הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך מכאן?

oshri391

משתמש מתחיל
47
3
נק' מוניטין:
3
47
3
שלום כולם..
אשמח לשמוע את דעתכם בבעיה שלי..
אני כבר 6 חודשים בסוג של מסה-ב3 חודש הראשונים היא הייתה מאוד(!) מלוכלכת ועשיתי AB וב3 חודש האחרונים הייתי על נייטרלי ועשיתי מדקאו.
כרגע אני על משהו כמו 20-22 א.ש (כשהתחלתי מסה על 15).
את הטעות שלי עשיתי,אך אני לא יודע איך להמשיך..המשקלים יפים לדעתי,הגוף לא משהו.
כרגע אני שוקל 82.האם כדאי לי לחטב בערך עד 14-15 אחוז מינימום ורק אז להתחיל מסה או שלהתחיל מעכשיו מסה "נקיה" לסיים בערך באפריל?
סטארדסט כתב לי פעם שככל שעולים באחוז שומן כך יש יותר אסטרוגן ופחות טסט ולכן העליה תהיה פחות איכותית,ולכן חשבתי להתחיל לחטב עד ינואר בערך..מה דעתכם?

אני בינתיים על 1800 קלוריות-150 חלבון,160 פחמימה נראה לי ו60 גרם שומן.
זה גירעון של בערך 1000-1100 קלוריות,אני יורד די מהר ורציתי לוודא שזה בסדר כי הכפלתי עם הנוסחא של ה69 ויצא לי משהו מעל 1100,ככה שהאיבוד שריר יהיה מינימלי נכון?

ושאלה אחרונה-אני ממש לא רוצה שירדו לי המשקלים אם אני אבחר להמשיך בחיטוב..להישאר על 5X5 ?

שלום כולם..
אשמח לשמוע את דעתכם בבעיה שלי..
אני כבר 6 חודשים בסוג של מסה-ב3 חודש הראשונים היא הייתה מאוד(!) מלוכלכת ועשיתי AB וב3 חודש האחרונים הייתי על נייטרלי ועשיתי מדקאו.
כרגע אני על משהו כמו 20-22 א.ש (כשהתחלתי מסה על 15).
את הטעות שלי עשיתי,אך אני לא יודע איך להמשיך..המשקלים יפים לדעתי,הגוף לא משהו.
כרגע אני שוקל 82.האם כדאי לי לחטב בערך עד 14-15 אחוז מינימום ורק אז להתחיל מסה או שלהתחיל מעכשיו מסה "נקיה" לסיים בערך באפריל?
סטארדסט כתב לי פעם שככל שעולים באחוז שומן כך יש יותר אסטרוגן ופחות טסט ולכן העליה תהיה פחות איכותית,ולכן חשבתי להתחיל לחטב עד ינואר בערך..מה דעתכם?

אני בינתיים על 1800 קלוריות-150 חלבון,160 פחמימה נראה לי ו60 גרם שומן.
זה גירעון של בערך 1000-1100 קלוריות,אני יורד די מהר ורציתי לוודא שזה בסדר כי הכפלתי עם הנוסחא של ה69 ויצא לי משהו מעל 1100,ככה שהאיבוד שריר יהיה מינימלי נכון?

ושאלה אחרונה-אני ממש לא רוצה שירדו לי המשקלים אם אני אבחר להמשיך בחיטוב..להישאר על 5X5 ?
גרעון של 1000 קלוריות לדעתי הןא גדול מדי בעיקר להתחלה, תתחיל מ300-500 גרם גרעון ותראה איך מתקדם...
5*5 זאת תוכנית עם נפח גבוה ולא כל כך מתאימה לחיטוב. הלינארית של ביל סטאר מתאימה יותר

• פותח/ת השרשור
גרעון של 1000 קלוריות לדעתי הןא גדול מדי בעיקר להתחלה, תתחיל מ300-500 גרם גרעון ותראה איך מתקדם...
5*5 זאת תוכנית עם נפח גבוה ולא כל כך מתאימה לחיטוב. הלינארית של ביל סטאר מתאימה יותר
התכוונתי לליניארית של ביל סטאר..תודה רבה על התגובה
תלוי במטרה שלך... האם אתה מתאמן בשביל עצמך או בשביל תחרות כלשהי?
בשביל עצמי..יש לי עוד זמן עד שאחשוב על להתחרות ..למה?
התכוונתי לליניארית של ביל סטאר..תודה רבה על התגובה
תלוי במטרה שלך... האם אתה מתאמן בשביל עצמך או בשביל תחרות כלשהי?
בשביל עצמי..יש לי עוד זמן עד שאחשוב על להתחרות ..למה?

להתחיל מסה עם 20 אחוזי שומן לפחות לי ניראה כרעיון לא טוב, כי לפי מילותייך אכפת לך מאיך שאתה ניראה ולא רק מאיך שאתה מרים,
אז חיטוב, לכמה נמוך שתוכל להגיע ואז מסה הדרגתית עד מתי שבא לך,
אם עושים מסה בצורה חכמה אפשר לסיים עם אחוז שומן סביר שמשם החיטוב יהיה עניין של חודש חודשיים גג לתוצאה יפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית