תמונה פיטנס - Aesthetics

אתה טבעי! הכל טוב ויפה יש לך גוף פצצה....

גם LAZAR ANGELOV. טבעי לא? 😃

לא, למה לזלזל הבחור הזה יש מצב שהוא דווקא כן טבעי אבל LAZAR ANGELOV
קשה להאמין למרות שגם עם סייקל טוב התוצאות האלה נורא קשות....
כל בחור פופולרי בתחום הפיתוח גוף לעולם לא יגיד שהוא על חומרים...
אחרת הקרירה שלו תלך לפח!

בהשקפת עולמי וממה שקראתי מי שמצליח להגיע לגוף כזה בצורה טבעית זה מאוד מרשים

אסביר
אדם ללא חומרים תזונה ואימונים ששווים לאדם שעושה בדיוק אותו דבר עם חומרים, לא יגיעו לאותו מקום בסוף הדרך
ופה בעצם נכנס שיקול כספי וסיכון לעומת תוצאה

ובתור אדם שכרגע לא מעוניין בחומרים מאוד מרשים אותי ומעניין אותי לדעת איפה נמצא הגבול
של ההישג הטבעי

אני חושב שזה דיי לגטימי לחשוב ככה

לדעתי יש לך הרבה מאוד זמן להגיע לגבול.. באופן טבעי!
זה לא עבודה של שנה ולא שנתיים וגם לא שלוש למי שיגיד לך שאני מדבר שטויות!
אז בטח ההכרות הראשונה שלו עם החדר כושר שהוא התיישב על איזה ספסל והמחט נכנסה לו לתחת!
"בלי לשים לב"

וואלה אם אתה טיבעי אני רקדנית בלרינה,wanna be lazar
מעבר לזה שיצאה לך תגובה מזלזלת ודוחה, אתה קצת מגזים. אדם מאוד אסטטי, יופי של חיטוב וגם מסת שרירים חביבה ואפילו מרשימה בהתחשב בגובהו. אבל לא גבוהה מאוד. המרחק בין התמונות שהועלו לצמרת הפיטנס אינו גדול ככל שזה קשור בחיטוב, אבל מבחינת מסת שריר הוא עצום.

ההבדל בינו לבין אנשים כמו לאזר או אלון הוא שנות אור גם במאסה וגם בחיטוב,אבל עדין היא לא טיבעי,וזה לא אכפת לי אפ הוא טיבעי או לא זה לא משנה אבל למה לשקר?הוא לא דוגמן שמתפרנס מהגוף שלו אז להגיד את האמת אפשר במקרה הזה

אצטט משהו שאמרתי קודם:

אסביר
אדם ללא חומרים תזונה ואימונים ששווים לאדם שעושה בדיוק אותו דבר עם חומרים, לא יגיעו לאותו מקום בסוף הדרך

ובתור אדם שכרגע לא מעוניין בחומרים מאוד מרשים אותי ומעניין אותי לדעת איפה נמצא הגבול
של ההישג הטבעי

הנקודה האישית שלי: אותי תחום הפיטנס מאוד מעניין אני אדם רזה לא נוטה להשמין, כתפיים רחבות ואגן צר
עובד המון שנים בחדר כושר, לצערי עם המון הפסקות חו"ל וכמה פציעות (בעיקר בשנים האחורנות, שמהם למדתי לקחים ובתקווה לא אפצע בעתיד)
מסקנה קטנה מהפציעות, אסור לוותר על טכניקה מושלמת
אני בן 31 כ 1.86 שוקל כ 78-80 ק"ג ואחוז שומן נמוך לא נמדד מדוייק אבל מתחת ל 10%
לצערי אינני עדיין נראה כמו הבחור בתמונה, אבל אפשר לומר שזה מודל לחיקוי הערצה תקראו לזה (אם זה נקי מחומרים)
שוב באספקט האישי אני מנסה השנה לעשות את קפיצת המדרגה
אבל אינני מצליח להבין או למצוא תשובה לשאלה
איפה הגבול הטבעי, נכון להיום, כל אחד שנראה שהגיע להישיגים יפים תמיד יש את העננה מעליו שזה על חומרים(ראה דוגמה בפוסט שפתחתי בפורום פיטנס), וזאת עננה שפוגעת באנשים כמוני, האם היעד מושג האם סתם אני יקרע תעצמי בתזונה ואימונים ועדיין יהיה רחוק
בוא נאמר שאינני מתכוון להיראות כמו אלון או לזר אבל הייתי שמח לדעת מה הוא ואייך נראה לדוגמה פיטנס טבעי ולא פיטנס "טבעי"

