרת האימון ולא רק הדרך היחידה, גם ב WS הם לא עובדים רק בצורה הזו אלא משלבים את השניים.
אני לא כל כך מבין אז על מה אנחנו דנים פה? האם WS כוללים FS בתוכנית שלהם (כי לפי מה שאתה כותב, אני מניח שכן)? או שלואי סימונס או דייב טייט כוללים FS באימונים שלהם ספציפית ולא רק בתחרות?אתה פשוט לא מבין את העיקרון של ווסט סייד זו הבעיה .
הוא מדבר על כך שעבור האימון ME הם לא מבצעים תמיד סקוואט , כלומר יכול להיות גוד מורניג ,דדליפט או כל דבר אחר שבא ללואי לעשות באותו חודש .
קראתי את רוב המאמרים שאתה יכול למצוא על ווסט סייד ברשת .
אני אשמח עם תביא לי לינק (לא של תוכנית אימונים ספסציפית , כי כמו שאמרתי ווסט היא שיטה בה כל מתאמן משנה על פי הנקודות החלשות שלו את התרגילים ואת סוג האימונים ) , של לואי או דייב שטוענים שהם מבצעים סקוואטים חופשיים על בסיס קבוע .
אני לא כל כך מבין אז על מה אנחנו דנים פה? האם WS כוללים FS בתוכנית שלהם (כי לפי מה שאתה כותב, אני מניח שכן)? או שלואי סימונס או דייב טייט כוללים FS באימונים שלהם ספציפית ולא רק בתחרות?
מה בדיוק רמת הירידה לפרטים שאתה רוצה? אפשר להמשיך את הפינג פונג הזה לנצח.
אני לא מבין על מה הדיון.