עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהשקפת עולמי וממה שקראתי מי שמצליח להגיע לגוף כזה בצורה טבעית זה מאוד מרשים
אסביר
אדם ללא חומרים תזונה ואימונים ששווים לאדם שעושה בדיוק אותו דבר עם חומרים, לא יגיעו לאותו מקום בסוף הדרך
ופה בעצם נכנס שיקול כספי וסיכון לעומת תוצאה
ובתור אדם שכרגע לא מעוניין בחומרים מאוד מרשים אותי ומעניין אותי לדעת איפה נמצא הגבול
של ההישג הטבעי
אני חושב שזה דיי לגטימי לחשוב ככה
מעבר לזה שיצאה לך תגובה מזלזלת ודוחה, אתה קצת מגזים. אדם מאוד אסטטי, יופי של חיטוב וגם מסת שרירים חביבה ואפילו מרשימה בהתחשב בגובהו. אבל לא גבוהה מאוד. המרחק בין התמונות שהועלו לצמרת הפיטנס אינו גדול ככל שזה קשור בחיטוב, אבל מבחינת מסת שריר הוא עצום.וואלה אם אתה טיבעי אני רקדנית בלרינה,wanna be lazar
שמירה על מסת שריר תוך כדי חיטוב חזק היא קשה מאוד ללא חומרים. מעבר לקושי, נדרשת גנטיקה מתאימה. פיתוח מסת שריר מרשימה הוא תהליך ארוך עם וללא חומרים. ישנם אינספור משתמשים בחומרים שאינם מצליחים להשיג מסת שריר מרשימה.אצטט משהו שאמרתי קודם:
בהשקפת עולמי וממה שקראתי מי שמצליח להגיע לגוף כזה בצורה טבעית זה מאוד מרשים
אסביר
אדם ללא חומרים תזונה ואימונים ששווים לאדם שעושה בדיוק אותו דבר עם חומרים, לא יגיעו לאותו מקום בסוף הדרך
ופה בעצם נכנס שיקול כספי וסיכון לעומת תוצאה
ובתור אדם שכרגע לא מעוניין בחומרים מאוד מרשים אותי ומעניין אותי לדעת איפה נמצא הגבול
של ההישג הטבעי
אני חושב שזה דיי לגטימי לחשוב ככה
הנקודה האישית שלי: אותי תחום הפיטנס מאוד מעניין אני אדם רזה לא נוטה להשמין, כתפיים רחבות ואגן צר
עובד המון שנים בחדר כושר, לצערי עם המון הפסקות חו"ל וכמה פציעות (בעיקר בשנים האחורנות, שמהם למדתי לקחים ובתקווה לא אפצע בעתיד)
מסקנה קטנה מהפציעות, אסור לוותר על טכניקה מושלמת
אני בן 31 כ 1.86 שוקל כ 78-80 ק"ג ואחוז שומן נמוך לא נמדד מדוייק אבל מתחת ל 10%
לצערי אינני עדיין נראה כמו הבחור בתמונה, אבל אפשר לומר שזה מודל לחיקוי הערצה תקראו לזה (אם זה נקי מחומרים)
שוב באספקט האישי אני מנסה השנה לעשות את קפיצת המדרגה
אבל אינני מצליח להבין או למצוא תשובה לשאלה
איפה הגבול הטבעי, נכון להיום, כל אחד שנראה שהגיע להישיגים יפים תמיד יש את העננה מעליו שזה על חומרים(ראה דוגמה בפוסט שפתחתי בפורום פיטנס), וזאת עננה שפוגעת באנשים כמוני, האם היעד מושג האם סתם אני יקרע תעצמי בתזונה ואימונים ועדיין יהיה רחוק
בוא נאמר שאינני מתכוון להיראות כמו אלון או לזר אבל הייתי שמח לדעת מה הוא ואייך נראה לדוגמה פיטנס טבעי ולא פיטנס "טבעי"
ובבקשה בלי הססמאות אל תשווה את עצמך, תנסה להיות מחר יותר טוב ממה שהיית היום וכו
שרואים אנשים אחרים ניתן לדעת פחות או יותר אם אותו אדם בעל פיזיקה דומה אולי אפילו גנטיקה דומה
מה שלא ניתן לדעת האם זה מחומרים או טבעי
וזה מה שמתסכל
בהחלט יכול להיות שלא נעשה שימוש בסטרואידים. לאן אתה חותר?1.86m 78Kg
תחלס אני יותר לכיוון ה 80 בתקופה האחרונה (הזכרתי שחזרתי מפציעה ממושכת, רק כרגע מתקרב חזרה למשקלים של פעם) בשיאי הייתי על 82 ק"ג
זה בלי רגליים (כן לא אוהב לעבוד עליהם, והבנתי שיש עוד הרבה כמוני גדולים למעלה עם רגלי ציפור חח)
כלומר רוב המסה מתרכזת למעלה
וכן אני מתכוון להתחיל לעבוד עליהם, וכן אני יודע זה חשוב 😃
ולא מתווכח אך מאז שאני התחלתי להתאמן בתקופה שאני אוכל ומתמיד באימונים הגנטיקה שלי מאפשרת לי לעלות במסה "נקיה" יחסית, ואני יודע שזה לוקח זמן לעלות "נקי"
אגב יש המון סיפורים ויצא לי להכיר על אנשים שעלו מאוד יפה "נקי" השאלה אם הם היו טבעי או "טבעי"
סתם דוגמה לנושא שמקודם למשל מייקל לואיס
בתמונה פה
http://pplus.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4589828,00.html
שזה תמונה ספונטנית, דיי דומה לגוף פיטנס טבעי השאלה באמת טבעי?