ובבקשה בלי הססמאות אל תשווה את עצמך, תנסה להיות מחר יותר טוב ממה שהיית היום וכו
שרואים אנשים אחרים ניתן לדעת פחות או יותר אם אותו אדם בעל פיזיקה דומה אולי אפילו גנטיקה דומה
מה שלא ניתן לדעת האם זה מחומרים או טבעי
וזה מה שמתסכל

אצטט משהו שאמרתי קודם:

אסביר

של ההישג הטבעי

הנקודה האישית שלי: אותי תחום הפיטנס מאוד מעניין אני אדם רזה לא נוטה להשמין, כתפיים רחבות ואגן צר
עובד המון שנים בחדר כושר, לצערי עם המון הפסקות חו"ל וכמה פציעות (בעיקר בשנים האחורנות, שמהם למדתי לקחים ובתקווה לא אפצע בעתיד)
מסקנה קטנה מהפציעות, אסור לוותר על טכניקה מושלמת
אני בן 31 כ 1.86 שוקל כ 78-80 ק"ג ואחוז שומן נמוך לא נמדד מדוייק אבל מתחת ל 10%
לצערי אינני עדיין נראה כמו הבחור בתמונה, אבל אפשר לומר שזה מודל לחיקוי הערצה תקראו לזה (אם זה נקי מחומרים)
שוב באספקט האישי אני מנסה השנה לעשות את קפיצת המדרגה
אבל אינני מצליח להבין או למצוא תשובה לשאלה
איפה הגבול הטבעי, נכון להיום, כל אחד שנראה שהגיע להישיגים יפים תמיד יש את העננה מעליו שזה על חומרים(ראה דוגמה בפוסט שפתחתי בפורום פיטנס), וזאת עננה שפוגעת באנשים כמוני, האם היעד מושג האם סתם אני יקרע תעצמי בתזונה ואימונים ועדיין יהיה רחוק
בוא נאמר שאינני מתכוון להיראות כמו אלון או לזר אבל הייתי שמח לדעת מה הוא ואייך נראה לדוגמה פיטנס טבעי ולא פיטנס "טבעי"

ובבקשה בלי הססמאות אל תשווה את עצמך, תנסה להיות מחר יותר טוב ממה שהיית היום וכו
שרואים אנשים אחרים ניתן לדעת פחות או יותר אם אותו אדם בעל פיזיקה דומה אולי אפילו גנטיקה דומה
מה שלא ניתן לדעת האם זה מחומרים או טבעי
וזה מה שמתסכל
שמירה על מסת שריר תוך כדי חיטוב חזק היא קשה מאוד ללא חומרים. מעבר לקושי, נדרשת גנטיקה מתאימה. פיתוח מסת שריר מרשימה הוא תהליך ארוך עם וללא חומרים. ישנם אינספור משתמשים בחומרים שאינם מצליחים להשיג מסת שריר מרשימה.
אם החלטת שאתה פוסל על הסף שימוש בחומרים, אל תעסוק בכך יותר מדי. שימוש בסטרואידים הוא לא עניין בינארי של "לא משתמש ולכן מסת השריר ממוצעת והחיטוב לא מרשים" לעומת "משתמש ולכן נראה כמו אלון גבאי"... מדובר בספקטרום והוא מלא בכאלה מכל הסוגים והמינים.
בנימה אישית, לפי הנתונים שפרסמת, אתה לא בכיוון. ב-1.86m@78Kg מסת השריר שלך נמוכה למדי ואין שום סיכוי שתפתח אותה כשאתה דוגר סביב ה-10% שומן.

1.86m 78Kg
תחלס אני יותר לכיוון ה 80 בתקופה האחרונה (הזכרתי שחזרתי מפציעה ממושכת, רק כרגע מתקרב חזרה למשקלים של פעם) בשיאי הייתי על 82 ק"ג
זה בלי רגליים (כן לא אוהב לעבוד עליהם, והבנתי שיש עוד הרבה כמוני גדולים למעלה עם רגלי ציפור חח)
כלומר רוב המסה מתרכזת למעלה
וכן אני מתכוון להתחיל לעבוד עליהם, וכן אני יודע זה חשוב 😃
ולא מתווכח אך מאז שאני התחלתי להתאמן בתקופה שאני אוכל ומתמיד באימונים הגנטיקה שלי מאפשרת לי לעלות במסה "נקיה" יחסית, ואני יודע שזה לוקח זמן לעלות "נקי"
אגב יש המון סיפורים ויצא לי להכיר על אנשים שעלו מאוד יפה "נקי" השאלה אם הם היו טבעי או "טבעי"
סתם דוגמה לנושא שמקודם למשל מייקל לואיס
בתמונה פה
http://pplus.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4589828,00.html

שזה תמונה ספונטנית, דיי דומה לגוף פיטנס טבעי השאלה באמת טבעי?

1.86m 78Kg
תחלס אני יותר לכיוון ה 80 בתקופה האחרונה (הזכרתי שחזרתי מפציעה ממושכת, רק כרגע מתקרב חזרה למשקלים של פעם) בשיאי הייתי על 82 ק"ג
זה בלי רגליים (כן לא אוהב לעבוד עליהם, והבנתי שיש עוד הרבה כמוני גדולים למעלה עם רגלי ציפור חח)
כלומר רוב המסה מתרכזת למעלה
וכן אני מתכוון להתחיל לעבוד עליהם, וכן אני יודע זה חשוב 😃
ולא מתווכח אך מאז שאני התחלתי להתאמן בתקופה שאני אוכל ומתמיד באימונים הגנטיקה שלי מאפשרת לי לעלות במסה "נקיה" יחסית, ואני יודע שזה לוקח זמן לעלות "נקי"
אגב יש המון סיפורים ויצא לי להכיר על אנשים שעלו מאוד יפה "נקי" השאלה אם הם היו טבעי או "טבעי"
סתם דוגמה לנושא שמקודם למשל מייקל לואיס
בתמונה פה
http://pplus.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4589828,00.html

שזה תמונה ספונטנית, דיי דומה לגוף פיטנס טבעי השאלה באמת טבעי?
בהחלט יכול להיות שלא נעשה שימוש בסטרואידים. לאן אתה חותר?
בכל מקרה, ברגע שתיראה שרירי מספיק יהיה מי שיעלה חשד לשימוש. אם אתה עושה משהו ואתה מרגיש על הסוס, דבוק בכך.
נשמע כאילו אתה מרגיש תקוע ושואל עצמך האם אנשים עם מראה דומה לזה שאתה חושק בו הם טבעיים. לעולם לא תדע. גם אם תראה לי בדיקת דם בזמן אמת של מתאמן, עדיין יכול לקנן ספק.
מצד שני, מתוך כלל המשתמשים בחומרים, מרבית המשתמשים לא מצליחים לפתח מסת שריר מרשימה, לא כל שכן להיראות כמו דוגמן פיטנס.

אחת הסיבות שאני נובר ומנסה להבין זה כי אני קצת מודע לגנטיקה שלי ולאייך שהגוף שלי נראה
מה שאינני יודע זה מה הפוטנציאל, אשקר אם אומר לך שכל שנות אימוני עבדתי ואכלתי ממש כמו שצריך
אבל בוא נאמר שתמיד עשיתי 80% בסדר
אני מסכים לגביי השערתך "נשמע כאילו אתה מרגיש תקוע ושואל עצמך האם אנשים עם מראה דומה לזה שאתה חושק בו הם טבעיים"
אוסיף שלרוב שאני משווה הישגים של אחרים אני משתדל להשוות אותם לאנשים בעלי פיזיקה דומה לשלי (גבוהה,רזה,כתפיים רחבות,אגן מאוד צר,רגליים קטנות,שרירים ארוכים מבנה גוף ארוך סך הכל דיי)
אני מתקרב לגיל 31 ומרגיש שעדיין לא הצלחתי להגשים את יעודי בתחום הכושר, כל חיי הייתי הרבה מעל הממוצע וקבלתי מלא מחמאות
ותגובות, בחדרי כושר שונים גם שאלו אותי אם אני משתמש ב "חומרים" אחוז שומן נמוך ובגלל שאין לי רגליים מפותחות חח 80+ ק"ג נראה דיי מרשים לרוב האנשים בעיין תמיד אנשים חשבו שאני שוקל הרבה מעל משקלי

ובגלל שאני מתקרב לשיאי בגילי המופלג ומפה מתדרדרים חחח
עכשיו ברצינות אני רוצה לכבוש את הפסגה הזאת ולהגשים את החלום ילדות הקטן הזה
ולכן נהייתי כל כך מסוקרן בגלל שבתחום ניהיה ערפול(אנשים קרובים אליי שגדלתי איתם בחדריי כושר שעשו קפיצת מדרגה משמעותית עד היום חלקם לא יודע אם זה חומרים או לא, כמובן שהם טוענים "מה אחי זה תזונה השתגעתי ככה את מכיר אותי" ואשמח לציין שאנשים האלו תמיד עלו "נקי" כלומר לא היתה תהרפתקה של מסה ואז חיטוב) אבל לך תאמין כי אף אחד לא מודה באמת
, אם אני יעשה 100% כמה עוד אני ישתפר ממה שאני כיום או הייתי בשיאי
ואם זה שווה את זה (ברור לי שלא ניתן לענות על כך בלי לבדוק זאת תחלס)
כמו שאמרתי בשרשורים קודמים אני לא מחפש להיות ענק כמו הפיטנס המובילים
אבל בכיוון הנכון בהחלט כן 😃

נערך לאחרונה:
אחת הסיבות שאני נובר ומנסה להבין זה כי אני קצת מודע לגנטיקה שלי ולאייך שהגוף שלי נראה
מה שאינני יודע זה מה הפוטנציאל, אשקר אם אומר לך שכל שנות אימוני עבדתי ואכלתי ממש כמו שצריך
אבל בוא נאמר שתמיד עשיתי 80% בסדר
אני מסכים לגביי השערתך "נשמע כאילו אתה מרגיש תקוע ושואל עצמך האם אנשים עם מראה דומה לזה שאתה חושק בו הם טבעיים"
אוסיף שלרוב שאני משווה הישגים של אחרים אני משתדל להשוות אותם לאנשים בעלי פיזיקה דומה לשלי (גבוהה,רזה,כתפיים רחבות,אגן מאוד צר,רגליים קטנות,שרירים ארוכים מבנה גוף ארוך סך הכל דיי)
אני מתקרב לגיל 31 ומרגיש שעדיין לא הצלחתי להגשים את יעודי בתחום הכושר, כל חיי הייתי הרבה מעל הממוצע וקבלתי מלא מחמאות
ותגובות, בחדרי כושר שונים גם שאלו אותי אם אני משתמש ב "חומרים" אחוז שומן נמוך ובגלל שאין לי רגליים מפותחות חח 80+ ק"ג נראה דיי מרשים לרוב האנשים בעיין תמיד אנשים חשבו שאני שוקל הרבה מעל משקלי

ובגלל שאני מתקרב לשיאי בגילי המופלג ומפה מתדרדרים חחח
עכשיו ברצינות אני רוצה לכבוש את הפסגה הזאת ולהגשים את החלום ילדות הקטן הזה
ולכן נהייתי כל כך מסוקרן בגלל שבתחום ניהיה ערפול(אנשים קרובים אליי שגדלתי איתם בחדריי כושר שעשו קפיצת מדרגה משמעותית עד היום חלקם לא יודע אם זה חומרים או לא, כמובן שהם טוענים "מה אחי זה תזונה השתגעתי ככה את מכיר אותי" ואשמח לציין שאנשים האלו תמיד עלו "נקי" כלומר לא היתה תהרפתקה של מסה ואז חיטוב) אבל לך תאמין כי אף אחד לא מודה באמת
, אם אני יעשה 100% כמה עוד אני ישתפר ממה שאני כיום או הייתי בשיאי
ואם זה שווה את זה (ברור לי שלא ניתן לענות על כך בלי לבדוק זאת תחלס)
כמו שאמרתי בשרשורים קודמים אני לא מחפש להיות ענק כמו הפיטנס המובילים
אבל בכיוון הנכון בהחלט כן 😃
מה הסיבה שאינך פונה לשימוש בחומרים? בריאות? אתיקה?...