מה הסיבה שאינך פונה לשימוש בחומרים? בריאות? אתיקה?...אחת הסיבות שאני נובר ומנסה להבין זה כי אני קצת מודע לגנטיקה שלי ולאייך שהגוף שלי נראה
מה שאינני יודע זה מה הפוטנציאל, אשקר אם אומר לך שכל שנות אימוני עבדתי ואכלתי ממש כמו שצריך
אבל בוא נאמר שתמיד עשיתי 80% בסדר
אני מסכים לגביי השערתך "נשמע כאילו אתה מרגיש תקוע ושואל עצמך האם אנשים עם מראה דומה לזה שאתה חושק בו הם טבעיים"
אוסיף שלרוב שאני משווה הישגים של אחרים אני משתדל להשוות אותם לאנשים בעלי פיזיקה דומה לשלי (גבוהה,רזה,כתפיים רחבות,אגן מאוד צר,רגליים קטנות,שרירים ארוכים מבנה גוף ארוך סך הכל דיי)
אני מתקרב לגיל 31 ומרגיש שעדיין לא הצלחתי להגשים את יעודי בתחום הכושר, כל חיי הייתי הרבה מעל הממוצע וקבלתי מלא מחמאות
ותגובות, בחדרי כושר שונים גם שאלו אותי אם אני משתמש ב "חומרים" אחוז שומן נמוך ובגלל שאין לי רגליים מפותחות חח 80+ ק"ג נראה דיי מרשים לרוב האנשים בעיין תמיד אנשים חשבו שאני שוקל הרבה מעל משקלי
ובגלל שאני מתקרב לשיאי בגילי המופלג ומפה מתדרדרים חחח
עכשיו ברצינות אני רוצה לכבוש את הפסגה הזאת ולהגשים את החלום ילדות הקטן הזה
ולכן נהייתי כל כך מסוקרן בגלל שבתחום ניהיה ערפול(אנשים קרובים אליי שגדלתי איתם בחדריי כושר שעשו קפיצת מדרגה משמעותית עד היום חלקם לא יודע אם זה חומרים או לא, כמובן שהם טוענים "מה אחי זה תזונה השתגעתי ככה את מכיר אותי" ואשמח לציין שאנשים האלו תמיד עלו "נקי" כלומר לא היתה תהרפתקה של מסה ואז חיטוב) אבל לך תאמין כי אף אחד לא מודה באמת
, אם אני יעשה 100% כמה עוד אני ישתפר ממה שאני כיום או הייתי בשיאי
ואם זה שווה את זה (ברור לי שלא ניתן לענות על כך בלי לבדוק זאת תחלס)
כמו שאמרתי בשרשורים קודמים אני לא מחפש להיות ענק כמו הפיטנס המובילים
אבל בכיוון הנכון בהחלט כן 😃
הכל טוב... אף אחד לא מחפש לבקר במחזור הדם שלך.אני לא אגיד שאני מופתע לראות תגובות מזלזלות, ככה זה בישראל.
אין לי כוח להכנס לוויכוח פה, אני לא בא לשכנע אף אחד שאלו אותי אז אני אומר את האמת..
אם וכאשר אני אקח חומרים השינוי כבר ידבר בעד עצמו
STAY SHREDDEDצפה בקובץ המצורף 21519
אתיקה לא
בריאות יותר מדאיג אותי,
קראתי דיי הרבה
ארצה להוסיף שמזרקים דיי מפחידים אותי, למרות שהבנתי שמתרגלים לזה מהר
אנאבר החומר שהכי קרץ לי, אבל תופעות לוואי בגלל הורמון ה DHT שמזרז הקרחה דיי מדאיג אותי, למרות שלא הבנתי כמה זה חד משמעי
ובאופן כללי אפשר לומר שהצד הבריאותי בעיקר
לדוגמה GH, בוא נרד מיזה שזה חומר יקר, יש כל כך הרבה אנשים שטוענים שהוא יכול לזרז תהליכים סרטניים למשל (שוחחתי אם כמה אנשיי ביומד על החומר)
שימוש נכון ובמינון נמוך לא יזיק לך לבריאות. יש הטוענים שאפילו ההיפך.
לצורך העניין אומרים על החומרים האוראלים שהם מזיקים לכבד? ה 2 כוסות וודקה שרובנו שותים מידי שבוע יותר מזיק.
ולגבי מחטים באמת שלא מרגישים.