אתיקה לא
בריאות יותר מדאיג אותי,
קראתי דיי הרבה
ארצה להוסיף שמזרקים דיי מפחידים אותי, למרות שהבנתי שמתרגלים לזה מהר
אנאבר החומר שהכי קרץ לי, אבל תופעות לוואי בגלל הורמון ה DHT שמזרז הקרחה דיי מדאיג אותי, למרות שלא הבנתי כמה זה חד משמעי
ובאופן כללי אפשר לומר שהצד הבריאותי בעיקר
לדוגמה GH, בוא נרד מיזה שזה חומר יקר, יש כל כך הרבה אנשים שטוענים שהוא יכול לזרז תהליכים סרטניים למשל (שוחחתי אם כמה אנשיי ביומד על החומר)

• פותח/ת השרשור
אני לא אגיד שאני מופתע לראות תגובות מזלזלות, ככה זה בישראל.
אין לי כוח להכנס לוויכוח פה, אני לא בא לשכנע אף אחד שאלו אותי אז אני אומר את האמת..
אם וכאשר אני אקח חומרים השינוי כבר ידבר בעד עצמו
STAY SHREDDED
1505176_10152486053232549_7195329607807429494_n.jpg

לא מבין מה הבעיה פה?! הוא בסך הכל חטוב בצורה מטורפת מה קשור חומרים?! כמה קנאים לא יאמן. בכל מקרה נראה מעולה כל הכבוד

אל תרגיש
אני לא אגיד שאני מופתע לראות תגובות מזלזלות, ככה זה בישראל.
אין לי כוח להכנס לוויכוח פה, אני לא בא לשכנע אף אחד שאלו אותי אז אני אומר את האמת..
אם וכאשר אני אקח חומרים השינוי כבר ידבר בעד עצמו
STAY SHREDDEDצפה בקובץ המצורף 21519
הכל טוב... אף אחד לא מחפש לבקר במחזור הדם שלך.

אתיקה לא
בריאות יותר מדאיג אותי,
קראתי דיי הרבה
ארצה להוסיף שמזרקים דיי מפחידים אותי, למרות שהבנתי שמתרגלים לזה מהר
אנאבר החומר שהכי קרץ לי, אבל תופעות לוואי בגלל הורמון ה DHT שמזרז הקרחה דיי מדאיג אותי, למרות שלא הבנתי כמה זה חד משמעי

ובאופן כללי אפשר לומר שהצד הבריאותי בעיקר
לדוגמה GH, בוא נרד מיזה שזה חומר יקר, יש כל כך הרבה אנשים שטוענים שהוא יכול לזרז תהליכים סרטניים למשל (שוחחתי אם כמה אנשיי ביומד על החומר)

שימוש נכון ובמינון נמוך לא יזיק לך לבריאות. יש הטוענים שאפילו ההיפך.
לצורך העניין אומרים על החומרים האוראלים שהם מזיקים לכבד? ה 2 כוסות וודקה שרובנו שותים מידי שבוע יותר מזיק.
ולגבי מחטים באמת שלא מרגישים.

לגביי פותח הפוסט אני אישית מכבד את השייגך לא משנה טבעי או "טבעי"
הנושא קצת איבד כיוון ודנו פה על דברים אחרים שומדבר לא היה מכוון לפותח הפוסט
שאלה לפותח הפוסט: האם הסוד בהצלחתך זאת בעיקר תזונה מאוד מאוד מוקפדת
(אימונים רוב המתאמנים שרוצים להגיע להיישיגים כמו שלך מתאמנים דיי אותו דבר) לכן מנחש שהסוד הוא בתזונה סופר מסודרת

שימוש נכון ובמינון נמוך לא יזיק לך לבריאות. יש הטוענים שאפילו ההיפך.
לצורך העניין אומרים על החומרים האוראלים שהם מזיקים לכבד? ה 2 כוסות וודקה שרובנו שותים מידי שבוע יותר מזיק.
ולגבי מחטים באמת שלא מרגישים.

ומה אתה אומר לגביי אנאבר והשפעתו של ה DHT על ההקרחה הגברית האם זה באמת פותח את "השערים" של ההקרחה מוקדם יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית